All Kids presenteert … Nachtwacht, Bunnicula en een Dora-weekendspecial © All Kids - Studio 100 Go Pass - Nick Jr. - Boomerang

Elke dag en elk weekend legt de tv-optie All Kids jouw kroost en de rest van het gezin flink in de watten. Nu in de kijker: bingewatchplezier met de Nachtwacht, een nieuw seizoen van Bunnicula en een leuke weekendspecial met Dora en Boots.
 

Bingewatchen: Nachtwacht, seizoen 3

Het Gala van de Gouden K’s was onlangs aan zijn zesde editie toe, en één serie sprong in het oog. Nachtwacht viel tweemaal in de prijzen: de serie werd verkozen tot beste Ketnet-serie van het jaar en Nachtwacht: De Poort der Zielen was volgens de Ketnetters dé film van het afgelopen jaar.
 
Zijn jouw kinderen ook fan van Vladimir, Wilko en Keelin en griezelen zij graag mee i Schemermeer?
 
Goed nieuws! Het derde seizoen van de serie is nu exclusief beschikbaar in de Studio 100 GO Pass, inbegrepen bij All Kids van Proximus TV. Doe ook mee met onze wedstrijd, en maak kans op een verkleedpak van Nachtwacht of een andere held van Studio 100 TV.
 
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!Bunnicula, elke dag op Boomerang
 
Ken jij Bunnicula, het vroegere huisdier van Dracula? In tegenstelling tot zijn vroegere baasje moet dit paranormale konijn niets hebben van bloed. Bunnicula geeft de voorkeur aan groentesap, en dat heeft een goede reden: het geeft hem superkrachten!
Eeuwenlang zat hij achter slot en grendel, maar nu woont Bunnnicula samen met de elfjarige Mina, de paranoïde kat Chester en de lieve hond Harold. Wanneer vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden. Maar is hij zelf niet de oorzaak van de problemen? Chester denkt van wel!

Kijk nu naar het nieuwe seizoen van Bunnicula! Elke dag om 16.10 uur bij Boomerang. Deze zender is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 153.
 
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!Weekendspecial: Dora danst te hulp!
 
Wanneer een gemene Dansende Elf Zwieber bedriegt en hem in een fles opsluit, moet Dora te hulp dansen!
 
Help Dora en Boots een weg te swingen door een piramide, over de oceaan en naar het kasteel van Koning John the Silly, zodat ze één grote wens kunnen winnen en Zwieber kunnen redden…
 
Marcheer als een mier, beweeg van achter naar voor, schud met je billen en help Dora Zwieber te hulp te dansen!
 
Dora danst te hulp, zaterdag om 8.30 uur op Nick Jr. De zender Nick Jr. is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 157.
 
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!All Kids

De All Kids tv-optie heeft álles om je kinderen te verwennen. Met de Kids Channels krijg je vijf extra zenders speciaal gericht op kleine en grotere bengels. Een uniek aanbod met de leukste tekenfilms, series én muziek, want ook Studio 100 HITS is inbegrepen.

Daarnaast krijg je met All Kids ook de Studio 100 GO Pass, een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.

Ten slotte geeft All Kids je ook nog toegang tot een filmcatalogus (met Tarzan, Paddington, enz.) én het aanbod van Ketnet en Pebble TV op aanvraag. Zo kunnen jij en je kinderen de beste films en series bekijken wanneer jullie er maar zin in hebben.
 
Om een Kids tv-optie te bestellen, moet je eerst een tv-pack kiezen. All Kids is inbegrepen bij Tuttimus.
Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!