Bioscoopreleases van de week

Bioscoopreleases van de week © YouTube

The Company you keep -


Voormalig militant en politiek activist Jim Grant leeft al jaren ondergedoken. Hij staat met stip genoteerd op de lijst met meest gezochte mensen van de FBI omdat hij jarenlang lid was van een verzetsbeweging die aanslagen pleegde als protest tegen de oorlog in Vietnam. Wanneer een vastberaden journalist zijn ware identiteit ontdekt, moet hij op de vlucht slaan. Om zijn dochter een goede toekomst te garanderen, zal hij met z’n verleden in het reine moeten komen.
 
Thriller van Robert Redford met Robert Redford zelf, Shia LeBeouf, Susan Sarandon, Terence Howard, …

Stoker

Stoker © -

De vader van Indiana Stoker sterft op haar achttiende verjaardag. Haar moeder Evelyn en zijzelf lijken op zichzelf aangewezen, tot de onbekende oom Charlie opduikt. Hij trekt al gauw in bij de twee dames, maar waar komt hij plotseling vandaan en wat voert hij in zijn schild?
 
Drama van Chan-wook Park met Nicole Kidman, Mia Wasilowska, Matthew Goode, …

Pain and Gain

Pain and Gain © -

Twee bodybuilders op steroïden raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering. Dat loopt helemaal uit de hand en er komt zelfs een moord van. De politie van Miami slaagt er niet in om de zaak op te lossen en dus moet detective Ed Du Bois de klus maar klaren.
 
Actiefilm van Michael Bay met Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, …

Hypnotisören

Hypnotisören © -

In een buitenwijk van Stockholm is een moordenaar aan het werk, en hij is vastbesloten om een heel gezin uit te moorden: hij brengt eerst een man om het leven en daarna diens vrouw en dochter. Enkel de zoon ontsnapt, maar hij is wel gewond. Als politie-inspecteur Joona Linna erachter komt dat er nog een andere dochter is die de aanslag heeft overleefd, begint een race tegen de klok. Psychiater Erik Maria Bark hypnotiseert de zoon van het gezin, maar dan lopen de zaken uit de hand …


Thriller van Lasse Hallström met Mikael Persbrandt, Tobias Zilliacus, Lena Olin, …

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook