Win drie films uit de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV! © Fotolia

*** Deze wedstrijd liep tot en met zondag 18 november middernacht. Deze wedstrijd is nu afgelopen ***
Je kan hier evenwel aan tal van andere wedstrijden deelnemen!

De herfst is intussen in het land en de avonden zijn donker en koud. Ideaal weer om gezellig thuis te blijven en er een leuke filmavond van te maken. Doe mee met onze wedstrijd en win drie codes voor een gratis film uit de catalogus van Proximus TV!


Beantwoord de onderstaande vragen en maak kans op drie gratis films uit onze op-aanvraag-catalogus. Twintig winnaars krijgen van ons drie codes en dus drie films cadeau!


 


Wat heb je nodig voor een gezellig filmavondje? Niet veel: een dekentje, een hapje en een drankje, en de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Op zoek naar spanning, drama of juist een film om met het hele gezin te bekijken? Onze catalogus bevat honderden films, die je met één druk op de knop van je afstandsbediening kunt huren...

Een leuke film gemist in de bioscoop? Geen paniek, ongeveer vier maanden na de release in de bioscoop zijn de meeste films beschikbaar in onze op-aanvraag-catalogus!

Keuzestress? Ook geen probleem, wij helpen graag een handje! Zo tipt Jan Verheyen elke week een film uit onze catalogus. Elke maandag serveren we bovendien een making-of, waarin acteurs en actrices zelf vertellen waarom je hun film zeker gezien moet hebben.
 
Veel succes met de wedstrijd!