Bioscoopreleases van de week

Bioscoopreleases van de week © YouTube


Parker - 
Parker is een professionele dief die leeft volgens een erecode: steel van de rijken en doe geen mensen pijn die het niet verdienen. Maar bij zijn laatste overval neemt zijn team hem flink te grazen: ze graaien zijn deel van de buit mee en laten hem voor dood achter. Parker wil absoluut dat ze hun verdiende loon krijgen en komt erachter dat ze een overval beramen in Palm Beach. Hij vermomt zich als Texaan en beraamt samen met zijn knappe sidekick Leslie een plan …

Actiefilm van Taylor Hackford met Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte, …

Olympus has fallen

Olympus has fallen © YouTube


Geheimagent Mike Banning moet de president en diens familie beschermen, maar kan die opdracht niet tot een goed einde brengen en krijgt daarom een functie achter de schermen. Als Noord-Koreaanse commando’s het Witte Huis binnendringen en het staatshoofd en de presidentiële staf gijzelen, ziet hij een kans om zijn eer te redden.

Thriller van Antoine Furqua met Morgan Freeman, Gerard Butler, Melissa Leo, …

The Host

The Host © YouTube


Melanie Stryder vecht als één van de enigen tegen de zielen, een groep aliens die de lichamen van mensen binnendringen om hun persoonlijkheid te wissen.

Science-fictionfilm van Andrew Niccol met Saoirse Ronan, Diane Kruger, Jake Abel,

The Grandmaster (Yut doi jung si)

The Grandmaster (Yut doi jung si) © YouTube


Ip Man is erg sterk in gevechtssport, maar hij doet daar weinig mee. Tot hij op een dag verzeild raakt in een veldslag en hij zijn kunde wel moet gebruiken om er levend vanaf te komen. Meester Kung en zijn dochter Kung Yi zijn erg onder de indruk van hem, en ze willen zijn hulp inroepen om wraak te nemen op Yi Xian tian, die een machtig krijgsheer heeft vermoord.

Biografische film van Wang Kar-Wai met Tony Leung Chiu Wai, Zhang Ziyi, …

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook