Win een paar Louboutins dankzij ‘A Simple Favor’! © Belga Films

Anna Kendrick en Blake Lively brengen vanaf 8 februari met ‘A Simple Favor’ een dosis elegantie (en mysterie) in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Om dat te vieren, een stijlvolle wedstrijd! Doe mee en maak kans op een voucher van €550 euro voor schoenen van Louboutin!


‘A Simple Favor’ is een comedy-thriller van Paul Feig, met hoofdrollen voor Anna Kendrick en Blake Lively. Vooral die laatste komt als de mysterieuze Emily immer elegant voor de dag, piekfijn gekleed én uiteraard op hoge hakken. Van Louboutin, bijvoorbeeld.
 
Droom jij ook van zo’n prachtig paar schoenen in jouw kast? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd en maak kans op een Louboutin-voucher ter waarde van 550 euro!
 

 

Mama en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively). Ze krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding).
 
Een sexy, stijlvolle thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak. Een film van Paul Feig, gebaseerd op de roman ‘Een kleine moeite’ van Darcey Bell. In de hoofdrollen zie je Anna Kendrick en Blake Lively, die haar hele Instagrampagina wiste om de film te promoten. Verder zie je ook Henry Golding, Andrew Rannells en Linda Cardellini.
 
 
A Simple Favor is vanaf 8 februari te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?