Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -


Hoe komt het dat de aantrekkelijkste man van Nederland eigenlijk een Belg is, waarom presenteerde Frank Deboosere het weerbericht in het gips en hoe kon George Michael in godsnaam met honderd kilometer per uur uit een rijdende auto vallen? Lees er meer over in het showbizznieuws!

Frank Deboosere presenteert weerbericht in het gips

Frank Deboosere presenteert weerbericht in het gips © photonews


Pech voor Frank Deboosere: hij kwam lelijk ten val met de fiets en brak zijn elleboog. Het was dan ook schrikken toen trouwe kijkers van zijn weersvoorspellingen hem een paar dagen geleden zagen opduiken met een arm in het gips. ‘Een auto dwarste het fietspad en dus remde ik. Gevolg: een slippartij, waarna ik viel. Maar ik ben al opnieuw aan het werk: voor een weerman is dat geen probleem’, vertelde hij op radiozender MNM. Zijn Twitterfans maken ondertussen schampere opmerkingen als ‘Maakt de weerman plots een plof, dan mag Sabine terugkeren uit verlof’.

Sergio spuwt zijn gal

Sergio spuwt zijn gal © photonews


Sergio is kwaad, want zijn biografie zal niet gepubliceerd worden. Volgens hem is dat te wijten aan de niet aflatende kritiek op het internet. ‘Mensen die zeggen dat kritiek hen niet raakt, geloof ik niet. Het went nooit. Soms gaan ze erg ver, zeker op het internet. Daar hangen nogal wat gefrustreerde klootzakken rond. Ik heb ook al dingen gelezen waarvan ik dacht: durf dat eens in mijn gezicht te zeggen’, vertelt hij in Story.

Ann Van Elsen angstig na treinongeluk Wetteren

Ann Van Elsen angstig na treinongeluk Wetteren © photonews


Ann Van Elsen is een echte Kempense maar tegenwoordig is Wetteren haar thuisbasis, en dus was het ook voor haar even schrikken toen een trein er zijn giftige lading verloor. ‘Toen het gebeurde wenste ik even dat ik ergens anders woonde. Ik was heel bang, vooral voor mijn dochtertje June, maar gelukkig woon ik buiten de gevarenzone. En over mijn familie hoef ik me geen zorgen te maken, die wonen in Mol’, laat de ex-miss weten.

Louis Talpe is 'aantrekkelijkste Bekende Nederlander'

Louis Talpe is 'aantrekkelijkste Bekende Nederlander' © photonews


Louis Talpe is dan wel een Belg, maar dat belette het Nederlandse tijdschrift 'Glossy' niet om hem uit te roepen tot 'meest sexy bekende Nederlander'. ‘Mega Toby’ is bij onze Noorderburen vooral populair omdat hij er te zien is in de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ongeveer twintigduizend vrouwen kozen hun favoriet uit een lijstje met honderd mannen. 'Ik ben enorm vereerd met de titel’, stamelde Talpe nadat hij het nieuws vernam.

Salamander verkocht aan de BBC

Salamander verkocht aan de BBC © -


In Vlaanderen werd de thrillerreeks ‘Salamander’ een hit, en nu gaan ook de Engelsen voor de bijl, want de twaalfdelige serie zal binnenkort te zien zijn op BBC Four. ‘Salamander’ staat geprogrammeerd op zaterdagavond, wanneer de zender traditiegetrouw sterke buitenlandse reeksen in de kijker zet. Ook ‘The Killing’ en ‘Borgen’ behoren tot de vaste zaterdagavondafspraken van het vierde BBC-net. De Vlaamse serie, met in de hoofrollen Filip Peeters, Koen De Bouw en Jo De Meyere, werd een tijdje geleden uitgezonden op Eén en lokte gemiddeld 1,4 miljoen kijkers. In de serie worden de kluizen van een groepje machtige mensen gekraakt, en gaat speurder Gerardi op zoek naar de ware toedracht. Bij de VRT reageert men uiteraard erg verheugd. Binnenkort komt er ook een Engelstalige remake van de serie.

Miss België steunt het goede doel

Miss België steunt het goede doel © photonews


Noémie Happart - die zich tegenwoordig Miss België mag noemen - vertrekt volgende week dinsdag naar Cambodja waar ze een schooltje zal inhuldigen. Dat werd gebouwd met het geld dat de finalistes van Miss België inzamelden. De opbrengst van hun actie ging naar de organisatie ‘Hope for the Children’ van een Belgische huisarts. Onder zijn leiding werd het schooltje gebouwd in een dorp dat nog geen elektriciteit en stromend water had. Binnenkort zullen er tweehonderd kinderen terechtkunnen.

Wonen Josje en Johnny De Mol binnenkort samen?

Wonen Josje en Johnny De Mol binnenkort samen? © photonews


Gaan Josje en Johnny De Mol samenwonen? Dat zou best kunnen, want de Nederlandse acteur heeft zijn peperdure penthouse in Amsterdam te koop gezet en dus kwam de geruchtenmolen op gang. Wie zo’n penthouse wel ziet zitten moet over een goedgevulde beurs beschikken, want Johnny wil maar liefst 1 170 000 euro vangen voor zijn optrekje. Daar krijg je wel een driekamerappartement van 169 vierkante meter met een prachtig uitzicht over de stad voor in de plaats, compleet met sauna, een stoomcabine, een dakterras en een garage.

Brian May: 'The Voice is onzin'

Brian May: 'The Voice is onzin' © -


De ene is fan van het wereldberoemde tv-format The Voice, de ander kan er geen minuut naar kijken. Queen-gitarist Brian May behoort ongetwijfeld tot die tweede categorie: ‘Voor mij is ‘The Voice’ absoluut het saaiste, domste en meest deprimerende programma dat op tv te zien is. Het is een belediging voor de muziek en voor alle muzikanten. Een beetje zingen terwijl de leden van de jury met hun rug naar je toe zitten, daar draait muziek niet om. Een muzikant wil boodschappen en gevoelens overbrengen op het publiek. Het publiek moet zowel geluid als lichaamstaal in zich op te nemen. Net daarom vind ik ‘The Voice’ echt onzin', liet hij in niet mis te verstane bewoordingen horen. De Vlaamse kijkers van ‘The Voice’ maalden er alvast niet om: het programma heeft al twee seizoenen achter de rug en lokte flink wat kijkers. Glenn Claes won de vorige editie, dit keer trok Paulien Mathues aan het langste eind.

Kristen Stewart en Robert Pattinson uit elkaar

Kristen Stewart en Robert Pattinson uit elkaar © photonews


Kristen Stewart en Robert Pattinson zijn weer eens uit elkaar. De showbizzwebsite E! Online denkt dat althans zeker te weten. De twee zouden voorlopig nog wel samenwonen. Het verhaal over de split komt een beetje onverwacht, want Kristen en Robert leken het weer uitstekend met elkaar te kunnen vinden. Ze gingen samen naar het muziekfestival Coachella en werden al lachend gespot in New York. De af-en-aan-toestanden begonnen nadat uitlekte dat Stewart had geflirt met regisseur Rupert Sanders. Of knipperlicht nu finaal op rood springt, valt nog af te wachten.

George Michael valt met hoge snelheid uit rijdende terreinwagen

George Michael valt met hoge snelheid uit rijdende terreinwagen © photonews


Er is heel wat onduidelijkheid over een bizar verkeersongeval waar George Michael een paar dagen geleden bij betrokken was: hij viel uit een terreinwagen die op dat ogenblik met meer dan 100 kilometer per uur over de snelweg reed. ‘Het gaat al een stuk beter met hem’, vertelt een woordvoerder van het ziekenhuis waar de flamboyante zanger verblijft. De toedracht van het ongeval is allesbehalve duidelijk. Er moeten nog een paar mensen worden ondervraagd.

'Thuis' scheert hoge toppen

'Thuis' scheert hoge toppen © -


Thuis blijft veruit de populairste Vlaamse soap. Er keken nog nooit zoveel mensen naar de reeks: maar liefst 1 255 000 kijklustigen stemden afgelopen maandag rond vijf na acht af op Eén. Producer Wim Janssen viel bijna van zijn stoel toen hij de cijfers zag: ‘Wij schrikken er ook van. Toen VIER begon vreesden we dat we minders kijkers zouden kunnen overtuigen, maar dat bleek helemaal niet waar. We zijn aan ons beste seizoen ooit bezig’, klinkt het triomfantelijk.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook