Bioscoopreleases van de week

Bioscoopreleases van de week © -

The Great Gatsby - In het voorjaar van 1922 verlaat de schrijver Nick Carraway het Midwesten om zijn eigen American Dream na te jagen. Hij verhuist naar New York en neemt zijn intrek in de buurt van de mysterieuze miljonair Jay Gatsby, diens nicht Daisy en haar man Tom Buchanan, een adellijke rokkenjager. Nick komt volop in wereld van de superrijken terecht en krijgt een cocktail van obsessie, waanzin en tragedie voorgeschoteld.

Drama van Baz Luhrmann met Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Isla Fisher, …

Evil Dead

Evil Dead © -

Vijf vrienden komen vast te zitten in een verlaten vakantiehuisje in het bos. Als ze het ‘Book of the Dead’ vinden en zo de rust van eeuwenoude bosdemonen verstoren, loopt het mis en neemt hun tripje de allures aan van een nachtmerrie. Evil Dead is een remake van de gelijknamige film uit 1981.

Horrorfilm van Fede Alvarez met Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, …

In Darkness

In Darkness © -

In 1943 werd de Poolse stad Lvov bezet door de nazi's. De bevolking kreunt onder de armoede. Op een dag ontmoet inbreker Leopold Socha een groep Joodse vluchtelingen. Hij helpt hen onderduiken in het labyrint van riolen onder de stad, in ruil voor geld. Socha begint zich schuldig te voelen over het hele zaakje en besluit uiteindelijk zijn leven te riskeren voor de vluchtelingen.

 
Oorlogsfilm van Agnieszka Holland met Robert Wieckiewicz, Benno Fürmann, Agnieszka Grochowska, …

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook