Cardi B en Offset zetten een punt achter hun huwelijk © BELGA

Cardi B en haar man Offset zijn na een huwelijk van 14 maanden niet langer samen. Dat heeft de Amerikaanse rapster bekendgemaakt op Instagram. Hun relatie zou al langere tijd in het slop zitten.


In een video op haar Instagram-account vertelt Cardi B dat er al langer 'trouble in paradise' was met de controversiële rapper. "Ik heb al een tijdje geprobeerd om het te laten werken met de vader van m'n kindje. We zijn goede vrienden, zakenpartners en voelen veel liefde voor elkaar. Maar het werkt al een lange tijd niet meer tussen ons."

Ze zegt vervolgens dat het "niemands schuld is". Cardi vertelt dat de scheiding is ingezet, maar dat het even zal duren. Ook benadrukt de voormalige stripster nog eens dat ze geen ruzie heeft met haar echtgenoot. "Ik zal altijd veel liefde voor hem voelen. Hij is de vader van m'n dochter."

Cardi B, vooral bekend van 'I Like It' en 'Bodak Yellow', en rapper Offset verwelkomden afgelopen juli hun eerste kindje samen. Dochter Kulture is de eerste spruit van Cardi B. Offset had al twee zoons en een dochter uit eerdere relaties. Hij heeft nog niet gereageerd op de scheiding.