Het showbizznieuws van de week

Lesley-Ann Poppe was vroeger keyboardspeelster in een metalband en is verslaafd aan energiedrankjes, Josje doet de K3-fans even slikken met haar piercing, Lindsay Lohan moet naar een ontwenningskliniek en Kobe Ilsen verhit de gemoederen met een uitspraak over paspoppen ... de opmerkelijkste nieuwtjes van bij de sterren lees je hier!

De piercing van Josje beroert de gemoederen

De piercing van Josje beroert de gemoederen © photonews


Commotie bij de fans van K3: Josje verscheen bij de première van ‘Valentino’ - een film waarin haar vriend Johnny De Mol acteert - ten tonele met een neuspiercing. Of ze het sieraad ook tijdens haar optredens zal dragen, is nog niet geweten, maar de vele Twitterberichten van K3-fans logen er niet om: ‘Straks willen mijn kinderen ook zo’n neusring als Josje’, schreef iemand. Bij Studio 100 was de reactie bijzonder kort: ‘Ze gaat niet over de schreef, neen’.

Kobe Ilsen: 'Een fruitboer legt de sappigste appel toch ook vooraan'

Kobe Ilsen: 'Een fruitboer legt de sappigste appel toch ook vooraan' © photonews


Kobe Ilsen heeft in een uitzending van het consumentenprogramma Volt voor verontwaardiging gezorgd door een uitspraak over vrouwen met een maatje meer. Bij kledingketen JBC gaven ze ruiterlijk toe dat ze enkel paspoppen in maat 38 hebben, en daar pikte Kobe lustig op in: ‘Het is als bij de fruitboer, die legt toch ook zijn sappigste appel vooraan. Het rotte exemplaar haalt nooit de eerste rij’, vertelde hij. Achteraf kwamen er scherpe reacties op zijn uitspraak.

Regi is dolenthousiast over zijn dochter

Regi is dolenthousiast over zijn dochter © photonews


‘Ik had het nooit kunnen denken, maar het vaderschap heeft me kwetsbaar gemaakt. Je hebt dat kleintje nog maar net, en je maakt je al overal zorgen over. Maar ik verzorg haar met plezier: flessen klaarmaken, luiers verversen, ik doe het allemaal. Enkel ’s nachts reken ik op Elke, want Ellie Martha eist gemiddeld twee keer per nacht de aandacht op’, vertelt een dolenthousiaste Regi in de pers. ‘En over de naam waren we het snel eens: Ellie komt van Elke en Regi, Martha van mijn tante die negentig jaar oud is’, voegt hij daar nog aan toe.

'Villa Vanthilt' kost een aardige duit

'Villa Vanthilt' kost een aardige duit © photonews


De zomerse talkshow Villa Vanthilt zou dit jaar iedere week in een andere stad opgenomen worden, maar voorlopig rijzen er twijfels over die plannen: bij de VRT moeten ze 10 gemeenten of steden vinden die een forse prijs willen betalen. Wie gaststad wil spelen voor Marcel en zijn show moet namelijk minstens 30 000 euro ophoesten. Bjorn Verdoodt, de woordvoerder van de openbare omroep, benadrukt het feit dat de besturen daar heel wat reclame voor hun gemeente voor in de plaats krijgen. Vorig jaar liep het avontuur van Villa Vanthilt in Antwerpen af op een sisser toen er geen kat kwam kijken.

Lesley-Ann Poppe is verslaafd aan Redbull en speelde vroeger in een metalband

Lesley-Ann Poppe is verslaafd aan Redbull en speelde vroeger in een metalband © photonews


‘Red Bull is mijn grootste verslaving. Ik drink drie blikjes per dag. En als dat bijvoorbeeld op vakantie niet lukt, krijg ik te kampen met afkickverschijnselen. Het is mijn enige ongezonde gewoonte: alcohol drink ik enkel in het weekend, ik rook niet en ik neem geen drugs’, vertelde Lesley-Ann Poppe in Hammertime, het programma van Otto-Jan Ham op Studio Brussel. In dat programma vraagt de presentator zijn gasten de kleren van het lijf. Hij kwam onder meer te weten dat Lesley-Ann een verwoed metalliefhebster is en vroeger zelf groepslid was bij het black metal-bandje Opus, waar ze het keyboard ter hand nam. Kandidaten die een vraag van Otto-Jan niet willen beantwoorden, betalen vijf euro. De luisteraars mochten niet weten hoe rijk mevrouw Poppe precies is en dus dokte ze met plezier af.

Kanye West wil zijn zoon 'North' noemen

Kanye West wil zijn zoon 'North' noemen © photonews


Kanye West en Kim Kardashian verwachten een kindje, en de rapper zou zijn toekomstige zoon graag een windrichting als naam geven: North. Dat zou dus North West worden. Of Kim dat allemaal ziet zitten, is nog maar de vraag: in haar familie kiezen ze meestal voornamen die met een K beginnen.

Lindsay Lohan moet naar een ontwenningskliniek

Lindsay Lohan moet naar een ontwenningskliniek © photonews


Een rechter in L.A. heeft Lindsay Lohan veroordeeld tot negentig dagen in een ontwenningskliniek. Ze moest eigenlijk vijf dagen de cel in, maar verkoos een alternatief, en dat was dus opname in een kliniek. Daar komt nog eens een taakstraf en psychologische begeleiding bij. Lindsay reed in juni vorig jaar haar Porsche in de prak in Santa Monica. Na het ongeval zou ze gelogen hebben over hoe het ongeval gebeurd was. Ze werd aangeklaagd voor roekeloos rijgedrag, liegen tegen de politie en het hinderen van ambtenaren in functie. Het is niet de eerste keer dat Miss Lohan in aanraking komt met het gerecht: in 2007 draaide ze de nor in wegens rijden onder invloed en twee jaar geleden werd ze veroordeeld voor juwelendiefstal.

De dochter van Justine Henin heet Lalie

De dochter van Justine Henin heet Lalie © photonews


Justine Henin en haar vriend zijn de trotse ouders geworden van een dochter. Het eerste kindje van de ex-nummer één van de tenniswereld heet Lalie. ‘Een kleine fee is ons leven komen opfleuren. Haar naam is Lalie, ze stelt het goed en wij zijn dolblij’, stond te lezen op haar Facebookpagina. In 2011 zette Henin een punt achter haar carrière en sindsdien hield ze zich vooral bezig met haar eigen tennisacademie.

Dronken Beth Ditto schopt keet

Dronken Beth Ditto schopt keet © photonews


Niet enkel Lindsay Lohan bakt het bruin, ook Beth Ditto – de frontvrouw van Gossip – deed afgelopen week haar duit in het zakje. Nadat de flamboyante zangeres in stomdronken toestand uit een bar werd gezet, begon ze op straat keet te schoppen. Ditto daagde de omstaanders uit tot een gevecht en zou een barman een trap in zijn edele delen hebben verkocht, en dat allemaal terwijl ze luidkeels ‘Obama, Obama’ bleef roepen. Ze mag het binnenkort voor de rechter gaan uitleggen. Voor haar uitspatting kan ze zes maanden cel krijgen.

Weervrouw Jill Peeters heeft haar eigen hogedrukgebied

Weervrouw Jill Peeters heeft haar eigen hogedrukgebied © photonews


Een hogedrukgebied dat naar jezelf genoemd is, daar kan niet iedereen mee pronken. Vtm-weervrouw Jill Peeters vanaf nu wel. De namen van hogedrukgebieden zijn namelijk te koop en Jill kreeg er eentje cadeau van een Nederlandse weerman. Toen ze haar eigen hogedrukgebied mocht aankondigen in het weerbericht, was ze dan ook erg enthousiast. Voorlopig brengt het spijtig genoeg geen lenteweer naar onze contreien.

Sergio zingt nu in het Nederlands

Sergio zingt nu in het Nederlands © photonews


Sergio is terug van weggeweest. Hij heeft een nieuwe Nederlandstalige single uit – Je eigen Leven – en die heeft de hitparades bereikt. Maar de heer Quisquater blijft nuchter: ‘Comeback, comeback, als je drie weken van je werk afwezig bent met de griep en je komt terug, heet dat tegenwoordig ook al een comeback. Ik heb zowel de voordeur als de achterdeur van de showbizz gezien. Het doet mij plezier dat mijn nummer in de smaak valt bij de fans, maar volgende week kan ik alweer van de radar verdwenen zijn’, klinkt het. De voorbije jaren trad Sergio vaak op in culturele centra en feesttenten, maar hij worstelde naar eigen zeggen lang met het genre dat hij wilde brengen. ‘Behalve opera overwoog ik alles, maar het is uiteindelijk het Nederlandstalige levenslied geworden’, besluit hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook