Peter Van de Veire verwacht een kindje © BELGA

MNM-presentator Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse zijn in blijde verwachting. Dat kondigde de radiopresentator gisteravond in volle Sinterklaassfeer aan op Instagram.


Ook Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse (33) hebben gisteravond hun Sinterklaasschoentje gezet, met een wortel erin en suikerklontjes, zoals het hoort. Alerte volgers zagen echter dat er meer aan de hand was, want in het midden van de foto pronkt een babyschoentje. "#2019", titelde de 47-jarige radioman uit Eeklo onder de foto.

En jawel, ook zijn manager bevestigt het goede nieuws. "Ergens volgend jaar wordt Peter opnieuw papa en daar zijn zijn vrouw en hij ontzettend blij om. Nu gaat hij eerst nog even focussen op MNM, Les Flamands (het creatieve huis dat hij samen met Niels Destadsbader en Miguel Wiels oprichtte, red.) én 'De Slimste Mens'. Kwestie dat het kind toch íets heeft om trots op te zijn", klinkt het met een knipoog.

De Eén-presentator heeft overigens al drie volwassen dochters uit een vorige relatie. Jitske (25), Kato (22) en Hebe (19). Peter was pas 21 toen zijn toenmalige vriendin zwanger werd. "Dat was even schrikken, want we waren eigenlijk veel te jong om mama en papa te worden. Maar op een bepaald moment neem je, na alle afwegingen, de beslissing om er volledig voor te gaan. En daar is een prachtkind uit voortgevloeid", vertelde hij daarover in een eerder interview.