Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

Luc Appermont liet ooit zijn kaak breken, Ilse De Meulemeester kreeg af te rekenen met een gewelddadige stalker, Aarschot is 'De Slimste Gemeente' en de Bomma' uit Familie kan niet lachen met een imitatie uit 'Tegen de Sterren Op': de showbizznieuwtjes van de week lees je hier!

Lesley-Ann Poppe verhuist naar nieuwe stek

Lesley-Ann Poppe verhuist naar nieuwe stek © photonews

Lesley-Ann Poppe verhuist. ‘Ik voel me niet meer veilig in de buurt waar ik woon, ik heb er al meerdere keren last gehad van stalkers. Niemand zal mijn nieuwe adres kennen, want mijn naam komt er niet meer op de bel’, laat ze horen in de pers. Alhoewel … de blondine geeft wel flink wat hints: 'Ik ga niet weg uit Antwerpen, ik ben een echt stadsbeest. Onze nieuwe woonst ligt vlakbij ons werk en het schooltje van onze zoon’, verklapt ze.

Stopt Jeroen Meus binnenkort met 'Dagelijkse Kost'?

Stopt Jeroen Meus binnenkort met 'Dagelijkse Kost'? © photonews

Jeroen Meus heeft wat je noemt een druk leven: hij blikt jaarlijks 220 afleveringen van ‘Dagelijkse Kost’ in en moet ook nog in de potten van zijn eigen restaurant roeren. Af en toe een beetje te veel van het goede? ‘Ik heb nog een contract voor één jaar bij de VRT en af en toe denk ik eraan om er daarna mee te stoppen. Maar één seconde later ben ik al van mening veranderd en zit ik weer vol energie. Zonder nadenken bijtekenen doe ik alleszins niet, want het is loodzwaar. De druk en de verwachtingen worden alleen maar hoger. Ik moet ook aan mijn gezin en mezelf denken’, vertelt de joviale kok in TVFamilie.

Matthias Schoenaerts moet passen voor rol in Vlaamse film

Matthias Schoenaerts moet passen voor rol in Vlaamse film © photonews

Matthias Schoenaerts heeft het druk: zo moet hij een hoofdrol in de Vlaamse film ‘Waste Land’ laten schieten omdat hij de voorkeur geeft aan de thriller ‘Alive Alone’, waarin hij samen met de Zweedse Noomi Rapace (onder meer bekend van de Millennium-trilogie) de eerste viool speelt. Jeremy Renier neemt de hoofdrol in Waste Land over. Momenteel staat ‘Blood Ties’ – een film waarin Schoenaerts te zien is aan de zijde van Marion Cotillard – in de kijker op het Filmfestival van Cannes.

'De Bomma' uit Familie kan niet lachen met parodie

'De Bomma' uit Familie kan niet lachen met parodie © YouTube

Annie Geeraerts – beter bekend als ‘de bomma’ uit Familie – is ferm op haar teen getrapt. En dat komt allemaal door een het programa 'Tegen de Sterren op’, waarin Chris Van Espen haar imiteert. ‘Ik heb serieus aan mezelf getwijfeld. Wat die jongen daar deed met Anna … dat had helemaal niks met mijn rol in ‘Familie’ te maken. Dansen en met mijn benen wijd open gaan zitten, dat zou ik nooit doen. Ben ik dan echt zo’n slechte actrice?’, aldus Geeraerts in Dag Allemaal. Ray Verhaeghe, die de rol van haar partner Albert vertolkt in de serie, doet er nog een schepje bovenop: ‘Programma’s als Tegen de Sterren Op zouden ze moeten verbieden’, foetert hij. Hopelijk konden de andere acteurs er wel mee lachen …

Aarschot is 'De Slimste Gemeente'

Aarschot is 'De Slimste Gemeente' © -

Er waren 257 gemeenten en steden in de running, maar er kan er maar één de beste zijn, en dat is Aarschot: burgemeester André Peeters en zijn onderdanen mogen zich namelijk een jaar lang 'De Slimste Gemeente' van Vlaanderen noemen. In de finale van het gelijknamige VIER-programma werden De Pinte en Leuven (onder leiding van Louis Tobback) vakkundig opzijgezet. De winnende ploeg had best wat quizervaring, zo blijkt: de burgervader naam in een grijs verleden deel aan 'Van Pool tot Evenaar' en zijn teamgenoten Ann en Karl doken op in programma's als 'Blokken' en 'De IQ-quiz'. In Aarschot krijgen ze een wisselbeker, een vlag die aan het stadhuis mag wapperen, een groot bord dat weggebruikers er attent op moet maken dat ze de Slimste Gemeente binnenrijden, een wifi-netwerk en de eeuwige roem.

'Facebookvriendin' Kristien Maes zelf sceptisch over Facebook

'Facebookvriendin' Kristien Maes zelf sceptisch over Facebook © -

Kristien Maes werd bekend als het meisje dat in het luchtige programma ‘Iedereen Beroemd’ de straat opgaat en toevallige passanten vraagt of ze Facebookvrienden met haar willen worden. Vervolgens krijgt ze van die mensen heel wat ontboezemingen te horen. Maar vreemd genoeg blijkt Kristien in het dagelijkse leven niet echt warm te lopen voor de sociale netwerksite. ‘Ik zou iedereen een goeie raad willen geven: stop met Facebook en praat in het echte leven met elkaar. Ik zet ook niet voor elke scheet die ik laat een bericht op Facebook. Ook al ben ik zwanger, ik denk er nog niet aan om foto’s met echo’s van mijn kindje online te zwieren, zoals anderen dat soms doen’, klinkt het. Een tijdje geleden nodigde ze alle mensen die ze heeft geïnterviewd uit voor een feestje in het gebouw van de openbare omroep. 'Tof om elkaar in het echt te leren kennen’, besluit ze.

Tom Dice drukt de pauzeknop in

Tom Dice drukt de pauzeknop in © photonews

Tom Dice is toe aan een pauze en last een sabbatjaar in. De singer-songwriter wil rustig de tijd nemen om zich voor te bereiden op de volgende stap in zijn carrière, en om te bepalen hoe die volgende etappe er zal uitzien. Daarna komt er een derde album. De Eeklonaar werd bekend door z’n deelname aan Eurosong, die hem een zesde plaats opleverde.

Stalker bezorgde Ilse De Meulemeester de schrik van haar leven

Stalker bezorgde Ilse De Meulemeester de schrik van haar leven © photonews

Ilse De Meulemeester heeft er een turbulente periode opzitten: ze krijgt maar al te vaak liefdesverklaringen van rijke aanbidders, en de laatste tijd had ze af te rekenen met een gewelddadige stalker. Een jaar geleden kwam ze de man voor het eerst tegen op een beurs. Hij had een duur sieraad voor haar gekocht, dat ze aannam, maar toen hij ook in haar interieurstudio opdook en steeds vaker terugkwam, begon ze argwaan te koesteren. Een paar weken geleden wilde de ex-Miss België haar zaak verlaten samen met haar zoontje, toen de iets te vurige fan op haar auto inreed. Vervolgens verdween hij, maar hij keerde terug om nog een keer tegen de wagen te rijden. Balans: een ontwrichte knie voor zoonlief, Ilse zelf moest behandeld worden voor een whiplash. De stalker werd opgepakt en kreeg een contactverbod. Er komt mogelijk een rechtszaak van, laat Ilse’s broer horen in Dag Allemaal.

Negatieve reacties uit documentaire Rihanna geknipt

Negatieve reacties uit documentaire Rihanna geknipt © photonews

Rihanna heeft een documentaire uitgebracht: ‘777’. Die werd gedraaid toen Rihanna fans en journalisten meenam in een privéjet. De medepassagiers klaagden toen steen en been: Rihanna had weinig tijd voor hen, ze kregen amper te eten en er waren heel wat vertragingen. Maar negatieve reacties van de aanwezigen blijken nu vakkundig te zijn weggeknipt: je ziet enkel beelden van Rihanna die champagne drinkt met het gezelschap en een fan die de tournee omschrijft als 'een droom die uitkomt'.

