Deze week in de bioscoop

Deze week in de bioscoop © YouTube

Star Trek Into Darkness - 
 
De bemanning van de Enterprise moet terug naar de aarde. Daar ontdekken ze dat iemand binnen hun eigen organisatie de vloot tot ontploffing heeft gebracht. De wereld verkeert in crisis. Captain Kirk moet een klopjacht leiden door oorlogsgebied om de man met het massavernietigingswapen te pakken te krijgen.
 
Science-Fictionfilm van J.J. Abrams met Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, ...
 
 

Scary Movie 5

Scary Movie 5 © -

Pierre is een verwaande Franse regisseur van een dansgezelschap. Jody en haar vriendin Kendra strijden beiden om de hoofdrol in een grote productie, en ze zetten alles op alles om hun doel te bereiken. Bij Heather, een topdanseres in hetzelfde gezelschap, slaan de stoppen helemaal door als het management haar aan de kant schuift …

 
Komedie van Malcolm D. Lee met Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Kate Walsh, …
 

Epic

Epic © YouTube

Een tienermeisje komt in een bos terecht waar een nietsontziende strijd gaande is tussen het goede en het kwade. Samen met een kleurrijke groep vreemde wezens moet ze de wereld redden.
 
Animatiefilm van Chris Wedge - In de Vlaamse versie hoor je de stemmen van Linde Merckpoel, Sean Dhondt, Axel Daeseleire, …

The Iceman

The Iceman

Richard Kulinkski, een ogenschijnlijk brave huisvader met een modelgezin, is eigenlijk een huurmoordenaar. Hij krijgt zijn opdrachten van Roy Demeo, een belangrijk lid van de Gambino-maffiafamilie, maar agent Pat Kane zit hem op de hielen.
 
Thriller (gebaseerd op waargebeurde feiten) van Ariel Vromen met Chris Evans, Winona Ryder, Ray Liotta, …
 
 
 
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook