Februari is BIG CAT maand op National Geograhic! © National Geographic

Februari staat bij National Geographic in het teken van Big Cat Month, de jaarlijkse actiemaand over Big Cats: poema’s, tijgers, leeuwen, cheeta’s en jaguars. Op National Geographic geniet je van de mooiste beelden en meest indrukwekkende reportages over de grote kattensoorten.

Elke zondag om 18.00 uur nieuwe documentaires op National Geographic WILD!


Met de Big Cat Month wijdt National Geographic WILD de maand februari aan 's werelds meest woeste katachtigen. Elke zondagavond staat een andere grote kat centraal.

National Geographic wil met de maand ook hun Big Cats Initiative onder de aandacht brengen dat wereldwijd onderzoek en kennisoverdracht over grote katten promoot. Om het initiatief extra te steunen, is er deze maand een 7-daagse safari te winnen voor 2 personen naar het Groot-Kruger park in Zuid-Afrika.

Wie kans wil maken op deze droomreis, moet in februari hier meespelen! Waarom zijn grote katten zo belangrijk? Bekijk hier het interview met leeuwenonderzoeker Hans de Jongh:National Geographic WILD is beschikbaar op kanaal 97 in de tv-bundel Entertainment Channels op Proximus TV.

Meer weten over Proximus TV?