Nu op Netflix: House of Cards, seizoen 6! © Netflix

Claire Underwood grijpt de macht! Fans van ‘House of Cards’ kunnen nu het zesde en laatste seizoen van de serie bekijken op Netflix.


Het is zo ver: het zesde seizoen van House of Cards staat nu online. Op het einde van het vorige seizoen seizoen liet een vastberaden Claire Underwood (Robin Wright) een niet mis te verstane boodschap op de wereld los: “My turn”.

Geen Kevin Spacey in dit laatste seizoen. Zijn personage, Frank Underwood, wordt ten grave gedragen en Claire Underwood grijpt de macht. In de eerste aflevering wendt ze zich tot de camera. ‘Do you miss Francis?’, vraagt ze. Zelf lijkt ze niet erg rouwig om het overlijden van haar echtgenoot. Ze is vooral vast van plan de dingen deze keer op háár manier aan te pakken.

Bekijk hier de officiële trailer:Robin Wright keert in dit laatste seizoen dus terug als President van de Verenigde Staten. Naast Wright schitteren onder meer Diane Lane, Greg Kinnear, Cody Fern, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott en Boris McGiver.
 
En jij, mis jij Francis Underwood in het zesde seizoen van House of Cards? Kijken maar! Alle afleveringen van het laatste seizoen zijn nu beschikbaar op Netflix!
 
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!