Bioscoopreleases van de week

Bioscoopreleases van de week © YouTube

The Hangover Part III -
 
De mannen uit 'The Hangover' zijn weer terug voor hun laatste avontuur. Dit keer gaan ze opnieuw naar Las Vegas om de spons te vegen over het verleden, maar ze raken verwikkeld in een misdaadzaak.
 
Komedie van Todd Philips met Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, John Goodman, …

To The Wonder

To The Wonder

Geliefden Neil en Marina trekken zich terug op een Frans eiland om hun verleden achter zich te laten. Neil is er rotsvast van overtuigd dat Marina de vrouw van zijn dromen is en belooft haar eeuwige trouw. Later ontmoet hij zijn oude vlam Jane en de twee worden opnieuw verliefd. Ook Marina begint te twijfelen en vraagt priester Quintana om advies. Die heeft echter z’n eigen problemen, want hij ligt in de knoop met zijn geloofsovertuiging …
 
Drama van Terrence Malick met Ben Affleck, Olga Kurylenko, Javier Bardem, …

Pusher

Pusher © YouTube

Een Londense drugssmokkelaar raakt diep in de schulden en dat drijft hem tot de wanhoop. Zijn leven verandert in een complete chaos, vriendschappen en de relatie met zijn vrouw komen onder hoogspanning te staan. Al snel is er niks meer wat hem beschermt tegen zijn schuldeisers, die hem maar al te graag een kopje kleiner willen maken.
 
Thriller van Luis Pietro met Richard Coyle, Bronson Webb, Agyness Deyn, …

Le Passé

Le Passé © YouTube

Marie woont in een druilerige voorstad van Parijs. Daar wil ze een nieuw leven beginnen met haar dochters uit een vroeger huwelijk, haar minnaar van wie ze zwanger is en diens zoontje. Haar ex-man Ahmad komt uit Iran overgevlogen om de echtscheidingspapieren te ondertekenen. Ahmad probeert hun relatie nieuw leven in te blazen en onthult zo een geheim uit het verleden.
 
Drama van Asghar Faradi met Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa, …
 

 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook