'Friends'-festival keert dit jaar terug in Groot-Brittannië © BELGA

Het 'FriendsFest' keert terug naar het Verenigd Koninkrijk voor een extra speciale editie. Daarmee wordt gevierd dat de sitcom 'Friends' 25 jaar geleden voor het eerst op tv kwam in het VK. Het evenement wordt een rondreizende tentoonstelling waar een aantal van de meest geliefde sets uit de serie opnieuw tot leven komen.


Het evenement biedt fans de kans om voor één dag in de huid te kruipen van hun favoriete 'Friends'-personages. Daarnaast kan je je favoriete scènes nabootsen, terwijl je rondloopt in de meest iconische sets, zoals het appartement van Monica of het Central Perk-koffiehuis. Als dat allemaal nog niet genoeg was, kan je ook iets gaan drinken in een 'Friends'-bar, waar je aan een quiz kan deelnemen over de iconische serie.

'FriendsFest' reist de hele zomer door Groot-Brittannië, te beginnen in het Heaton Park in Manchester van 2 tot en met 18 augustus. Vervolgens reist het door naar Bristol (23 augustus - 1 september), Milton Keynes Willen Lake (6 - 15 september) en als afsluiter het Kennington Park in Londen (20 - 29 september). Tickets zijn vanaf 15 maart verkrijgbaar.