Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -


Lesley-Ann Poppe waagt haar kans in 'De Slimste Mens Ter Wereld', Hans Otten en zijn vrouw worden binnenkort trotse ouders, Josje van K3 en Johnny De Mol zetten een punt achter hun korte maar hevige relatie en Astrid Bryan krijgt kritiek te slikken omdat ze reclame maakt voor een goksite. Het overzicht van de week in showbizzland krijg je hier!
 
 
 
 

Kritiek op reclame Astrid Bryan voor goksite

Kritiek op reclame Astrid Bryan voor goksite © -


Astrid Bryan zorgt voor controverse: ze is namelijk het nieuwe uithangbord van een goksite. Een aantal fans en mediawatchers vrezen dat de Antwerpse Hollywoodvrouw de verkeerde boodschap meegeeft aan de jonge kijkers van ‘Astrid in Wonderland’. Haar manager ziet dat toch een beetje anders: ‘In Amerika bekijkt men een weekendje Las Vegas als puur amusement. Bovendien kon Astrid dit aanbod niet laten schieten omdat de site in ruil voor haar toezegging ook 15 000 euro aan Cliniclowns schenkt. Het zou heel naïef en egoïstisch zijn om daar neen tegen te zeggen’, luidde de kordate reactie van de man.

Sofie Dumont in stilte getrouwd

Sofie Dumont in stilte getrouwd © -


Sofie Dumont is in alle stilte getrouwd. Een jaar geleden kondigde ze aan dat ze verloofd was met haar vriend Wim. De tv-kokkin wilde met het huwelijk wachten tot na haar bevalling, dus nu dochter Grace Lio Summer vijf maanden oud is hield niets het koppel nog tegen om in het huwelijksbootje te stappen. Ze trouwden in het grootste geheim in Gooik, een dorpje in het Pajottenland. ‘We wilden dat moment vooral delen met familie en vrienden. Het was een heel fijne dag en een fantastische avond’, vertelt de kersverse echtgenoot van Sofie in Het Laatste Nieuws.
 

Hans Otten binnenkort voor de derde keer papa

Hans Otten binnenkort voor de derde keer papa © -


Colette, oftewel mevrouw Hans Otten, is zwanger. De geboorte is voorzien voor november. ‘Uiteraard zijn we dolblij’, laat de tv-presentator weten. Hij trouwde meer dan een jaar geleden met Colette, en heeft al twee kinderen van tien en dertien uit een vorig huwelijk.

Josje en Johnny De Mol uit elkaar

Josje en Johnny De Mol uit elkaar © -


‘Geen gedoe, we zijn gewoon uit elkaar gegaan. We zijn erachter gekomen dat we misschien toch niet zo goed bij elkaar passen’. Met die woorden kondigde Josje van K3 in het tv-programma RTL Boulevard aan dat ze niet langer een koppel vormt met acteur Johnny De Mol. De twee hadden sinds vorige zomer een relatie. Even geleden deed het gerucht de ronde dat ze met Johnny zou gaan samenwonen omdat die z’n peperdure appartement in Amsterdam had verkocht, maar dat feest gaat dus niet door. De K3-blondine was eerder samen met Gert Verhulst en liet vorige week nog horen dat ze absoluut kinderen wil.
 

Paris Jackson ondernam een zelfmoordpoging

Paris Jackson ondernam een zelfmoordpoging © -


Paris Jackson, de dochter van Michael, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een zelfmoordpoging. Volgens de showbizzsite TMZ werd ze met een ambulance opgehaald bij het huis van haar grootmoeder. Ze zou snijwonden in haar pols hebben gehad hebben en een overdosis pijnstillers hebben geslikt. Ondertussen is ze aan de beterhand. ‘We appreciëren de warme belangstelling voor wat er met Paris gebeurde, maar laat ons de privacy van de familie alstublieft respecteren’, klonk het bij de advocaat van de Jacksons.
 

Guy Van Sande: 'Geen sprake van te laat komen, agressie of drugs op de set'

Guy Van Sande: 'Geen sprake van te laat komen, agressie of drugs op de set' © -


Arrogant gedrag, te laat komen op de set met als reden liefdesverdriet, een script naar iemands hoofd gooien en zelfs drugs: de geruchtenmolen over de reden van het ontslag van Guy Van Sande bij 'Zone Stad' is niet te stoppen. De acteur zelf ontkent de roddels in alle toonaarden. ‘Indianenverhalen zijn het! Ik ben één keer ziek geweest, maar ben toen toch naar de set gekomen. Toen er na uren wachten nog niets gebeurde, ben ik redelijk slecht geluimd terug naar huis gereden. Maar van drugs, niet komen opdagen of agressief gedrag is totaal geen sprake. Dit raakt me diep! Als ze iets te zeggen hebben, waarom doen ze dat dan niet in mijn gezicht?’, foetert Van Sande.
 
 

Willy Sommers: 'Trouwen is geldverspilling'

Willy Sommers: 'Trouwen is geldverspilling' © -


Willy Sommers is al vijftien jaar gelukkig samen met zijn Cindy, maar trouwen wil hij niet. ‘Spijtig’, laat zijn dochter Luna horen. ‘Mijn ouders willen inderdaad niet trouwen, dat vinden ze geldverspilling. Ze hoeven geen briefje om te tonen dat ze elkaar graag zien. Maar ik zou wel een trouwfeest willen, zodat ik bruidsmeisje kan spelen’, voegt ze daaraan toe.
 

Kan Lesley-Ann Poppe 'De Slimste Mens' worden?

Kan Lesley-Ann Poppe 'De Slimste Mens' worden? © -


Lesley-Ann Poppe zal in het najaar te zien zijn in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, en ze heeft er zin in. ‘Ik start als underdog. Toch heb ik geen seconde getwijfeld om ja te zeggen, ik ben erg geflatteerd dat de makers aan mij hebben gedacht. Ik probeer de lat niet te hoog te leggen, want voor hetzelfde geld lig ik er na de eerste deelname al uit. Maar ik wil de kijkers verrassen, dus mijn parate kennis, die onder een dikke laag stof ligt, moet worden opgefrist’, aldus Lesley-Ann. Of ze haar imago als blonde vamp van zich af zal kunnen schudden? ‘Daar maak ik me geen zorgen over. Wat de mensen over mij denken, daar kan ik toch niets aan veranderen’, vertelt ze. Ook komiek William Boeva en presentatrice Eva Daeleman zullen opduiken in de populaire quiz.

Koen Wauters komt zonder kleerscheuren uit crash

Koen Wauters komt zonder kleerscheuren uit crash © -


Koen Wauters beleefde afgelopen zaterdag de schrik van z’n leven toen hij op het circuit van Silverstone uit de bocht ging. ‘Ik verloor de controle in bocht 5, begon te spinnen op het gras en crashte tegen de muur’, vertelde de Clouseau-frontman aan de perslui. Buiten wat rugpijn viel er geen schade op te tekenen. Koen oefende voor een autorace. In 2011 crashte hij al eens tijdens het slot van de vierentwintig uur van Zolder, en in Parijs-Dakar ging hij vier keer overkop toen hij een ravijn inreed.

Marcel Vanthilt: 'Ik zal K3 nooit goed vinden'

Marcel Vanthilt: 'Ik zal K3 nooit goed vinden' © -


De vorige twee keren koos de VRT in alle stilte een Eurosongkandidaat, maar volgend jaar komen er weer voorselecties die op tv zullen worden uitgezonden. Marcel Vanthilt zal er niet meer bijzijn als jurylid, al mijmert hij nog wel graag over zijn deelname aan vorige edites. ‘Tussen K3 en mij zal het ongetwijfeld niet meer goed komen’, laat hij weten. K3 deed namelijk ooit mee, maar hun act werd door Marcel meteen met de grond gelijkgemaakt. Hij bestempelde de drie toen als ‘fijne vleeswaren’ en voegde eraan toe dat hun liedje nergens op leek. ‘Ik blijf maar herhalen dat ik hen niet goed vind, dat zal altijd zo blijven en dat vinden zij niet leuk. Al ben ik wel blij dat het geld dat we aan onze kinderen uitgeven naar een Belgisch bedrijf gaat’, besluit Marcel.
 

Johan Museeuw en Mike Verdrengh in FC De Kampioenen-film

Johan Museeuw en Mike Verdrengh in FC De Kampioenen-film © photonews


Het is zomer en dus zijn de herhalingen van FC De Kampioenen er weer. Maar binnenkort komt er zowaar nieuw materiaal, want de acteurs blikken een film in. In die prent zijn opvallende rollen weggelegd voor Mike Verdrengh, scheidsrechter Frank De Bleeckere en Johan Museeuw. ‘We hebben opnames gemaakt op de Mont Ventoux. Spectaculaire stuntscènes waren dat, maar ik mag er niets over  verklappen’, vertelt Museeuw. De FC De Kampioenen-film is vanaf 18 december te zien in de bioscopen. Grote afwezige is Jacques ‘DDT’ Vermeire, die door de makers zelfs niet werd gevraagd.

'Luc Steeno en Willy Sommers kwaad op Radio 2'

'Luc Steeno en Willy Sommers kwaad op Radio 2' © -


Vlapo, ofte de belangenvereniging van Vlaamse Podiumartiesten, is kwaad. Radio 2 is de gebeten hond, omdat die zender volgens hen Vlaamse muziek verbant naar de daluren. Bovendien bestempelde Radio 2-presentator Dirk Somers het Vlaamse schlagergenre als een niche, wat verschillende artiesten in het verkeerde keelgat schoot. Resultaat: Willy Sommers, Luc Steeno en Sergio willen niet meer opdraven in uitzendingen met publiek zoals ‘Het Muziekcafé’. ‘Ik heb zopas nog een Schlagerfestival gepresenteerd in Aalst en daar waren 3 000 mensen. Drie vierde was tussen 20 en 40 jaar. De VRT moet een nieuwe radiozender opzetten waarmee ze dat publiek bedienen, want Radio 2 is te veel opgeschoven richting het vroegere Radio Donna’ vertelt Vlapo-voorzitter Jo De Clercq. De vereniging en vertegenwoordigers van de VRT hebben ondertussen samengezeten om een oplossing uit te werken.
 
 
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook