Thomas Markle vol liefde over zwangere Meghan


Meghan en Harry hebben geen contact meer met de 74-jarige Thomas Markle


Thomas Markle is gevuld met liefde nadat hij erachter is gekomen dat zijn dochter, Meghan, hertogin van Sussex, haar eerste kind verwacht. De gepensioneerde TV-lichtregisseur heeft geen contact meer met zijn dochter na meerdere negatieve commentaren in interviews voor haar huwelijk met prins Harry in mei.

Thomas zei in een nieuw interview met de Britse krant The Mail on Sunday dat hij erachter kwam dat Meghan zwanger was toen hij in de auto naar de radio luisterde. "Ik was aan het wachten om de grens over te steken toen ik de aankondiging hoorde," zei hij. "Het eerste waar ik aan dacht was het vasthouden van Meghan in mijn armen als pasgeborene 37 jaar geleden. Ik dacht: 'Mijn baby heeft een baby.' Het was een heel trots moment. Ik was gevuld met liefde, vreugde en geluk voor zowel mijn mooie dochter als mijn schoonzoon. Een nieuwe baby is een zegen en ik kijk uit naar een kleine Meghan of een kleine Harry."

De moeder van Meghan is opgenomen in de officiële verklaring van Kensington Palace over de zwangerschap, maar er stond niks over Thomas. "Het feit dat ik niet gebeld ben, is hoogstwaarschijnlijk een misverstand over mijn hartaanvallen en het missen van de bruiloft," legt hij uit. "Er zijn zoveel leugens geweest dat ze mij misschien niet meer vertrouwen."

En terwijl hij eerder beweerde dat zijn dochter doodsbang was voor haar huwelijk met Harry, verklaarde hij dat Meghan een fantastische moeder zal zijn. "Ik ben blij voor hen beiden. Ze is altijd geweldig geweest met kinderen en de meeste van haar vrienden hebben een gezin, dus ze is gewend om in de buurt van kinderen te zijn. Ik hou van mijn dochter en dat zal ik altijd blijven doen. Ze zal een geweldige moeder zijn. Ik wens haar en Harry niets dan het beste toe," zei hij.

Cover Media/Novum Nieuws