Rami Malek: 'Ik had artistieke meningsverschillen met Brian Singer'


Rapporten suggereren dat hij werd ontslagen door Fox nadat hij te laat terugkeerde op set na Thanksgiving.


Acteur Rami Malek heeft zijn stilzwijgen verbroken over het ontslag van zijn Boheemse Rapsody-regisseur Bryan Singer, waaruit blijkt dat hij en de filmmaker op de set met elkaar in botsing zijn gekomen.

Singer werd gedumpt uit het project en al snel vervangen door de Britse acteur/regisseur Dexter Fletcher, die de biopic Queen voltooide waarin Malek Freddie Mercury portretteert.

Nu spreekt hij voor het eerst over de onheilspellende exit van de Hollywood-filmer in december (17).

Malek geeft toe dat hij "artistieke verschillen" had met Singer op de set - maar dat is niet de reden waarom de regisseur werd ontslagen.

Rapporten suggereren dat hij werd ontslagen door Fox nadat hij te laat terugkeerde op set na Thanksgiving.Ondertussen geeft Malek toe dat hij erg blij is met wat Fletcher met de film heeft gedaan - en hij denkt dat zijn prestaties als Freddie genoeg zijn om critici voor zich te winnen.

"Het enige wat ik ooit wilde doen was Freddie eren en enkele aspecten van wie hij was," vertelde Malek aan Empire. "Ik weet dat ik nooit Freddie Mercury ga worden..... maar door te proberen zo dicht mogelijk bij iemand te komen, voelde ik dat ik bij het werk een fatsoenlijk handvat had op wie hij was. Het is gezond om je eigen mening te hebben.

"Daarom voel ik me hier zo toe aangetrokken: het is de samenwerking van zoveel verschillende kunstenaars die samenwerken om iets te creëren dat verder gaat dan één van hen. Als het over één persoon op de set gaat, is dat een probleem.

Cover Media/Novum Nieuws