Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -


Ilse Demeulemeester moet de rijke aanbidders van zich afschudden, een zangpedagoog is van mening dat de coaches uit 'The Voice' er niets van bakken, Koen Wauters verslaat Tom Waes in de sauna en Gary Hagger krijgt wel eens graag een botox-inspuiting in de zetel ... hier komen de opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week!

Ilse De Meulemeester moet rijke aanbidders van zich afslaan

Ilse De Meulemeester moet rijke aanbidders van zich afslaan © photonews


Ilse De Meulemeester is single en dus liggen er heel wat potentiële aanbidders op vinkenslag. Rijke aanbidders vooral, die er heel wat voor over hebben om bij haar te scoren. Cash geld, dure juwelen, exclusieve reisjes en een huis: ze kreeg het allemaal aangeboden. Maar Ilse reageert kordaat in Story: ‘Ik krijg veel aandacht, dat klopt, maar ik hap niet zo snel toe en dan verwatert het snel. Er zijn me al een pak dure cadeaus aangeboden, maar ik ben niet te koop. Wat heb ik daarmee? Dat maakt me toch niet gelukkig? Ik vind een vlotte babbel veel belangrijker’, laat de ex-miss weten.

Alex Agnew toch terug als standup-comedian?

Alex Agnew toch terug als standup-comedian? © -


Alex Agnew neemt eind oktober afscheid van het Belgische publiek met ‘The Legend Ends’, een show in het Sportpaleis. Hij wil zich toeleggen op z’n metalband Diablo Blvd. … of toch niet? Blijkbaar wil de flamboyante Antwerpse komiek toch weer gaan touren, maar dan in het buitenland. ‘Ik wil kijken hoe ver ik geraak in het Engels. Er was al een eerste try-out met de Britse standup-comedian Eddie Izzard. Niets is zeker, maar het ziet er toch naar uit dat ik volgend jaar mijn kans zal wagen in Scandinavië, samen met Nigel Williams. In Zweden houden ze wel van buitenlandse komieken. Nigel heeft daar connecties’, vertelt Agnew, die zelf Engelse roots heeft, in het Laatste Nieuws.  

Garry Hagger: 'Voor een botox-inspuiting moet ik zelfs mijn zetel niet uit!'

Garry Hagger: 'Voor een botox-inspuiting moet ik zelfs mijn zetel niet uit!' © photonews


Gary Hagger heeft er geen moeite mee om toe te geven dat hij een beetje ijdel is: jaren geleden liet hij zich al eens opereren aan z’n dubbele kin en tegenwoordig heeft hij een vriendin die gespecialiseerd is in esthetische geneeskunde. ‘Ik heb een beetje een haviksneus, en ze mag die geregeld inspuiten met botox. Ze doet dat even snel terwijl we tv kijken, dus ik moet er mijn zetel zelfs niet voor uit. Da’s heel handig’, aldus een opgetogen Gary.

Wauters is Waes de baas in saunaproef

Wauters is Waes de baas in saunaproef © photonews


Het nieuwe programma van Koen Wauters en Tom Waes, waar tegenwoordig zoveel om te doen is, gaat ‘Wauters vs. Waes’ heten. Het zal iets worden in de trant van 'Tomtesteron', maar dan met Koen als enige tegenstander. Om uit te vechten welke naam het programma moest krijgen - 'Waes vs. Wauters' of 'Wauters vs. Waes' - hebben de twee waaghalzen al een eerste uitdaging achter de rug: zo lang mogelijk in de sauna zitten. Waes moest het meteen afleggen tegen Wauters en dus werd het 'Wauters vs. Waes'. Opmerkelijk detail: in Finland werd het WK saunazitten geannuleerd wegens te gevaarlijk. In de komende maanden starten de opnames van het programma, dat zowel op één als op vtm zal worden uitgezonden. Wanneer het op tv komt, is nog niet bekend.

Roos Van Acker: 'BV's zijn vaak zielige prutsers!'

Roos Van Acker: 'BV's zijn vaak zielige prutsers!' © photonews


Iedereen moet af en toe vertellen wat er op zijn of haar lever ligt, dus ook Roos Van Acker. En ze trekt flink van leer tegen haar collega-Bekende Vlamingen: 'BV’s zijn vaak zielige prutsers die gewoon aandacht willen en bevestiging zoeken in het applaus van het publiek. En dat maakt ons niet eens gelukkiger. Maar dat ontdek je pas als je wat ouder bent’, klinkt het ferm. Zo, dat weten we dan ook alweer!

Zangpedagoog: 'Kandidaten in The Voice zingen fout, en coaches zien het niet'

Zangpedagoog: 'Kandidaten in The Voice zingen fout, en coaches zien het niet' © -


Ooit al van Léon-Bernard Giot gehoord? Da’s een zangpedagoog aan de Internationale Zang- en Ademhalingsschool die geen al te hoge pet op heeft van de coaches in 'The Voice'. Dat laat hij duidelijk merken in Dag Allemaal. 'Mijn vrouw en dochter kijken iedere vrijdagavond naar The Voice, maar dat programma maakt mij woest. De kandidaten forceren voortdurend hun stembanden, ademen verkeerd en zingen fout, want hun mond gaat amper open. En die coaches merken dat niet eens, omdat ze denken dat ze specialisten zijn! Natalia heeft een jaar niet mogen zingen omdat ze stemproblemen had. Ze is dus fout bezig, en gaat dan anderen instructies geven over hoe ze hun stembanden moeten gebruiken!’, aldus een verongelijkte Giot. Bob Savenberg, de manager van Natalia, hecht niet al te veel belang aan die uitspraken: ‘Het is net omdat Natalia stemproblemen had, dat ze de anderen er beter voor kan waarschuwen’, repliceert hij.

Politie vond drugs en stroomstootwapen in tourbus Justin Bieber

Politie vond drugs en stroomstootwapen in tourbus Justin Bieber © photonews


De Zweedse politie heeft drugs en een stroomstootwapen gevonden in de tourbus van Justin Bieber. Toen Bieber op de bus stapte om naar het stadion te rijden, merkte de politie dat er een marihuanageur hing. ‘Er waren  verschillende personen in de bus. Een verdachte hebben we nog niet', vertelde een politiewoordvoerder. Volgens een bron brak er paniek uit toen de politie binnenkwam. Agenten wilden ook de kleedkamer onderzoeken, maar de toegang werd hen geweigerd: voor een officieel onderzoek hebben ze namelijk een bevelschrift nodig. De zanger vertrok achteraf naar het Finse Helsinki voor een volgende concert.

Piet Huysentruyt onthult zijn schilderij

Piet Huysentruyt onthult zijn schilderij © photonews


Piet Huysentruyt kan niet alleen goed koken, hij hanteert tegenwoordig ook met verve het penseel. In Herentals onthulde hij zijn nieuwste werk, dat hij maakte voor een merk van huishoudartikelen waar hij zijn naam aan verbond. Het schilderij kreeg de toepasselijke titel ‘Alsermaareenstekkeraanhangt’ en er zitten onder meer stekkers, stopcontacten, huishoudapparaten, eieren, tomaten, bieten, munt en peterselie in verwerkt. Piet liet horen dat hij in de toekomst ook zo’n werken in zijn restaurant in Frankrijk wil hangen. ‘Het kost nul komma nul euro, ik heb dit uit liefde gemaakt’, antwoordde hij op de vraag hoeveel het schilderij moet kosten.

Fotografen niet welkom op tournee Beyoncé

Fotografen niet welkom op tournee Beyoncé © -


Beyoncé wil geen persfotografen op haar op stapel staande ‘Mrs. Carter World Tour’. Toen er tijdens de Super Bowl een paar foto’s werden genomen die Beyoncé niet zo geslaagd vond, vroeg haar publicist om die van het internet te verwijderen, maar voor haar tour zullen fotografen dus gebannen worden. Er is één uitzondering: Frank Micelotta kreeg de opdracht om enkel de meest flatteuze kantjes van de zangeres in beeld te brengen. De pers krijgt vervolgens een link naar een website met een selectie van die foto’s.

Reese Witherspoon opgepakt na dronkemansrit

Reese Witherspoon opgepakt na dronkemansrit © photonews


De Amerikaanse actrice Reese Witherspoon en haar man Jim werden vorig weekend aagehouden. Hun wagen werd aan de kant gezet nadat een agent had opgemerkt dat de bestuurder over de wegmarkeringen zigzagde. Het politierapport maakt er melding van dat Witherspoon aan de agent vroeg of hij wel wist wie ze was, en dat ze hem toebeet dat hij het nieuws zou halen. Haar echtgenoot (de bestuurder) werd opgepakt omdat hij dronken bleek na een alcoholtest, de actrice zelf wegens opstandig gedrag. Een paar dagen nadien liet ze weten dat ze zich schaamt voor haar escapade.

Veerle Baetens beste actrice op Tribeca Film Festival

Veerle Baetens beste actrice op Tribeca Film Festival © photonews


Veerle Baetens heeft in New York de prijs voor beste actrice gewonnen op het Tribeca Film Festival. Ze kreeg de award voor haar rol in ‘The broken circle breakdown’ van Felix van Groeningen. De film kreeg ook de award voor beste scenario. Veerle kon zelf niet naar de uitreiking, maar reageerde via Skype: ‘Dit is echt fantastisch. Ik ben heel blij dat ik voor deze rol werd gekozen en dat ik kon samenwerken met Felix en Johan Heldenbergh. Ik hoop ook snel in de VS te zijn om er de film voor te stellen’, liet de actrice weten. "The broken circle breakdown" werd getoond in de ‘verhalende competitie’. De prijs voor beste film ging naar het Australische drama ‘The rocket’ van Kim Mordaunt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook