Het showbizznieuws van de week (20 juni)

Het showbizznieuws van de week (20 juni)


Natalia is woedend op de producenten van een dieetdrankje waarvoor ze reclame maakt zonder dat ze het zelf weet, Jani heeft een glansrol te pakken in Mooi en Meedogenloos en Jacky Lafon vertelt in de boekjes dat ze ooit door mannen werd gefotografeerd in de sauna. Dat alles en nog veel meer nieuws van bij de sterren lees je hier!

Natalia woest op producenten dieetdrankje

Natalia woest op producenten dieetdrankje © photonews


Natalia is behoorlijk pissig op de mensen die het dieetdrankje Nutriberry Slim gebrouwen hebben. Ze maakt namelijk reclame voor het goedje zonder dat ze daar zelf iets van weet: het merk gebruikte haar foto in een advertentie op hun website. Ze hebben de reclame ondertussen wijselijk weggehaald, en maar goed ook, want de advocaat van de Kempische zangeres klinkt strijdvaardig: ‘We proberen uit te vissen wie verantwoordelijk is voor deze boodschappen en dienen in afwachting een klacht in tegen onbekenden. Dit is ongehoord, we hebben het hier immers over strafbare feiten', laat hij weten.

Gwyneth Paltrow en Chris Martin terug samen

Gwyneth Paltrow en Chris Martin terug samen © photonews


Drie maanden geleden maakten Gwyneth Paltrow en Coldplay-frontman Chris Martin het nieuws wereldkundig dat ze na tien jaar huwelijk uit elkaar zouden gaan, maar we ontwaren terug een lichtpuntje aan de horizon: ze willen hun relatie nog een kans geven. Dat vernamen de media althans bij hun entourage. ‘De beslissing om elkaar los te laten, heeft blijkbaar de druk van hun relatie weggenomen. Ze kunnen weer beter met elkaar overweg en zij draagt nog altijd haar trouwring’, vertelt een kennis. Gwyneth en Chris hebben twee kinderen, een jongen die Moses heet en een meisje dat luistert naar de naam Apple. Ze zijn respectievelijk acht en tien jaar oud.

Jacky Lafon: 'Mannen namen stiekem foto's in de sauna'

Jacky Lafon: 'Mannen namen stiekem foto's in de sauna' © photonews


Jacky Lafon, die we het best kennen als ‘Zatte Rita’ uit Familie, geeft weer wat van zichzelf bloot. Figuurlijk toch. Dit keer is ze loslippig in het blad Blik, waarin het over naaktlopen, saunabezoek en seks gaat. ‘Playboy hoeft me niet te bellen voor een naaktshoot, maar naakt zwemmen vind ik wel tof. Dat doe ik op plaatsen waar niemand mij kent. Ook al draait Jacky haar hand niet om voor een rondje naaktlopen, naar gemengde sauna’s gaat ze niet meer: ‘Ik heb het al meegemaakt dat mannen dan stiekem foto’s nemen’, fluistert ze. Ten slotte nog een bekentenis: ‘Ja, ik luister wel eens mee als andere mensen seks hebben. Ik ben zelfs al eens aan de deur gaan staan’, aldus Jacky. Dat weten we dan ook alweer!
 

Veerle Baetens werkt mee aan nieuwe thrillerserie

Veerle Baetens werkt mee aan nieuwe thrillerserie © -


Veerle Baetens gaat mee scenario’s schrijven voor een nieuwe psychologische thrillerserie van vtm waar ze zelf een rol in vertolkt. De reeks gaat ‘Tabula Rasa’ heten, maar bij commerciële zender willen ze nog niet kwijt waar het allemaal over zal gaan. De actrice kan rekenen op de vakkundige hulp van Christophe Dirickx, de scenarist van ‘De Helaasheid der Dingen’, en Malin-Sarah Gozin, aan wiens brein de serie ‘Clan’ ontsproot.

Mick Jagger heeft opnieuw een vriendin

Mick Jagger heeft opnieuw een vriendin © photonews


Mick Jagger heeft een nieuwe vriendin. Van een fiks leeftijdsverschil maakt hij geen punt, want de man is zeventig en zijn nieuwe vlam pas zevenentwintig. Ze heet Melanie en is ballerina. De twee zouden elkaar hebben leren kennen tijdens een optreden van The Rolling Stones in Tokio. De pers vernam bij vriendinnen van de jonge vrouw dat ze op oudere mannen valt en een tijd geleden nog verloofd was met een zesenveertigjarige danser. Net geen drie maanden geleden pleegde L’Wren Scott, de toenmalige vriendin van Jagger, zelfmoord.

