Bioscoopreleases van de week

Bioscoopreleases van de week © YouTube

Iron Man 3 -

De tegenstander van Iron Man is dit keer de terrorist The Mandarin, die de wereld op stelten zet met zijn terroristische aanslagen. De nietsontziende Chinees krijgt hulp van Aldrich Killian, een wetenschapper die door Tony Stark werd afgewezen en een manier heeft gevonden om het menselijke brein te hacken. The Iron Man moet afrekenen met een vijand die geen grenzen kent en kan alleen nog vertrouwen op zijn eigen uitvindingen, vindingrijkheid en instinct. 
 
Science-fictionfilm van Shane Black met Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Ben Kingsley, …

Safe Haven

Safe Haven © YouTube

De jonge, knappe en mysterieuze Katie probeert een nieuw leven op te bouwen in een klein Amerikaans stadje. Daar ontmoet ze Alex, een weduwnaar met twee jonge kinderen. Maar dan komen er geheimen naar boven die alles op z’n kop zetten …
 
Drama van Lasse Hallström met Josh Duhamel, Julianne Hough, David Lyons, …

Fire With Fire

Fire With Fire © YouTube

Brandweerman Jeremy Coleman is getuige van de brute moord op de eigenaar van een nachtwinkel en kan op het nippertje ontsnappen. Agent Mike Cella kan de moordenaar - Neil Hagan - aanhouden, en Jeremy moet hem aanwijzen tussen andere mogelijke verdachten. Hagan blijkt maar al te goed te weten wie er achter het spiegelglas staat, en als Jeremy in een getuigenbeschermingsprogramma terechtkomt, krijgt hij af te rekenen met grote druk om z’n carrière opzij te zetten.
 
Thriller van David Barrett met Bruce Willis, Josh Duhamel, Rosario Dawson, …

Snitch

Snitch © YouTube

John Matthews is de baas van een transportbedrijf en vader van twee kinderen. Zijn oudste zoon Jason, die bij zijn moeder woont, is echter jaloers op het grote huis waarin pa met zijn nieuwe gezin woont en zet de boel op stelten. Hij stemt erin toe dat een vriend die bijklust als drugshandelaar voor een paar nachten een grote partij XTC bij hem onderbrengt. Dan staat de politie voor de deur en blijkt Jason er ingeluisd te zijn. Wie een eerste keer zo’n drugsmisdaad begaat, mag rekenen op een lange straf, maar er is een achterpoortje: als hij de politie op het spoor brengt van andere criminelen in de drugswereld, gaat hij vrijuit. Jason weigert, en dus besluit z’n vader maar achter de misdadigers aan te gaan.

Actiefilm van Ric Roman Waugh met Dwayne Johnson, Jon Bernthal, Susan Sarandon, …

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook