Een dubieuze Facebookpagina heeft een vals nieuwsbericht over An Lemmens de wereld ingestuurd. De presentatrice waarschuwde vandaag via haar Instagram-profiel voor deze leugenachtige berichtgeving.


Het valse bericht werd verspreid door de Facebookpagina Nail-icious. Daarin werd beweerd dat An Lemmens ontslagen zou zijn bij 'The Voice'. "Een van de populairste Belgische tv-sterren werd ontslagen door de zender omdat ze de regels van haar contract geschonden had...", viel er te lezen.

Lemmens ontkent het bericht met klem. "Neen, ik ben niet ontslagen door VTM. Neen, ik verkoop geen huidverzorgingsproducten. Dit is een malafide organisatie die mijn naam en foto misbruikt en vals nieuws post om onwetende mensen hun bankrekening te plunderen", schrijft ze.

De VTM-presentatrice vraagt uitdrukkelijk om dergelijke berichten te rapporteren. "Klik niet op de link om het bericht te lezen, maar rapporteer het als misbruik of fake news door op de 3 puntjes rechtsbovenaan te klikken", adviseert ze.

An Lemmens werkt al meer dan 10 jaar voor VTM en andere Medialaan-zenders. Ze is vooral bekend als presentatrice van "So You Think You Can Dance" en "The Voice van Vlaanderen" (foto).