Eerste kus Shia LaBeouf en FKA Twigs in het openbaar


Labeouf is aan het scheiden van Mia Goth


Shia LaBeouf en de Britse zangeres FKA Twigs hebben hun liefde voor elkaar openbaar gemaakt door een kus in Los Angeles. De Transformers ster werd eind september voor het eerst gekoppeld aan Robert Pattinson's voormalige verloofde, toen bleek dat hij niet meer samen was met zijn vrouw Mia Goth en een echtscheiding had aangevraagd.

Shia en Twigs ontmoetten elkaar tijdens het werken aan de komende film Honey Boy en werden romantisch aan elkaar gelinkt toen de 32-jarige acteur werd gefotografeerd bij het verlaten van het huis van de muzikant in Londen. Het nieuwe paar werd ook gezien bij een lokale supermarkt, en ondanks dat de sterren geen genegenheid toonden, zou Twigs aan de Daily Mail hebben gezegd dat ze erg blij zijn en een leuke tijd hebben samen. Nu zijn ze dus kussend gezien in Los Angeles waar ze ook op dezelfde manier gekleed waren, met witte T-shirts en legergroene broeken.

Het is de eerste relatie voor Twigs na het afbreken van de verloving met Twilight ster Pattinson in 2017. Ondertussen zit Shia midden in het beëindigen van zijn huwelijk met actrice Goth. Ze trouwden in oktober 2016 in Las Vegas met alleen hun moeders als getuigen.

Cover Media/Novum Nieuws