Bioscoopreleases van de week

Niet zo lang geleden stonden Ronny Tersago en zijn familie nog aan de top van de Vlaamse showbizz als 'Clown Norry' en Co.', maar hun hoogdagen zijn voorbij. Tegenwoordig overvallen ze 's nachts rijke villabewoners om een centje bij te verdienen. Als ze denken dat ze de slag van hun leven slaan, beginnen de problemen pas echt. Ronny's zoon Wesley, die van een Amsterdamse filmschool getrapt werd, filmt hun optredens, misdaden en nachtelijke uitspattingen.

Bioscoopreleases van de week © YouTube

 
Crimi Clowns: De Movie


Niet zo lang geleden stonden Ronny Tersago en zijn familie nog aan de top van de Vlaamse showbizz als 'Clown Norry en Co.', maar hun hoogdagen zijn voorbij. Tegenwoordig overvallen ze ’s nachts rijke villabewoners om een centje bij te verdienen. Als ze denken dat ze de slag van hun leven slaan, beginnen de problemen pas echt. Ronny’s zoon Wesley, die van een Amsterdamse filmschool getrapt werd, filmt hun optredens, misdaden en nachtelijke uitspattingen.


Komedie van Luk Wyns met hemzelf, Johnny De Mol, Frank Aendenboom, Chris Willemsen, …

G.I. Joe - Retaliation

G.I. Joe - Retaliation © YouTube

Het G.I. Joe-team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan, die er niet voor terugdeinst om zich te vermommen als de president van de Verenigde Staten, heeft alle wereldleiders in zijn macht. Gevolg: er dreigt oorlog, en het team zal alle zeilen moeten bijzetten …

Actiefilm van Jon M. Chu met Dwayne Johnson, D.J. Cotrona, Channing Tatum, …

The Place beyond the Pines

The Place beyond the Pines © YouTube

Luke is een professionele motorrijder en komt erachter dat hij een kind heeft met zijn ex-vriendin. Hij besluit banken te gaan beroven om zijn zoon financieel te kunnen ondersteunen, waardoor hij in een gewelddadige confrontatie verstrikt raakt met een jonge politieagent. Die confrontatie heeft grote gevolgen …

Misdaadfilm van Derek Cianfrance met Ryan Gosling, Eva Mendes, Bradley Cooper, …

Dead Man Down

Dead Man Down © YouTube

Beatrice heeft moordenaar Victor iemand om het hoekje zien helpen en perst hem af. Ze wil dat hij haar helpt om wraak te nemen op de man die haar ooit gruwelijk mishandelde.

 
Thriller van Niels Arden Oplev met Colin Farrell, Noomi Rapace, Terrence Howard, …

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook