All Kids presenteert … Nachtwacht, weekendspecials én leuke animatieseries! © Ketnet - Nick Jr. - Boomerang

Elke dag en elk weekend legt de tv-optie All Kids jouw kroost en de rest van het gezin flink in de watten. Nu in de kijker: ‘Nachtwacht’, ‘Shimmer & Shine’ en ‘Grizzy en de lemmings’!
 

Nachtwacht, drie seizoenen te bingewatchen via All Kids

Het Gala van de Gouden K’s was onlangs aan zijn zesde editie toe, en één serie sprong in het oog. Nachtwacht viel tweemaal in de prijzen: de serie werd verkozen tot beste Ketnet-serie van het jaar en Nachtwacht: De Poort der Zielen was volgens de Ketnetters dé film van het afgelopen jaar.
 
Zijn jouw kinderen ook fan van Vladimir, Wilko en Keelin? Goed nieuws! Met de tv-optie All Kids van Proximus TV kun je drie seizoenen van de serie bekijken. Een weekendje griezelen in Schemermeer? Het kan, en je hoeft de zetel er niet voor uit!

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!

 

Shimmer & Shine: weekendspecial op Nick Jr.
 
Een feest voor de kleintjes, Shimmer & Shine. Zaterdag 2 februari om 8.30 uur krijgt deze geestige tweeling een special op Nick Jr.
 
Shimmer en Shine zijn een bijzondere tweeling… ze zijn namelijk geesten, en lief! Hun vriendinnetje Leah mag elke dag drie wensen doen en Shimmer en Shine doen er alles aan om die te laten uitkomen. Alleen hebben ze hun krachten nog niet zo goed onder de knie. Daardoor gaat er al eens iets fout … en moeten Shimmer en Shine al hun magie gebruiken om de boel weer recht te trekken.
 
In de special van dit weekend is te zien hoe Leah een niet zo slimme wens doet. Ze moet namelijk een olifantje verborgen houden voor haar vriend Zac. En een olifant, die is natuurlijk niet zo makkelijk te verstoppen… Lukt het Leah om haar geheim te bewaren?
 
De zender Nick Jr. is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 157.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!
  


 
Grizzy en de lemmings, elke dag op Boomerang
 
Ken jij de beer Grizzy al? Hij woont in een prachtig natuurpark in Canada en probeert daar een rustig leventje te leiden. Als de boswachter weg is, neemt Grizzy zijn intrek in diens huis en profiteert hij er van alle gemakken: een gemakkelijke zetel, airconditioning en niet te vergeten, een goed gevulde keuken. Maar … Grizzy is daar niet alleen. Zijn luilekkerleven in het huis van de boswachter wordt grondig verstoord door een paar lemmings. Op het eerste gezicht zijn ze schattig en onschuldig, maar ze zetten de boel helemaal op zijn kop! Het hele huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten…
 
Benieuwd naar deze grappige animatiereeks over een beer die rust wil en een handvol druktemakers die hem dat niet gunnen?
 
Elke dag om 15 uur kun je van Grizzy en de lemmings genieten op Boomerang. Deze zender is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 153.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!
 All Kids

De All Kids tv-optie heeft álles om je kinderen te verwennen. Met de Kids Channels krijg je vijf extra zenders speciaal gericht op kleine en grotere bengels. Een uniek aanbod met de leukste tekenfilms, series én muziek, want ook Studio 100 HITS is inbegrepen.

Daarnaast krijg je met All Kids ook de Studio 100 GO Pass, een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.

Ten slotte geeft All Kids je ook nog toegang tot een filmcatalogus (met onder meer Tarzan, Paddington, Bibi & Tina ...) én het aanbod van Ketnet en Pebble TV op aanvraag. Zo kunnen jij en je kinderen de beste films en series bekijken wanneer jullie er maar zin in hebben.
 
Om een Kids tv-optie te bestellen, moet je eerst een tv-pack kiezen. All Kids is inbegrepen bij Tuttimus.
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!