‘Bad Times at the El Royale’ is nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Om dat te vieren, een passende wedstrijd: beproef je geluk en maak kans op een pokerset en/of goodies van deze mystery thriller!


Zeven vreemden, zeven geheimen, en een aftands hotel waar ze in de loop van één nacht allemaal ontrafeld worden.

Wie zin heeft in een spannende avond vol mysterie en bizarre plotwendingen zit helemaal goed met ‘Bad Times at the El Royale’. En met deze wedstrijd, die helemaal in de sfeer van de film blijft. Doe mee en maak kans op een pokerset en/of een pakket goodies van de film.


 


Zeven onbekenden ontmoeten elkaar in hotel El Royale, op de grens tussen California en Nevada. Een vreemde verzameling gasten: stofzuigerverkoper Laramie Sullivan (Jon Hamm), soulzangeres Darlene Sweet (Cynthia Erivo), de mysterieuze priester Flynn (Jeff Bridges, de grofgebekte hippie Emily Summerspring (Dakota Johnson), de excentrieke sekteleider Billy Lee (Chris Hemsworth) en de rare receptionist Miles (Lewis Pullman).

Niet is wat het lijkt en er gebeuren ongure dingen in het hotel, dat een zekere vergane glorie uitstraalt. Alle personages hebben iets te verbergen en al die geheimen komen aan het licht tijdens één spannende nacht vol bizarre plotwendingen.In de regisseursstoel zit Drew Goddard, die eerder de geweldige horrorprent ‘The Cabin in the Woods’ afleverde. In de hoofdrollen: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, Cynthia Erivo en Jon Hamm.

Bad Times at the El Royale is nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?