All Kids presenteert … Bibi & Tina, Tarzan én een leuke weekendspecial! © Isopix

Elke dag en elk weekend legt de tv-optie All Kids jouw kroost en de rest van het gezin flink in de watten. Nu in de kijker: Tarzan, Bibi & Tina en opnieuw een leuke weekendspecial op Nick Jr.


Kinderen die even rust vinden bij een film … en mama’s en papa’s die daarvan profiteren om de dag rustig te beginnen of te eindigen. Heerlijk toch, en in het weekend vind je er vast wel ergens een momentje voor.
 
De optie All Kids van Proximus TV geeft je niet alleen toegang tot vijf extra kinderzenders, maar ook tot een catalogus vol films die geschikt zijn voor je kroost.

Bibi & Tina, de film: nu beschikbaar met All Kids
 
Zijn jouw kinderen fan van de heks Bibi Bloksberg en haar vriendin Tina? Dan vinden ze het vast en zeker leuk even onderuit te zakken bij deze film.
 
Bibi Blocksberg is een meisje met bijzondere krachten: ze is een heks. Met haar beste vriendin Tina brengt ze de zomervakantie door bij de manege. Samen gaan de twee iedere dag heerlijk paardrijden. Maar deze zomer zijn er nogal wat problemen. Zo zit de mooie maar onbetrouwbare Sophia achter Tina’s vriendje Alexander aan. Ze probeert hem zelfs zover te krijgen dat hij met haar meegaat naar kostschool in Engeland. Tina is helemaal over haar toeren. En alsof dat nog niet erg genoeg is, doet de sluwe zakenman Hans Kakmann zijn uiterste best om Alexanders vader het veulen Sokrates af te troggelen. Op de dag van de grote paardenrace bij het kasteel in de buurt weet Bibi niet meer wat ze moet doen en voor wie ze moet opkomen. Niet alleen Sokrates staat op het spel, maar ook haar vriendschap met Tina…Gratis te bekijken voor abonnees van All Kids.
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!Tarzan, voor kleine en grote avonturiers
 
Leuk nieuws voor fans van avonturenfilms, want ook de ‘Tarzan’ is beschikbaar met de All Kids-optie van Proximus TV! Een prachtige animatiefilm, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.
 
Tijdens een expeditie in het hartje van Afrika stort de helikopter van John Greystoke en zijn gezin neer. De enige overlevende is het driejarige zoontje Tarzan. Een groep gorilla's vindt het jongetje en ontfermt zich over hem. Tarzan groeit op in de jungle volgens de wetten van de natuur. Tien jaar lang ontmoet hij geen andere mensen... tot de mooie Jane Porter haar opwachting maakt. Het is liefde op het eerste gezicht. Haar reisgezel William heeft echter snode plannen. Tarzan zal slim en sterk moeten zijn om zijn prachtige thuis te redden...Gratis te bekijken voor abonnees van All Kids.
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!Bubbel Guppies: Het Hondje en de Ring
 
Zondag is het weer tijd voor een leuke weekendspecial op op Nick Jr.: ideaal voor ouders die ’s ochtends graag nog wat willen soezen. Deze week kan het jonge volkje de dag goed beginnen met een special van de Bubbel Guppies: Het Hondje en de Ring.
 
In het mythische land Bubbeldom heeft de gemene nachttovenaar de magische ring van de zonnekoning gestolen. Iemand moet de ring terugvinden voordat het voor altijd nacht blijft! Lukt het Molly en Gil de ring terug te brengen naar de koning? Of zullen ze nooit meer daglicht zien? Je ziet het in de weekendspecial van Bubbel Guppies, zondag om 8.30 uur op Nick Jr.
 
De zender Nick Jr. is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 157.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!
 


All Kids

De All Kids tv-optie heeft álles om je kinderen te verwennen. Met de Kids Channels krijg je vijf extra zenders speciaal gericht op kleine en grotere bengels. Een uniek aanbod met de leukste tekenfilms, series én muziek, want ook Studio 100 HITS is inbegrepen.

Daarnaast krijg je met All Kids ook de Studio 100 GO Pass, een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.

Ten slotte geeft All Kids je ook nog toegang tot het aanbod van Ketnet en Pebble TV op aanvraag. Zo kunnen jij en je kinderen de beste series van deze zenders bekijken wanneer jullie er maar zin in hebben.
 
Om een Kids tv-optie te bestellen, moet je eerst een tv-pack kiezen. All Kids is inbegrepen bij Tuttimus.
 
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!