Het showbizznieuws van de week

Phaedra Hoste is razend op de burgemeester van Brugge nadat hij een grapje over haar maakte, Christoff overwoog ooit om pater te worden, 'Amazing Astrid' heeft eindelijk haar Amerikaans paspoort beet en Johnny De Mol is de roddels over Josje beu. De sappigste showbizznieuwtjes van de afgelopen week lees je hier!

Phaedra Hoste voelt zich beledigd

Phaedra Hoste voelt zich beledigd © photonews


Phaedra Hoste is witheet van woede. Da’s volgens haar de schuld van Renaat Landuyt, de burgemeester van Brugge. 'Het voordeel aan Phaedra Hoste is dat ze verhuisde van Brugge naar Antwerpen, het nadeel is dat ze soms nog terugkeert naar Brugge', grapte de West-Vlaamse burgervader in de tv-quiz 'De Slimste Gemeente'. De reactie van Phaedra liet niet op zich wachten: ‘Waarom gebruikt u mijn naam op zo'n denigrerende manier?’, fulmineerde ze op Facebook. Landuyt zegt dat hij last had van zenuwen en benadrukt dat hij haar niet wilde schofferen, maar da’s voor de Brugse uitwijkelinge niet goed genoeg: ‘Een burgemeester moet het goede voorbeeld geven. Bovendien had hij me wel persoonlijk kunnen contacteren’, besluit ze in Het Nieuwsblad.

'Zodra de camera's uit staan, loopt An Lemmens weg zo hard ze kan'

'Zodra de camera's uit staan, loopt An Lemmens weg zo hard ze kan' © -


'Ze zeggen soms dat An Lemmens lichtjes sociaal gestoord is. Misschien een harde uitspraak, maar er zal wel een grond van waarheid inzitten': zo klinkt het oordeel van een ex-kandidaat van 'The Voice' over de goedlachse vtm-presentatrice. ‘Voor de promotie van 'The Voice' was ze bijna niet te strikken voor een interview. Tijdens de 'Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren' liep ze zelfs weg toen een ploeg van vtm – haar eigen werkgever – haar op de rooster wilde leggen. Zodra de camera’s weg zijn, gedraagt ze zich helemaal anders en verdwijnt ze zo snel ze kan', vertelt de anonieme bron in het blad TVFamilie. Op Twitter laat An Lemmens zelf horen dat ze vooral op haar privacy in gesteld.

Gert Verhulst: 'Een relatie hebben terwijl de wereld meekijkt is niet makkelijk'

Gert Verhulst: 'Een relatie hebben terwijl de wereld meekijkt is niet makkelijk' © photonews


Gert Verhulst heeft in een Nederlandse krant openhartig gepraat over zijn turbulent liefdesleven en zijn relaties met twee K3-zangeressen. Hij gaf toe dat de media-aandacht hem een beetje te veel werd: 'Het heeft mijn relaties beïnvloed, ja. Je begint iets met iemand terwijl de wereld meekijkt. Ik kon mijn relatie met Josje niet geheimhouden’ vertelt hij. Ondertussen is Gert opnieuw gelukkig met zijn eerste vrouw, Ellen.

Johnny De Mol trekt zich niets aan van de roddels over Josje

Johnny De Mol trekt zich niets aan van de roddels over Josje © photonews


Johnny De Mol, de huidige vriend van Josje, denkt dan weer het zijne van alle heisa rond zijn vriendin. In de pers circuleert de roddel als zou Johnny een negatieve invloed hebben op z’n vriendinnetje, nu die zich een neuspiercing en een tatoeage heeft aangemeten. ‘Josje moet lekker doen wat ze zelf wil. Ze werkt keihard voor K3, en ze doet dat met het grootste plezier. Ze is dol op kinderen. Maar wat ze in haar vrije tijd doet? Daarover moeten de anderen hun bek houden. Ik heb haar geen pistool tegen haar hoofd gedrukt en haar verplicht om een tatoeage te laten zetten. Ach ja, als ze niet meer over je schrijven is er pas een probleem’, dixit Johnny.

Koen Wauters heeft geen tijd meer voor autoraces

Koen Wauters heeft geen tijd meer voor autoraces © photonews


Pech voor Koen Wauters: hij was van plan om in juni deel te nemen aan de 24 uur van Le Mans, maar dat gaat niet door. Volgens zijn manager kan Koen niet naar de autorace omdat z’n agenda te vol zit. De liveshows van 'The Voice' en een nieuw album van Clouseau zouden roet in het eten gooien. Begin dit jaar moest hij ook al verstek geven voor de Dakar-rally.

Christoff dacht er aan om pater te worden

Christoff dacht er aan om pater te worden © -


Wanneer Christoff ergens komt optreden, betekent dat sfeer in de tent. Maar weinig mensen weten dat hij ook een religieuze kant heeft. Hij is namelijk diepgelovig en dacht er zelfs ooit aan om pater te worden. ‘Het gebeurt vaak dat ik in een klooster ga bidden, en dan zie ik wat voor een mooi leven die paters leiden. Ik kan me wel voorstellen dat ik op mijn zestigste in een klooster zou wonen. Maar dan zou ik wel mijn relatie moeten opgeven', mijmert de joviale zanger.

Verloofde Halle Berry deelt klappen uit aan fotograaf

Verloofde Halle Berry deelt klappen uit aan fotograaf © -


Olivier Martinez - de vriend van actrice Halle Berry -  is op het vliegveld van L.A. op de vuist gegaan met een fotograaf. Het koppel keerde terug van een tripje naar Hawaï en ze werden meteen opgewacht door een horde fotografen. Martinez kreeg er genoeg van en deelde een paar schoppen uit aan een nietsvermoedende paparazzo. Uiteindelijk kwam er politie en een ambulance aan te pas, maar het was Halle Berry die erin slaagde om haar partner een klaarstaande auto in te duwen.

Regi zorgt voor de muziek tijdens de Memorial van Damme

Regi zorgt voor de muziek tijdens de Memorial van Damme © photonews


De handjes zullen tijdens de Memorial Van Damme niet enkel de lucht ingaan voor de sportprestaties van de aanwezige atleten maar ook voor Regi. Hij zal tijdens de openingsceremonie en de sprintnummers het stadion in vuur en vlam zetten met zijn opzwepende beats. De Limburger deed al eens hetzelfde toen Kim Clijsters afscheid nam van het publiek in het Antwerpse Sportpaleis. De Memorial gaat op 6 september door in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Astrid Bryan is bijna een echte Amerikaanse

Astrid Bryan is bijna een echte Amerikaanse © photonews


Ze wacht er al lang op, maar eindelijk is het dan zover: Astrid Bryan heeft binnenkort haar Amerikaans paspoort op zak. ‘Ik woon nu tien jaar in Amerika, dus het werd tijd. Ik had al een verblijfsvergunning voor onbepaalde duur, maar dan ben je nog geen volwaardig ‘citizen’. Ik wou een Amerikaans paspoort, en daarvoor heb ik heel veel moeten doen. Een bloedtest, vingerafdrukken, een interview met een 'immigration officer' die hele mappen met informatie over mij had verzameld, een examen over de Amerikaanse geschiedenis, een schrijftest én een uitspraaktest. Heel de papierwinkel heeft me drieduizend dollar gekost. Maar het was het waard, want nu kan ik zelfs ‘voor mayor runnen’. Mijn man John zegt dat ik dan keiveel stemmen zou halen, maar ik denk er niet aan om zoiets te doen, natuurlijk’, aldus een enthousiaste Astrid.

Bart Peeters: 'Nee, ik heb nooit drugs genomen'

Bart Peeters: 'Nee, ik heb nooit drugs genomen' © photonews


Met de ludieke quiz 'De neus van Pinokkio' heeft Bart Peeters z’n rentree gemaakt op het kleine scherm. In de pers geeft hij toe dat zijn lichaam toe was aan een rustpauze. ‘Da’s logisch. Ik heb in mijn leven trouwens nooit naar verboden middelen gegrepen, terwijl dat in Nederland schering en inslag was in het tv-milieu. Daar werd meer coke dan cola gebruikt. Ik heb me wel eens afgevraagd of ‘iets strafs’ me misschien zou kunnen helpen, maar Anneke (zijn vrouw) kon me gelukkig halt toeroepen’, vertelt Bart.

Noorse schoolexamens moeten wijken voor Bieberconcert

Noorse schoolexamens moeten wijken voor Bieberconcert © -


Welk land is het meest Biebergek? Dat zou wel eens Noorwegen kunnen zijn, want een aantal scholen in het Scandinavische land verplaatsen speciaal hun examens, zodat de leerlingen naar het concert van de Canadese popster kunnen. 'We hebben besloten dat de examens een week later gehouden worden, hoewel we niet vinden dat een concert belangrijker is dan een schoolexamen', vertelde schooldirecteur Roar Aasen aan de krant 'Aftenposten'. Volgens die krant veinsden Noorse tienermeisjes dat ze ziek of depressief zijn om thuis te kunnen blijven en het concert bij te wonen. Voor de zanger zelf is het allemaal niet zo’n probleem: ‘Geweldig. Scholen in Noorwegen verplaatsen hun examens zodat leerlingen naar concert Justin Bieber kunnen’, twitterde hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook