Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -


Johnny Depp en Amber Heard zouden weer samen zijn, Jean-Marie Pfaff wil dat de Antwerpse Sinksenfoor blijft waar ze is, Erika Van Tielen verlaat de VRT en de acteurs uit 'Familie' luiden de alarmbel. De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week lees je hier!

Operaties in tv-programma 'Dierenkliniek' in scene gezet

Operaties in tv-programma 'Dierenkliniek' in scene gezet © photonews


Chris Dusauchoit stond ooit op het punt om met televisiemaken te stoppen omdat hij zo’n afschuw kreeg van zijn job. Een hele tijd geleden volgde Dusauchoit namelijk Pascale Bal op als presentator van het programma ‘Dierenkliniek’, en hij komt er nu openlijk voor uit dat grote delen van die realityreeks doorgestoken kaart waren: ‘Operaties werden in scene gezet en verhaallijnen werden verzonnen’, aldus Chris. Gelukkig voor hem slaagde hij erin het televisiewereldje duidelijk te maken dat het anders kon: het resultaat was ‘Dieren in Nesten’, dat tegenwoordig nog steeds loopt.

Jean-Marie Pfaff: 'Hou de Sinksenfoor waar ze is'

Jean-Marie Pfaff: 'Hou de Sinksenfoor waar ze is' © photonews


‘De Antwerpse Sinksenfoor moet op de Gedempte Zuiderdokken blijven. Da’s althans de mening van Jean-Marie Pfaff. ‘De kermis duurt maar vijf weken op een heel jaar, en betekent voor veel mensen een stukje nostalgie. Het zal wel waar zijn dat de ‘foor’ overlast veroorzaakt, maar wat dan nog? Ik heb ook te maken gehad met mensen die in mijn tuin kwamen urineren. Dan zijn er twee opties: boos naar de burgemeester lopen of de boel zelf opruimen en niet zeveren. Ik heb altijd dat laatste gedaan’, vertelt Jean-Marie in Het Laatste Nieuws.

Nieuwe acteurs in 'Familie' worden niet gesmaakt

Nieuwe acteurs in 'Familie' worden niet gesmaakt © -


Herman Verbaet, de geestelijke vader van de oudste soap van Vlaanderen, maakt zich zorgen, want ‘Familie’ is niet meer wat het geweest is. De afgelopen tijd doken er heel wat nieuwe acteurs op, maar die aanpak slaat niet aan en concurrent ‘Thuis’ blijft potten breken. ‘Vtm liet de zaken te lang op hun beloop en voerde de vernieuwingen te bruusk door. De gevolgen zien we nu: de kijkers smaken die vernieuwingsoperatie niet, ze slagen er niet meer in om Familie te volgen’, klinkt het hard. 'Uiteraard zijn er te veel veranderingen geweest op korte tijd. Wij moeten het hebben van gewoontekijkers en die hebben nu de indruk dat het 'hun' soap niet meer is. Ik vrees voor de toekomst van Familie, en ik ben niet de enige. Veel collega’s vragen zich zelfs luidop af hoe lang de soap nog zal lopen. Ik vrees dat de bom eens gaat barsten’, vertelt Robert De La Haye , die een tijdlang de rol van Victor vertolkte.

Het loopt weer vlotjes tussen Amber Heard en Johnny Depp

Het loopt weer vlotjes tussen Amber Heard en Johnny Depp © photonews


Johnny Depp en Amber Heard zijn weer een koppel, beweert een anonieme bron in het Britse blad The Sun. Meer zelfs: Johnny zou zijn kinderen aan haar hebben voorgesteld, en de twee zouden trouwplannen hebben. Depp en Vanessa Paradis gingen in juni vorig jaar uit elkaar. Sindsdien draait de geruchtenmolen over Amber en hem op volle toeren. 

Tatiana Silva niet langer samen met Stromae

Tatiana Silva niet langer samen met Stromae © photonews


Tatiana Silva en zanger Stromae zijn uit elkaar, staat te lezen in het Franstalige societyblad Public. De breuk zou al een feit zijn sinds september. Tatiana zelf is karig met commentaar: ‘Mannen die interesse hebben zullen snel genoeg merken of ik al dan niet single ben. Johnny Depp mag zich altijd melden’, liet ze optekenen. Uiteraard zal de ex-Miss België dan wel eerst moeten afrekenen met Amber Heard. Op dit moment is ze aan de slag als weervrouw bij de Franse commerciële zender M6.

Sien Eggers gaat wiet kweken

Sien Eggers gaat wiet kweken © photonews


Eén komt binnenkort met iets nieuws op de proppen: een tv-serie over wietkwekers. Daarin is een glansrol weggelegd voor Sien Eggers, die in de huid kruipt van een aardappelkweekster. Als blijkt dat de oogst tegenvalt, besluit ze over te schakelen op cannabis. Ook Dirk Van Dijck en Wim Willaert zijn te zien in de nieuwe productie, die ten vroegste in het najaar te zien zal zijn op Eén.

Catherine Zeta-Jones gaat in therapie

Catherine Zeta-Jones gaat in therapie © photonews


Actrice Catherine Zeta-Jones heeft zich laten opnemen om haar bipolaire stoornis te laten behandelen, schrijven journalisten van de Amerikaanse showbizzsite TMZ.com. De behandeling zal dertig dagen duren. Da’s niet de eerste keer: twee jaar geleden ging mevrouw Michael Douglas ook al eens in therapie. Een paar dagen geleden was ze nog aanwezig op het 'Chaplin Award Gala', en toen was er niets te merken van haar ziekte.

Erika Van Tielen verlaat de VRT

Erika Van Tielen verlaat de VRT © photonews


Erika Van Tielen trekt de deur van de openbare omroep eind mei achter zich dicht. Ze begon als Ketnetwrapster, werkte onder meer mee aan ‘Vlaanderen Vakantieland’ en was de stem van een paar StuBru-programma’s, maar nu wil ze nieuwe horizonten verkennen. Welke horizonten dat zullen zijn, is nog niet bekend. ‘Ik heb hier enkele heel fijne jaren doorgebracht en wil de VRT bedanken, ook voor de leuke programmavoorstellen die mij recent nog zijn gedaan. Ik ga nu rustig de tijd nemen om alle mogelijkheden - binnen en buiten de media - op een rijtje te zetten’, laat Erika weten.

Mila Kunis verkozen tot aantrekkelijkste celeb

Mila Kunis verkozen tot aantrekkelijkste celeb © photonews


De lezers van het Britse mannenblad FHM vinden Mila Kunis de meest sexy (bekende) vrouw ter wereld. Aan de andere kant van Het Kanaal kijken de lezers van dat tijdschrift elk jaar reikhalzend uit naar de top-100. Rihanna staat op twee, de Britse actrice Helen Flanagan op drie. Mila Kunis is afkomstig uit Oekraïne en brak door met rollen in de komische reeks ‘That ‘70’s Show’ en de film ‘Black Swan’. Ze heeft tegenwoordig een relatie met Ashton Kutcher. En jawel, zelfs de aantrekkelijkste vrouw loopt wel eens in een trainingsbroek op straat, zoals je op bovenstaande foto kan zien.

Journaliste kop van jut na kritisch concertverslag One Direction

Journaliste kop van jut na kritisch concertverslag One Direction © photonews


Afgelopen week bliezen gillende tienermeisjes verzamelen in Antwerpen voor het concert van boysband One Direction. Een Knack-journaliste die een lichtjes kritisch verslag schreef over dat optreden, en dan vooral over bandlid Liam, krijgt er op Twitter en Facebook flink van langs. Vooral de titel van het stuk – ‘Nobody loves Liam’ – werd haar niet in dank afgenomen. ‘Ze moet flink wat kloppen krijgen’ en ‘Steek haar kop op een stok’: het is maar een greep uit de flinke hoeveelheid scheldproza die de arme vrouw te slikken kreeg, vaak in erbarmelijk Nederlands. Intussen is #BelgiumlovesLiam een trending topic op Twitter. De auteur van het concertverslag trekt zich niet al te veel aan van de hetze.

Wenkt een Amerikaanse carrière voor Veerle Baetens?

Wenkt een Amerikaanse carrière voor Veerle Baetens? © photonews


Veerle Baetens werd op het 'Tribeca Film Festival' verkozen tot beste actrice voor haar rol in 'The Broken Circle Breakdown', maar de actrice gaat er niet bepaald van zweven. Op de vraag of ze van een carrière in de States droomt, gaf ze een nuchter antwoord: ‘Ik sluit niets uit, maar ik ben niet van plan om zelf actief op zoek te gaan. Het initiatief mag van ginder komen: zo wapen ik me tegen frustraties. Ik ben ook niet zeker of ik wel wil meedraaien in het Amerikaanse systeem’, aldus Veerle. Ze heeft trouwens nog heel wat werk op de plank liggen in Europa: haar opnames voor 'Het Vonnis', een thriller van Jan Verheyen, zijn nog maar net achter de rug, en ze moet alweer aan de bak voor de serie ‘Cordon’. Je kan haar binnenkort ook zien in de BBC-reeks ‘The White Queen’.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook