De geruchten doen de ronde dat er iets groeit tussen popster Lady Gaga en acteur Bradley Cooper, de hoofdrolspelers in 'A Star Is Born'. Dat Lady Gaga zopas haar verloving met Christian Carino beëindigde, heeft die vermoedens alleen maar versterkt.


Lady Gaga en Bradley Cooper schitteren als koppel in het romantische drama 'A Star Is Born'. Heel wat fans lieten zich het hoofd op hol brengen en zouden het dan ook erg leuk vinden mocht het tweetal ook in het echte leven een stel zijn.

Woensdag werd bekendgemaakt dat Lady Gaga een punt had gezet achter haar relatie met Christian Carino, met wie ze sinds 2017 verloofd was. Er zijn echter nog een aantal aanwijzingen die kunnen suggereren dat een relatie tussen Gaga en Bradley in de maak zou zijn.

Zo vermoeden sommige fans dat het niet toevallig is dat Lady Gaga onlangs een nieuwe tatoeage liet zetten met haar naam in muzieknoten. Op haar onderarm prijkt nu een notenbalk met de noten sol (G), la (A), sol (G), la (A). Gaga, dus. Als je de noten echter in de bassleutel leest, krijg je si (B), do (D), si (B), do (D). Oftewel de initialen van de 44-jarige acteur.

Naar verluidt gaan Gaga en Bradley zondag samen en als elkaars date naar de Oscars. Ook de geruchten dat het tussen Bradley Cooper en zijn vriendin Irina Shayk niet goed gaat, kunnen een teken aan de wand zijn.

A Star is Born is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV