Kiezen is verliezen: tranen bij Manu in Boer zkt Vrouw © vtm

Vier dames vertrokken al richting België in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond maar olijfboer Manu kreeg nog even uitstel. Deze maandag moet hij echter één van zijn drie dames naar huis sturen en daar ziet hij erg tegenop.


Hij vindt hen alle drie fantastische, aantrekkelijke vrouwen en wil niemand kwetsen. Maar toch moet hij een keuze maken tussen de humoristische agente Hilde, de lieve en toegewijde Christine en de gevoelige Rita, met wie hij veel connecties heeft. Er vloeien heel wat tranen bij het afscheid.

Jan neemt Romina en Laura mee naar een landbouwbeurs en laat de cowgirls kennismaken met het rodeo rijden. De dames geven zich meer en meer bloot en praten met Jan over heel persoonlijke dingen. Jeroen trakteert Joëlle en Severien op pizza in het mooiste stadje van de streek. Ondertussen neemt de concurrentie tussen beide dames toe. Bjorn neemt Jolien en Evelyn mee naar 'zijn' plaatsje, waar hij zich afzondert van de wereld als hij daar even nood aan heeft. Ze spotten er wapitiherten en slapen er met z’n drieën in een zelfgebouwde tipi. Jitse en één van de dames beslissen samen dat een relatie er voor hen niet inzit. Hij kiest ervoor om zich volledig te geven aan zijn favoriete meisje.

Bekijk Boer zkt Vrouw - De Wereld rond elke maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximustv.be. Klik hier om het programma op te nemen. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!