Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

De ring die Astrid Bryan onlangs kreeg kostte Den John liefst 23 500 euro, Jaouad uit 'The Voice' weerlegt de geruchten als zou hij zich schamen voor zijn drag queen-verleden, Jacques Vermeire werd niet gevraagd voor de FC De Kampioenen-film en Jean-Pierre Van Rossem is kwaad op Sean Dhondt van muziekzender JIM. Lees hier wat er de afgelopen week gebeurde in showbizzland!

Jean-Pierre Van Rossem is kwaad op Sean Dhondt van JIM

Jean-Pierre Van Rossem is kwaad op Sean Dhondt van JIM © photonews

Jean-Pierre van Rossem is kwaad op Sean Dhondt van muziekzender Jim. Hij werd net als Roos Van Acker uitgenodigd voor de talkshow ‘Sean Late Night’ maar haakte af omdat hij geen hoge pet op heeft van de manier van werken bij Jim. ‘Helemaal te gek: Sean stuurde me de vragen en ook wat ik moest antwoorden’, foeterde Van Rossem op Facebook. De programmamakers bevestigen dat hij niet kwam opdagen. ‘Maar geen nood, we hebben een mystery guest gevonden om hem te vervangen’, vertelt een woordvoerder.

Linda van Milk Inc. is weer single

Linda van Milk Inc. is weer single © photonews

Linda Mertens van Milk Inc is weer vrijgezel. Ze is niet meer samen met haar Duitse vriend Daniël. Als reden voor de breuk haalt ze aan dat de afstand te groot was. ‘Het gemis als we niet bij elkaar waren, was groter dan het plezier wanneer we dat wel waren. We zagen elkaar soms weken niet en moesten alles nauwgezet plannen. Uiteindelijk beslisten we om elk onze eigen weg te gaan. Het was een intense relatie, maar ik heb geleerd dat liefde alleen niet voldoende is’, laat Linda weten.

De ring van Astrid Bryan kostte een fortuin

De ring van Astrid Bryan kostte een fortuin © photonews

Astrid Bryan is wel te vinden voor een beetje blingbling, en onlangs kreeg ze voor haar verjaardag een peperdure ring cadeau. Hij werd gemaakt door het juwelenhuis Eden en er zitten 150 steentjes in. Nu is bekend geraakt dat den John wel bijzonder diep in z’n buidel moest tasten: het sieraad kostte hem liefst 23 500 euro. Kwatongen fluisterden dat hij die ring niet zelf betaalde, maar cadeau kreeg en in ruil reclame moest maken voor het juwelenhuis. Maar daar ontkennen ze die aantijging: ‘Dat klopt niet: John heeft de volle pot betaald. De ring werd exclusief voor haar gemaakt. Sponsoring of reclame: geen sprake van. Zo werken wij niet, en John heeft het ons ook nooit gevraagd’, klinkt het ferm.

Kelly Pfaff is de kritiek beu

Kelly Pfaff is de kritiek beu © -

Kelly Pfaff geeft grif toe dat ze met gemengde gevoelens terugkijkt op de docusoap over haar familie. Ze draait nu plaatjes en haar eerste nummer als dj werd positief onthaald, maar toch is ze niet overenthousiast omdat ze ook veel kritiek te slikken krijgt: ‘Ik ben een Pfaff en daar ben ik trots op, maar het is heel vermoeiend om je constant te moeten verdedigen. Je zou je bijna schuldig gaan voelen vanwege je naam. Waarom moet alles wat ik doe met die naam afgekraakt worden? Ik heb door de jaren heen wel geleerd me dat niet meer aan te trekken. Als ik kon, ik zou mijn kinderen een leven 'in the picture' afraden. Maar als ze dat echt willen, wie ben ik dan om hen tegen te werken?’, vertelt Kelly in Story.

Johnny De Mol: 'Gert is een prima kerel!'

Johnny De Mol: 'Gert is een prima kerel!' © -

Gert Verhulst en Johnny De Mol, respectievelijk de ex en het huidige lief van Josje van K3, kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Dat bleek een tijdje geleden, toen ze tijdens een K3-show heel wat aflachten. ‘Gert en ik gaven commentaar over wat er op het podium gebeurde. We hebben veel gelachen, maar hadden het enkel op een positieve manier over Josje. En er vielen absoluut geen pijnlijke stiltes. In de pers stellen ze het graag voor alsof wij moeilijk met elkaar kunnen omgaan, maar daar is niets van aan: Gert is een prima kerel!’, laat Johnny optekenen in TVFamilie.

Nathalie Meskens veilt Televisiester voor het goede doel

Nathalie Meskens veilt Televisiester voor het goede doel © photonews

Nathalie Meskens kreeg vorige maand een Vlaamse Televisiester voor ‘populairste tv-persoonlijkheid’, maar die komt niet op haar schouw terecht: ze veilt haar prijs om geld in te zamelen voor het goede doel. Vanaf 26 april zal het hebbeding worden geveild op eBay, en Nathalie wil er graag duizend euro voor krijgen. Het geld gaat naar Bone4Kids, een vereniging die zich inzet voor kinderen met breuken die niet genezen.

Kim Clijsters wil graag adopteren

Kim Clijsters wil graag adopteren © photonews

Kim Clijsters heeft al een dochter en is zwanger van een tweede kindje, maar ze droomt al over verdere gezinsuitbreiding. ‘Ik wil graag adopteren, en Brian staat ook achter het idee. Zijn meter en tante hebben allebei een adoptiekindje uit Korea. Maar een procedure opstarten is nog niet voor meteen. Ik heb wel informatie opgevraagd bij adoptieouders- en bureaus, en een paar contacten gelegd’, vertelt de ex-tennisster.

Jacques Vermeire werd niet gevraagd voor FC De Kampioenen-film

Jacques Vermeire werd niet gevraagd voor FC De Kampioenen-film © photonews

Jacques Vermeire vertolkte jarenlang de rol van garagehouder DDT in FC De Kampioenen en was enorm populair bij de fans van de serie. Die keken dan ook al uit naar zijn fratsen in de FC De Kampioenen-film die werd aangekondigd, maar ze komen van een kale reis thuis. Geen DDT: Jacques liet in het tijdschrift ‘Hallo’ horen dat hij zelfs niet werd gevraagd, terwijl hij toch op een telefoontje had gehoopt. Vermeire besloot in 1998 uit de wellicht meest herhaalde reeks uit de televisiegeschiedenis te stappen.

VRT en vtm werken samen aan programma, VIER voelt zich bekocht

VRT en vtm werken samen aan programma, VIER voelt zich bekocht © photonews

Bij VIER zijn ze lichtjes op hun tenen getrapt: Eén en vtm gaan namelijk samen een programma maken. Koen Wauters en Tom Waes zullen elkaar bestoken met opdrachten die ze zo goed mogelijk moeten afronden. Er komen afwisselend afleveringen op Eén en vtm, met heruitzendingen op de twee zenders. Hoe het allemaal precies in zijn werk zal gaan, weten we nog niet. ‘Er kunnen ongetwijfeld pertinente vragen gesteld worden over de exclusieve krachtenbundeling van de openbare en de commerciële marktleider. Dat dit net in het lanceringsjaar van VIER gebeurt, is waarschijnlijk toeval’, laat VIER-woordvoerder Kristof Demasure op ironische toon horen. Bij vtm doen ze die beschuldiging af als onzin: ‘Tom en Koen zijn zelf bij beide zenders met het voorstel gaan aankloppen, en het leek iedereen een heel goed idee. Iets anders zit er niet achter’, klinkt het daar.

Jaouad: 'Ik schaam me nergens voor'

Jaouad: 'Ik schaam me nergens voor' © -

Jaouad, een kandidaat uit 'The Voice van Vlaanderen', zette vroeger het Antwerpse nachtleven op stelten als de drag queen Mira Mirage. De afgelopen weken beweerden kwatongen dat hij zich schaamt voor zijn verleden en het er niet meer over heeft omdat het hem stemmen zou kunnen kosten in de talentenjacht. Dat ontkent hij in alle toonaarden: 'Ik heb nooit geprobeerd om mijn geaardheid te verstoppen. Ik trad vier of vijf jaar op als drag queen, en de mensen apprecieerden dat, al was niet iedereen gelukkig met mijn outing. Soms was het behoorlijk zwaar’, aldus Jaouad, die daarmee de puntjes op de i zet.

Vertolkt Matthias Schoenaerts de rol van een vrouw?

Vertolkt Matthias Schoenaerts de rol van een vrouw? © -

Matthias Schoenaerts zit in Amerika voor de opnames van zijn nieuwste film, ‘Blood Ties’. Hij verraste er met een opmerkelijke uitspraak: ‘Momenteel neem ik het script door voor een rol van een man die vrouw wil worden. Er is nog niets beslist, maar ik overweeg serieus om het te doen’, verteltde de acteur in de pers. Hij liet ook weten dat hij er nog altijd even veel zin in heeft: ‘Iedereen denkt dat ik voortdurend op de set sta, maar de tijd van 'De Rouille et d'Os' ligt al anderhalf jaar achter ons en voor ‘Blood Ties’ moesten we maar elf dagen filmen. Ik heb er zin in, ik wil werken!’, besluit hij.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook