Deze week in de bioscoop

Deze week in de bioscoop © YouTube

After Earth -

Duizend jaar nadat catastrofale gebeurtenissen de mens gedwongen hebben om de aarde te verlaten is Nova Prime de nieuwe thuishaven van de mensheid geworden. Generaal Cypher Raige keert terug naar huis na een lange dienst. Hij is vervreemd geraakt van zijn gezin, maar is klaar om zijn vaderrol voor zijn zoon Kitai op zich te nemen. Wanneer een asteroïdestorm het ruimtetuig van Cypher en Kitai beschadigt, maken ze een noodlanding op de voor hen onbekende en gevaarlijke Aarde. Terwijl zijn vader op sterven ligt in de cockpit, moet Kitai op vijandig terrein op zoek gaan naar hulp …


Science Fictionfilm van M. Night Shymalan met Will Smith, Jaden Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz, …
 
 
 

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia © YouTube


Een koppel verhuist naar een nieuwe woning. Na verloop van tijd begint hun dochter mensen te zien die niemand anders kan zien. Ze worden pas echt ongerust als ze zelf angstaanjagende verschijnselen waarnemen in en rond het huis.
 
Horrorfilm van Tom Elkins met Chad Michael Murray, Katee Sackhoff, Abigail Spencer, …
 
 

The Bling Ring

The Bling Ring © YouTube


Rebecca en Marc houden samen met een paar vrienden websites van beroemdheden in de gaten om te weten komen waar die wonen. Wanneer die bekende koppen niet thuis zijn, breken ze bij hen in en stelen ze kleding en geld. Met de opbrengst bekostigen ze hun wilde levensstijl, maar ze staan er niet bij stil dat ze wel eens gepakt zouden kunnen worden.
 
Drama van Sofia Coppola met Emma Watson, Kirsten Dunst, Leslie Mann, …
 

Kon-Tiki

Kon-Tiki © YouTube


Op 28 april 1947 voer Thor Heyerdahl met een onervaren bemanning van Peru naar Polynesië op de Kon-Tiki, een vlot van balsahout. Hij wilde met zijn zeereis bewijzen dat Polynesië werd bevolkt door kolonisten uit Zuid-Amerika en niet uit Azië. Tijdens de reis leverden de opvarenden een verbeten strijd tegen de weersomstandigheden, haaien en zeestromingen.

Avonturenfilm van Joachim Roenning en Espen Sandberg met Pal Sverre Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Jakob Oftebro, …
 
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook