Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © photonews

Wat is de verborgen agenda van Josje van K3? Kim Clijsters loopt op roze wolkjes. Katja Retsin doet een schokgolf door het land gaan. En wat is dat toch met Astrid Bryan en haar liefde-haat verhouding met honden? Dit en veel meer in dit overzicht...

'Wil Josje dat Gert haar ontslaat?'

'Wil Josje dat Gert haar ontslaat?' © photonews

Josje van K3 heeft voor heel wat commotie gezorgd met haar neuspiercing en nieuwe tattoo. Ook bij de medewerkers achter de schermen van K3 en Studio 100 weerklinkt het gemor steeds luider. ‘We hebben de indruk dat Josje Studio 100 en dan vooral haar ex Gert Verhulst uitdaagt. Zoiets als: ontsla me dan he! Het lijkt alsof ze daar echt op aast. Josje is bekend en ze moet eruitzien zoals dat voor een kinderidool past. Laat dan toch niet je neus piercen en volg de regels een beetje!’, klinkt het.

Kim Clijsters verwacht zoontje

Kim Clijsters verwacht zoontje © photonews

Het is een vruchtbare periode voor de Belgische ex-tennissters: nadat Justine Henin even geleden beviel van een dochtertje dat Lalie heet, maakt Kim Clijsters nu ook bekend dat ze opnieuw zwanger is. ‘De baby is gezond en we kwamen te weten dat we een jongen krijgen. We zijn supergelukkig’, tweette manlief Brian. Kim en haar echtgenoot hebben al één dochter, Jada.

Zwangere Katje Retsin ongedeerd na val van de trap

Zwangere Katje Retsin ongedeerd na val van de trap © photonews

De zwangere Katja Retsin kwam er met de schrik vanaf toen ze een paar dagen geleden van de trap viel. Ze had haar handen vol en gleed uit omdat ze zich niet aan de leuning vasthield ‘Zot zijn doet geen zeer, lomp zijn wel. Iedereen de stuipen op het lijf gejaagd door van de trap te donderen. Hoogzwanger en kreupel nu’, twitterde ze. Binnenkort bevalt Katja van haar derde kindje. De vader is acteur Jan Schepens.

Astrid Bryan is op haar hoede voor honden, maar wil er toch eentje in huis

Astrid Bryan is op haar hoede voor honden, maar wil er toch eentje in huis © photonews

Honden jagen Astrid Bryan de stuipen op het lijf, ook al wil ze er eentje in huis nemen. Dat werd duidelijk toen ze in haar realityreeks Astrid in Wonderland naar een asiel trok samen met haar broer 'De Lau'. Daar voelde ze zich duidelijk niet op haar gemak. Naar eigen zeggen komt dat omdat ze vroeger een paar keer werd aangevallen door een hond. ‘Ik ben op het strand eens aangevallen door een bouvier. Dat was afschuwelijk! Hij beet in mijn poep, ik was megahard aan het bloeden! En in een snoepwinkel werd ik een keertje belaagd door een wild geworden Lassie, die in mijn rug beet’, vertelt Astrid.

Favoriet uit 'The Voice' vreest dat hij geen kans zal krijgen

Favoriet uit 'The Voice' vreest dat hij geen kans zal krijgen © photonews

Metalzanger Mathijs Vanstaen is één van de favorieten in de vtm-talentenjacht The Voice van Vlaanderen, maar zelfs als hij zou winnen, zou dat hem niet geruststellen. Hij vergelijkt zichzelf met Peter Evrard, die Idool 2003 won maar geen kans kreeg in het commerciële circuit.Ik laat me niet in de hoek drummen. Als ik echt zo’n verschrikkelijk contract krijg waarin ze mijn eigen inbreng afblokken, zijn er nog altijd manieren om de boel te saboteren’, aldus een strijdvaardige Mathijs.

Sven De Ridder trekt zich niet veel aan van ongefundeerde kritiek

Sven De Ridder trekt zich niet veel aan van ongefundeerde kritiek © photonews

Na jaren in de luwte is Sven De Ridder weer helemaal terug: hij speelde een prominente rol in Frits en Franky, dook op als gluiperige politicus in Met Man en Macht en maakt samen met z’n vader Ruud zijn opwachting in de nieuwe Vlaamse film Bingo. Een journalist wilde van hem weten of hij niet bang was om met zo’n lichtvoetige komedie z’n geloofwaardigheid te verliezen. ‘Pfff, dat is kritiek die ik nooit van het publiek zelf hoor, maar enkel van de pers. Als ik iets voor VRT of Vier doe, is het goed. Als het voor VTM is of maar een blijspel, is het slecht. Er is wel een kentering aan de gang, maar toch. Als Bingo in Humo een positieve recensie zou krijgen, moeten we ons zorgen maken, want dan komt er geen kat kijken. We krijgen veel af te rekenen met vooroordelen. Ik sta er dan ook niet van te kijken dat Bingo geen subsidies kreeg van het Vlaams Audiovisueel Fonds’, vertelt de acteur.

Rihanna kwam vier uur te laat voor optreden in school

Rihanna kwam vier uur te laat voor optreden in school © photonews

Sympathiek van Rihanna om een optreden te geven in een Amerikaanse school, ware het niet dat ze zomaar eventjes vier uur te laat kwam. Daar konden de studenten niet bepaald mee lachen. Bovendien stond de zangeres maar zestien minuten op het podium. ‘Je kan wat te laat zijn, maar dit is gewoon grof. Ons leven draait niet rond Rihanna, maar we hebben hier hard voor gewerkt, dus ze mag wel wat meer verantwoordelijkheid tonen’, vertelde een studente in de krant Chicago Tribune. Rihanna gaf het drukke verkeer in Chicago de schuld van haar forse vertraging.

Lesley-Ann Poppe weigert deel te nemen aan Franse versie van Big Brother

Lesley-Ann Poppe weigert deel te nemen aan Franse versie van Big Brother © photonews

Lesley-Ann Poppe heeft onlangs een aanbod gekregen op deel te nemen aan Secret Story, de Franse tegenhanger van Big Brother. Mevrouw Poppe heeft dat echter resoluut geweigerd. ‘Het feit dat ik Pamela Anderson heb ontmoet, is ook de Franse pers niet ontgaan. Daarom hebben ze me wellicht gecontacteerd. Eerst leek het me wel interessant: zeven miljoen kijkers, dat zou ervoor kunnen zorgen dat ik mijn Beauty Food-boeken in Frankrijk kan uitbrengen. Maar eigenlijk zie ik het niet zitten om de realityster uit te hangen’, laat Lesley-Ann optekenen.

Will Smith wilde enkel hoofdrol vertolken in 'Django Unchained'

Will Smith wilde enkel hoofdrol vertolken in 'Django Unchained' © photonews

Will Smith kreeg het aanbod om de rol van slaaf Django te vertolken in de film Django Unchained, maar hij ging er niet op in. ‘De rol van Django was niet de belangrijkste, en ik wilde per se de hoofdrol spelen’, vertelde hij in het magazine Entertainment Weekly. Voor Smith de rol weigerde, probeerde hij regisseur Quentin Tarantino aan te sporen om Django een prominentere rol te geven in het verhaal, maar de filmmaker hield voet bij stuk. De film viel in de prijzen op de Oscars, maar toch heeft Will geen spijt van z’n keuze: ‘Ik vond ‘m geweldig, maar ik had er niet in willen acteren’, besluit hij.
 

Steven Van Herreweghe sprong ooit naakt in een Gentse fontein

Steven Van Herreweghe sprong ooit naakt in een Gentse fontein © photonews

Steven Van Herreweghe kennen we vooral als de keurig-in-het-pak-gestoken presentator van programma's als De Pappenheimers en Rasters, maar vroeger durfde hij wel eens de rebel uithangen. Zo sprong hij ooit naakt in een fontein tijdens de Gentse Feesten. 'Ja, je kent dat, we waren aan het aperitieven, het was erg warm en de zaken liepen een beetje uit de hand', vertelt hij. Van Herreweghe en gevolg mochten het gaan uitleggen in een politiecombi.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook