Boss Baby: Back in Business, seizoen 2 © Dreamworks

Krijg jij ook maar niet genoeg van baby’s in maatpak? Dan hebben wij goed nieuws, want de Boss Baby is back in business met een tweede seizoen.


Het eerste seizoen van Dreamworks’ The Boss Baby: Back in Business was een schot in de roos, en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. Het nieuwe seizoen gaat verder waar het vorige geëindigd is.

Baby Corp heeft geen CEO meer, en dus grijpt een ambitieuze nieuwkomer zijn kans: Turtleneck Superstar CEO Baby (Cynthia Erivo) ziet een job als bedrijfsleidster helemaal zitten. Haar geheime wapen: een serum dat baby’s altijd heerlijk doet ruiken, wat er ook gebeurt. Aan Boss Baby en de troepen om het serum uit de handen van de vijand te houden. Het nieuwste gevaar in de strijd om de liefde: geen puppy’s, geen kittens, maar … bejaarden!Het tweede seizoen van Boss Baby: Back in Business omvat net als het eerste seizoen dertien afleveringen van een klein half uur. Ideaal om tussendoor samen met de kinderen te bekijken dus!
Nu op Netflix!
 
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!