Ex-advocaten Johnny Depp stappen naar rechter


De acteur zou eerder deze maand met zijn vroegere wettelijke vertegenwoordigers te gaan zitten.


Johnny Depp's voormalige advocaten hebben een rechter gevraagd om de filmster te dwingen om te gaan zitten en hun vragen te beantwoorden. Bloom Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman zijn er niet in geslaagd om de acteur te midden van hun voortdurende juridische strijd te bereiken, dus nu zijn ze naar de rechtbank gegaan.Het advocatenkantoor beweert dat de nieuwe wettelijke vertegenwoordigers van de acteur niet meewerken.

Depp beslechtte eerder dit jaar een soortgelijke zaak tegen zijn ex-managers (18) en vertelde onlangs aan het Britse GQ dat hij nog steeds herstellende is van drie jaar drama, wat begon met het rommelige uiteenvallen van zijn huwelijk met Amber Heard en leidde tot rechtszaken van managers en advocaten - en verhalen over zijn geestelijke gezondheid, gezondheid en slinkende financiën.

"Uiteindelijk zal de waarheid in dit alles naar voren komen en ik zal aan de rechterkant van de brullende stroomversnellingen staan," zei hij. "Ik hoop dat andere mensen dat ook zullen zijn.

Cover Media/Novum Nieuws