Luc Appermont liet zijn kaak doorzagen

Luc Appermont liet zijn kaak doorzagen © photonews

Luc Appermont liet ooit zijn kaak doorzagen om de ‘s’ correct te kunnen uitspreken. Dat staat in het boek ‘Appermont, Appermont’ dat hij samen met journalist Tom De Leur schreef. ‘Ik heb vijftien dagen via een gaatje in mijn gebit moeten eten, door een rietje’, vertelt Luc zelf. Vorige week werd het boek voorgesteld in zijn geboortedorp, het Limburgse Bilzen. Appermont staat te boek als een echt televisiemonument. ‘Tijdens de carrière van Luc zijn vijf pausen en acht Amerikaanse presidenten de revue gepasseerd’, merkte Steven Van Herreweghe op om dat te illustreren.

Ontgoocheling troef nadat Beyoncé haar kat stuurde

Ontgoocheling troef nadat Beyoncé haar kat stuurde © -

Beyoncé annuleerde afgelopen dinsdag één van haar concerten in Antwerpen, naar verluidt door uitdrogingsverschijnselen en oververmoeidheid. Dat maakte een pak fans behoorlijk droevig, anderen werden er dan weer pisnijdig door. Er werden tranen met tuiten gehuild, en sommigen konden hun woede niet onder stoelen of banken steken: ‘Uitdrogingsverschijnselen? Waarom drinkt ze dan niet?’, merkte een slimmerik op. Ondertussen schreef mevrouw Jay-Z een briefje met excuses: ‘Aan mijn liefste fans in Antwerpen: ik heb nog nooit in mijn leven een show uitgesteld. Het was erg hard voor mij. Ik beloof dat ik het heel snel goed zal maken. Als ik jullie heb teleurgesteld, spijt dat mij’. De dag erna gaf ze gelukkig wel een knaloptreden. Het uitgestelde concert gaat door op 31 mei.

Helmut Lotti hekelt 'de boekskes'

Helmut Lotti hekelt 'de boekskes' © photonews

‘Journalisten van 'de boekskes' zijn parasieten. Als je het waagt om niet mee te werken aan hun artikels, doen ze alles om je een hak te zetten. Maar zelfs als je doet wat ze je vragen, pakken ze je uiteindelijk toch’: het is straffe taal van Helmut Lotti, de zoveelste Bekende Vlaming die zijn buik meer dan vol heeft van de showbizzbladen. ‘Tegenwoordig publiceren ze zomaar zaken die niets met de werkelijkheid vandoen hebben. Vroeger waren de artikels nog niet zo vunzig. Ze zetten mij zonder blikken of blozen op de cover, terwijl ik de laatste tijd zelfs geen interview meer heb gegeven. Ik praat alleen nog over mijn muziek’, klinkt het ferm.

Evy Gruyaert ook populair in Nederland

Evy Gruyaert ook populair in Nederland © photonews

Matthijs van Nieuwkerk, de presentator van de populaire Nederlandse talkshow ‘De Wereld draait door’, heeft wel een boon voor Evy Gruyaert. Ze was in het programma te gast omdat haar ‘Start to Run’-podcast ook in Nederland enorm populair is. ‘Nou, steeds meer Nederlanders rennen met je sexy stem in de podcast. Mij maakt het wel een beetje bronstig’, verklapte Matthijs. ‘Zo’n zwoele stem heb ik nu ook niet. Ik zou zelfs niet meteen bevelen van mezelf opvolgen. Al is het wel fijn dat één op de drie Vlamingen met mij in z’n oren loopt’, reageerde Evy. In de studio kwamen een aantal Nederlandse fans aan het woord: één man vertelde dat hij zonder Evy nooit de marathon had kunnen lopen. Van Nieuwkerk vroeg Evy nog hoe ze hem zou aanmoedigen om een marathon uit te lopen. ‘Ik geef je een kus op het einde’, luidde de reactie.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook