‘Hotel Transsylvanië 3’ is vanaf 28 november te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Om dat te vieren: een monsterlijk leuke wedstrijd! Doe mee en maak kans op een PlayStation 4 én een game ‘Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard’!


Zin om nog eens heerlijk te lachen met de sympathiekste vampierenfamilie die er bestaat? Vanaf 28 november verwelkomen we Drac en zijn nieuwste film ‘Hotel Transsylvanië 3’ in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Feest!

Zeker als je ook nog eens kans maakt op een paar monsterlijk leuke prijzen, want wij organiseren een toffe wedstrijd.

In de prijzenpot:

- Een Sony PlayStation 4
- Om die gloednieuwe machine meteen te kunnen uittesten: de PS4-game ‘Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard’.

Wat moet je doen om kans te maken? Even de onderstaande vragen beantwoorden, én een flinke dosis geluk bestellen. Wie weet beleef jij binnenkort een monsterlijk leuke tijd met Hotel Transsylvanië 3!


 


Cruise voor een select publiek: monsters

In de 3D-animatiefilm ‘Hotel Transsylvanië 3: een monsterlijk leuke vakantie’ neemt onze favoriete vampierenfamilie je mee op reis! Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip, zodat Dracula eindelijk eens kan bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. Heerlijk, leuke activiteiten aan boord en tijd om in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen ... Maar natuurlijk gaat er iets mis: de droomvakantie mondt uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters …

‘Hotel Transsylvanië 3: een monsterlijk leuke vakantie’ is een grappige en spannende 3D-animatiefilm voor het hele gezin. Regisseur van dienst is Genndy Tartakovsky, die eerder ook de eerste en de tweede Hotel Transsylvanië-films afleverde.
 
In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler, Selena Gomez, Fran Drescher, Steve Buschemi, Keegan-Michael Key, Jim Gaffigan en Mel Brooks. In de Vlaamse versie lenen onder meer Ludo Hellinx (Dracula), Warre Borgmans (Van Helsing), Manou Kersting (Frankenstein), Tine Van den Wyngaert (Mavis) en Christel Domen (Kapitein Ericka) hun stemmen aan de personages.
 
Vanaf 28 november is ‘Hotel Transsylvanië 3’ te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.