Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

Astrid Bryan is ondanks haar Amerikaanse nationaliteit de populairste Bekende Vlaming op Twitter, Pascale Naessens is naast tv-presentatrice en uitgeefster van boeken ook nog een begenadigd operazangeres, de zingende cowboy Robby uit 'The Voice' heeft het drukker dan winnares Paulien en Jennifer Lopez choqueerde het publiek van 'Britain's Got Talent' met een optreden dat niets aan de verbeelding overliet. Hier komt het showbizznieuws!
 
 
 

Astrid Bryan waanzinnig populair op Twitter

Astrid Bryan waanzinnig populair op Twitter © -

Astrid Bryan is de populairste Bekende Vlaming op Twitter (al is ze strikt genomen Amerikaanse): ze heeft maar liefst 100 000 volgers. ‘En dat terwijl ik pas een goed jaar actief ben op Twitter. Mega cool en totaal 'out of control'. Mijn followers zijn vooral fans van de show, maar er zitten ook wel Amerikanen tussen. Dat zijn meestal mensen uit L.A. die me kennen of lezers van mijn modeblog’, aldus een dolenthousiaste Astrid.

Fans misnoegd over ontslag Guy Van Sande in 'Zone Stad'

Fans misnoegd over ontslag Guy Van Sande in 'Zone Stad' © -

Inspecteur Tom Segers ligt op de sporen terwijl er een trein komt aangereden: dat zijn de laatste beelden die we van Guy Van Sande te zien krijgen in 'Zone Stad', want de makers van de serie bedanken hem voor bewezen diensten. Dat had wellicht in stilte moeten gebeuren, maar da’s buiten zijn fans gerekend: die hebben een Facebookgroep opgericht die al meer dan 50 000 leden heeft. ‘Goede acteurs zoals Guy worden aan de kant geschoven, enkel en alleen vanwege hun leeftijd. Da’s allesbehalve tactvol. Hij is het gezicht van de reeks en ik ben er zeker van dat de kijkcijfers zonder hem flink zullen dalen’, zegt de intiatiefneemster van de pagina. Bij vtm zijn ze niet onder de indruk: ‘Soms heeft een langlopende reeks zuurstof nodig. Zelfs als het hoofdpersonage daarvoor moet sneuvelen’, klonk het daar.
 

Natali Broods is in blijde verwachting

Natali Broods is in blijde verwachting © -

Natali Broods is zwanger van haar eerste kindje. De actrice geraakte bij het grote publiek bekend als Greet uit de VIER-reeks ‘Met Man en Macht’ en vertolkte ook de rol van een psychopate in de politieserie ‘Zone Stad’. Ze is sinds anderhalf jaar samen met haar vriend, een geluidsman.

Het verborgen talent van Pascale Naessens: operazangeres

Het verborgen talent van Pascale Naessens: operazangeres © -

Pascale Naessens ken je wellicht vooral als de vrouw van Paul Jambers, schrijfster van kookboeken en presentatrice van huizenprogramma’s in alle soorten en maten, maar ze onthulde zopas dat ze ook een begenadigd operazangeres is. Pascale toonde haar talent in ‘Manneke Paul’, waar ze het stuk 'Habanera, l'amour est un oiseau rebelle', een aria van Carmen, zong. ‘Voor de grap heb ik voor vrienden eens een aria gezongen. Ik ben toen wel eerst op bezoek geweest bij een zangleraar om te bekijken of ik niet volledig de mist zou ingaan. Dat bleek niet het geval, en dus heb ik doorgezet. Natuurlijk heb ik geen getrainde stem en dat hoor je, maar het is ideaal om te ontstressen. Onze buren kunnen ervan meespreken’, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Josje denkt aan kinderen

Josje denkt aan kinderen © photonews

‘Kristel heeft twee kindjes en Karen een zoontje van drie. Ik wil zelf ook dolgraag moeder worden’, laat Josje van K3 weten. Het hoge woord is er dus uit: juffrouw Huisman denkt aan nageslacht, vooral omdat ze tegenwoordig meer tijd doorbrengt met haar K3-collega’s dan met haar alleenstaande vriendinnen uit Nederland. Afgelopen week kwam haar vriend Johnny De Mol nog in het nieuws: voetbalcommentator Johan Derksen liet horen dat Johnny tijdens de opnamens van het Nederlandse programma ‘Waar is de Mol?’ heel wat amoureuze avontuurtjes had beleefd. Dat kan Josje echter niet van haar stuk brengen.

Vriendin Vincent Kompany gaat voor OP12 werken

Vriendin Vincent Kompany gaat voor OP12 werken © photonews

Tot nu toe kennen we vooral haar man vanop het voetbalveld, maar binnenkort maakt de wereld kennis met Carla ofte mevrouw Vincent Kompany. Ze gaat namelijk verslag uitbrengen van de zomerfestivals voor OP12, het derde net van de VRT. ‘Carla was een keertje te gast bij Reyers laat, en zo is ze ons opgevallen. Ze plakte goed op het scherm, kwam uiterst sympathiek over en had blijkbaar nog talent ook’, laat een woordvoerder van de openbare omroep weten. Wie haar aan het werk wil zien, moet naar de verslagen van Rock Wercher en Pukkelpop op ‘OP12’ kijken.
 
 

En de rijkste dj is ...

En de rijkste dj is ... © -

Tiësto is de rijkste dj ter wereld. Hij zou al een slordige 58 miljoen euro bijeengeharkt hebben, berekende de Amerikaanse site Celebrity Net Worth. De Nederlander zou ongeveer 193 000 euro per dj-set verdienen. Thomas Bangalter en Manuel De Honem-Christo, beter bekend als Daft Punk, konden elk rekenen op 46 miljoen euro. Andere dj’s die bovenaan in het lijstje staan zijn Paul Oakenfold (44,6 miljoen euro), Paul van Dyk (34,6 miljoen euro) en Armin Van Buuren (30,8 miljoen euro).
 

Deelnemers aan nieuw VIER-programma moeten eerst door metaaldetector

Deelnemers aan nieuw VIER-programma moeten eerst door metaaldetector © -

VIER kan voorlopig niet pronken met torenhoge kijkcijfers, maar bij de commerciële zender werken ze hard aan een sterke najaarsprogrammatie. Binnenkort komt er een Vlaamse versie van ‘The Million Dollar Pound Drop’ op het scherm. Het concept is simpel: een duo kandidaten moet acht meerkeuzevragen juist beantwoorden, en dan krijgen ze een miljoen euro. Voor de opnames van het programma worden strenge veiligheidsmaatregelen genomen: ‘Kandidaten moeten een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen, hun identiteitskaart laten zien, de inhoud van tassen en rugzakken tonen en er zal een metaaldetector worden geïnstalleerd. Maar we willen de mensen niet afschrikken: dit zijn louter voorzorgsmaatregelen’, vertelt de VIER-woordvoerder.
 

Robby uit 'The Voice' heeft het drukker dan winnares Paulien

Robby uit 'The Voice' heeft het drukker dan winnares Paulien © -

Je hoort het wel vaker na een talentenjacht: de kandidaat die tweede eindigde oogst meer bijval dan de winnaar. Voorlopig is dat ook zo voor de toptwee van 'The Voice van Vlaanderen': bij Paulien blijft het rustig, maar het broodje van zingende cowboy Robby is gebakken. Zijn agenda is tot volgend voorjaar volgeboekt. Je betaalt 995 euro per concert, wat niet echt veel is. ‘Ik wilde de prijs absoluut laag houden, ook en vooral omdat heel wat vrienden al hadden aangegeven me eens te willen boeken. Ik heb ooit nog op een bak bier voor vijf man opgetreden, dus ik ben ongelooflijk blij’, vertelde de goedlachse zanger in de pers.

Jennifer Lopez choqueert de Britten

Jennifer Lopez choqueert de Britten © -

Jennifer Lopez heeft het Verenigd Koninkrijk op z’n kop gezet, en dat enkel en alleen door een optreden in ‘Britain’s Got Talent’. Op discussiefora staat ze in het middelpunt van de belangstelling. De ene vond de show die ze gaf best tof om naar de kijken, andere Britten reageerden gechoqueerd. J-Lo verscheen namelijk op het podium in een soort stringpakje, en had heel wat suggestieve danspasjes in huis. 'Dit is toch een familieprogramma, waarom doet ze dan geen kleren aan?’, ‘We hebben er geen behoefte aan om haar achterste te zien!’ en ‘Al die heisa voor niks’ zijn slechts enkele van de uiteenlopende reacties. Het optreden kaderde in de promotie van haar nieuwe single ‘Live it Up’.

Paris Hilton gespot in Knokke

Paris Hilton gespot in Knokke © -

Paris Hilton is wel te vinden voor een uitje in België: ze dook eerder op in Antwerpen en vorig weekend was ze weer in het land. Als uitvalsbasis koos ze dit keer voor Knokke, waar ze een acte de présence verzorgde in discotheek 'Kitch Club'. De blonde hotelerfgename liet wat foto’s maken terwijl ze met haar vriend River danste, waarna ze naar het ultrachique hotel La Réserve vertrok. Het grapje bracht haar 150 000 euro op.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook