Voer voor horrorfans: Ghostland, nu in de Movies & Series Pass © Isopix

Zin in een portie horror? Alles wat je nodig hebt voor een avondje gruwelen, vind je in ‘Ghostland’. Nu beschikbaar met de Movies & Series Pass van Proximus TV.


In Ghostland volgen we Pauline, een alleenstaande mama van twee dochters. Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters een afgelegen huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe woning gaat het al mis. Twee moordenaars dringen het huis binnen, en Pauline moet vechten om het leven van haar dochters te redden. Een drama dat het hele gezin traumatiseert, en de zussen uit elkaar drijft.

De oudste, Beth, verhuist naar Los Angeles, sticht een gezin en oogst succes als horrorschrijfster. Vera daarentegen krijgt de gebeurtenissen niet verwerkt en raakt verstrikt in een vernietigende paranoia. Zestien jaar later wordt het gezin weer herenigd in het huis dat Pauline en Vera nooit verlaten hebben. En dan gebeuren er allerlei vreemde dingen ...Ghostland is een film van de Franse filmmaker Pascal Laugier, die met zijn tweede horrorprent ‘Martyrs’ veel ophef veroorzaakte, door het schokkende en expliciete geweld. Ook in Ghostland gaat het er overigens behoorlijk gruwelijk aan toe.

De rol van Pauline wordt vertolkt door Mylène Farmer, en verder die je onder meer Crystal Reed (Skyline), Emilia Jones (Brimstone) en Anastasia Philips (Don't Talk to Irene).
 
Ghostland is nu gratis beschikbaar voor abonnees van de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Nog geen abonnement? Abonneer je via kanaal 13 van Proximus TV. De eerste maand is gratis!
Tip: voor Tuttimus-klanten is de Movies & Series Pass inbegrepen.