Eline De Munck is niet langer single

Eline De Munck is niet langer single © photonews


Ook Eline De Munck is weer van straat. De blonde JIM-presentatrice heeft een zekere Bob uit Leuven aan de haak geslagen. De jongeman is eenendertig, Eline heeft zesentwintig lentes op de teller. Ze was enkele maanden single nadat haar relatie met cameraman Matthijs op de klippen liep.

Peter Van Asbroeck alweer aan de kant geschoven

Peter Van Asbroeck alweer aan de kant geschoven © photonews


Toen Peter Van Asbroeck aan de kant geschoven werd als de stem van ‘Komen Eten’ reageerden veel fans van het programma vol onbegrip, maar da’s bij de programmamakers blijkbaar in dovemansoren gevallen, want hij moet nu ook opkrassen als sidekick van interieurontwerpster Michèle Van Sebroeck in ‘De Huisdokter’. 'Via officiële weg heb ik helemaal niets gehoord over mijn vervanging, maar in de wandelgangen had ik wel opgevangen dat ze mij niet meer nodig hadden. Ze vonden het niet nodig om mij op een nette manier in te lichten. Uiteraard is het hun volste recht om iemand anders in te schakelen voor de presentatie van 'De Huisdokter' maar het zou fijn zijn geweest als ze mij hadden uitgelegd waarom ik weg moest’, vertelt de joviale presentator-acteur. Roel Vanderstukken mag nu met Michéle gaan klussen.

Kapitein Jani in Mooi en Meedogenloos

Kapitein Jani in Mooi en Meedogenloos © photonews


Jani Kazaltzis, de immer opgewekte Griekse Limburger die koppels maar al te graag kledingadvies geeft op tv, ziet een droom in vervulling gaan: hij krijgt een rol in Mooi en Meedogenloos (The Bold and the Beautiful). Hij kruipt in de huid van de kapitein van een cruiseschip. Een tijd geleden werd er een spotje gemaakt waarin Jani actrice Katherine Kelly Lang (Brooke in de soap) belt om haar te vertellen dat het modemaand is op VIJF. De producers van het langlopende feuilleton waren zo onder de indruk van zijn acteerprestaties dat ze hem met de kapiteinsrol bedachten. 'Toen ik het aanbod kreeg twijfelde ik geen seconde. Als kind keek ik met grote ogen naar de modeperikelen van de Forresters en dat ik nu deel mocht uitmaken van deze legendarische soap vond ik geweldig’, vertelt de nieuwbakken acteur in Het Laatste Nieuws.
 

Lieven Scheire op Engelse radio

Lieven Scheire op Engelse radio © photonews


Lieven Scheire goes Britain, want de presentator van het populairwetenschappelijke programma ‘Scheire en de Schepping’ maakt zijn debuut op BBC Radio 4. Hij is uitgenodigd voor The Museum of Curiosity, een radioprogramma op BBC Radio 4 waarin aan drie panelleden gevraagd wordt om een voorwerp dat hen fascineert te schenken aan een denkbeeldig museum. In mei was Scheire al in Engeland te zien in drie uitverkochte voorstellingen van Pint of Science, waarbij wetenschappers hun meest recente bevindingen mogen uiteenzetten op café. De Engelsen kondigden hem aan als ‘science comedy at its best’ (wetenschappelijke humor op zijn best).
 

Madonna heeft geen vaste relatie met jongere vriend

Madonna heeft geen vaste relatie met jongere vriend © -


Madonna brak een halfjaar geleden met de vijfentwintigjarige Brahim Zaibat en werd vervolgens een aantal keer gesignaleerd met de Nederlander Timor Steffens, uiteraard alweer een jonge snaak. Ze worden nog altijd samen gezien, maar zouden geen vaste relatie hebben. ‘Ernstig is het niet, je zou het eerder een flirt kunnen noemen’, vertelt iemand die Madonna goed kent. De Queen of Pop heeft een voorliefde voor (veel) jongere mannen en had eerder wat met twintiger Jesus en dus ook met Brahim.

Astrid Bryan supportert voor Rode Duivels vanuit Los Angeles

Astrid Bryan supportert voor Rode Duivels vanuit Los Angeles


Zelfs Astrid Bryan volgde de eerste match van de Belgen op het WK. Samen met haar broer - de Lau - supporterde ze vanuit een café in Los Angeles. Achteraf vierden ze de 2-1 overwinning op Algerije en het doelpunt van hun idool Dries Mertens. De aanwezige Amerikanen zou het allemaal worst wezen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook