De week in showbizzland

De week in showbizzland © -


Windstilte in het universum van de BV's, dat bestaat niet! Een geheime aanbidder jaagt Jacky Lafon de stuipen op het lijf, Piet Huysentruyt volgt het voorbeeld van Evy Gruyaert en trekt naar Vier, 'Afbraakwerken Phaedra Hoste' is een feit en Trisha ofte mevrouw Ignace Crombé zou zich gelukkiger voelen als haar borsten wat groter waren. De sappigste showbizznieuwtjes van de week lees je hier!
 

Johnny De Mol: 'Ik heb Josje niet bedrogen!'

Johnny De Mol: 'Ik heb Josje niet bedrogen!' © photonews


Een paar Vlaamse en Nederlandse bladen verspreidden de roddel dat de relatie tussen Josje en Johnny De Mol is stukgelopen omdat hij vreemdging. Tijdens de opnames van zijn tv-show ‘Waar is de mol’ zou hij namelijk de koffer zijn ingedoken met één van de vrouwelijke deelnemers. ‘Kijk, ik denk niet dat Johnny van slechte wil is of zo, die gozer wil gewoon ten volle van zijn vrijgezellenbestaan blijven genieten. Ooit zal hij zich wel settelen met een leuk meisje, daar ben ik zeker van. Maar dat kan net zo goed nog jaren duren. Ga er dus maar gerust van uit: Josje werd opzijgeschoven voor een ander’, vertelde een anonieme bron in Dag Allemaal. Johnny zelf voelt zich behoorlijk geschoffeerd door de insinuaties: ‘Ik heb Josje niet bedrogen, niet fysiek en ook niet emotioneel’, klinkt het ferm.

Voor afbraakwerken groot en klein moet je bij Phaedra zijn

Voor afbraakwerken groot en klein moet je bij Phaedra zijn © photonews


Phaedra Hoste heeft een druk leven: ze maakt niet alleen schilderijen die ze voor een zacht prijsje aan de man probeert te brengen, ze heeft samen met haar vader ook een bedrijf in afbraakwerken uit de grond gestampt. Jawel, je hoort het goed. ‘Phaedra en afbraakwerken, het klinkt misschien lachwekkend ja, maar ik heb dus de firma Phaebriek opgericht. Mijn vader is altijd aannemer geweest, hij levert dan ook de technische kennis en ik doe het papierwerk en de onderhandelingen. Het bedrijf neemt dagelijks een groot deel van mijn tijd in beslag, maar ik blijf ook schilderen’, laat Phaedra weten.
 

Matthias Schoenaerts mocht Londense danstent niet binnen

Matthias Schoenaerts mocht Londense danstent niet binnen © -


Bekende kop of niet, in privéclub LouLou's mag je niet binnen als je geen hemd en das draagt. En Matthias Schoenaerts zal het geweten hebben, want zelfs hij kwam de exclusieve Londense tent niet in. Matthias was toevallig in Londen en had nog wel zin in een nachtje stappen, maar de portiers vonden zijn gemakkelijke outfit maar niks en maakten hem beleefd duidelijk dat hij andere oorden moest opzoeken.

Trisha: 'Gelukkiger met een borstvergroting'

Trisha: 'Gelukkiger met een borstvergroting' © photonews


Trisha, de vriendin van Ignace Crombé, bazuint in de blaadjes rond dat ze een borstvergroting wel ziet zitten. ‘Ik doe veel om er goed te blijven uitzien, en een borstvergroting hoort daarbij. Twee maten meer, dat zou me echt gelukkiger maken, want een vollere boezem is gewoon mooier. Maar voorlopig is de prijs nog een struikelblok: ook al is het een cadeau van Ignace, ik wil niet dat hij daar zo veel geld aan geeft’, aldus Trisha in Story. De reactie van Jeff Hoeyberghs, de bekendste plastische chirurg van het land, liet niet op zich wachten: ‘Snoer die troela toch gewoon de mond. Plastische chirurgie is een zaak tussen de patiënt en zijn dokter, het is niet aan haar om te bepalen of dikkere borsten mooier zijn’, meent Hoeyberghs.
 

Internationale erkenning voor 'Quiz me quick'

Internationale erkenning voor 'Quiz me quick' © -


De Eén-reeks ‘Quiz me quick’ is tweemaal in de prijzen gevallen op het BANFF World Media Festival in Canada: de VRT-reeks was goed voor een 'Rockie Award' voor beste sitcom en stond ook op het hoogste schavot in de overkoepelende categorie ‘best of entertainment’. Ook het 2BE-programma ‘Wat Als?’ kreeg in die categorie een speciale vermelding en won in de categorie ‘komedie’. Het Banff World Media Festival is een internationaal media-evenement. Ook bekende namen als John Cleese en Ricky Gervais vielen er in de prijzen.

Jacky Lafon heeft een geheime aanbidder

Jacky Lafon heeft een geheime aanbidder © photonews


Sterren krijgen de roem, maar vaak duiken er als extraatje ook opdringerige aanbidders op. Jacky Lafon kan ervan meespreken: nadat ze van een optreden thuiskwam, vond ze voor haar deur een boeketje bloemen en een fles champagne. ‘Het was mijn lievelingschampagne, en er zat ook nog een kaartje bij: 'Van een onbekende, maar je zal binnenkort wel weten wie ik ben'. Toch wel beangstigend, want ik begrijp niet hoe hij zonder problemen het appartementsgebouw is binnengeraakt’, vertelt de actrice in Dag Allemaal. Jacky zet de puntjes nog eens op de i: ‘Ik ben nog niet klaar voor een nieuwe relatie wegens een te drukke agenda’, besluit ze.

Ook Piet Huysentruyt trekt naar Vier

Ook Piet Huysentruyt trekt naar Vier © photonews


De kijkcijfers van Vier liggen voorlopig onder de verwachtingen, en daarom haalt de zender de grote middelen boven: eerst werd Evy Gruyaert met veel tromgeroffel binnengehaald, nu volgt ook Piet Huysentruyt. De joviale tv-kok presenteerde jarenlang 'SOS Piet' op vtm, een programma waarin hij Vlamingen hielp met hun kleine kookprobleempjes. ‘Na een fijn huwelijk van twee decennia gaan we als goede vrienden uit elkaar. Piet heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en we geven hem graag die kans’, klinkt het bij vtm. Piet zal pas begin 2014 te zien zijn op Vier.

Verwoeste villa zadelt Frank Galan op met kater

Verwoeste villa zadelt Frank Galan op met kater © photonews


Frank Galan doet het nog altijd uitstekend in de wereld van het Vlaamse levenslied, maar toch heeft hij het niet breed. Alles liep op rozen, tot hij zijn villa verhuurde en de huurders criminelen bleken te zijn die het optrekje compleet verwoestten.  Ze verdwenen met de noorderzon en vrouwlief Christel en Frank konden enkel nog de bouwgrond  verkopen. ‘We zijn al ons spaargeld kwijt. We hebben nu een tweede inkomen nodig, anders redden we het niet. Een gezin van vijf met een dochter op kot, dat kost aardig wat, en bovendien hebben we destijds een zwembad laten aanleggen voor de kinderen. De grootste fout die we ooit gemaakt hebben, want het onderhoud is erg prijzig. We lijden ook nog eens flink wat verlies met de verkoop’, vertelt Christel.
 

Sergio Herman sluit Oud Sluis

Sergio Herman sluit Oud Sluis © photonews


Wie nog eens lekker wil gaan eten in een prestigieus driesterrenrestaurant en daarvoor ‘Oud Sluis’ in gedachten had, zal zich moeten reppen: Sergio Herman sluit de boel op 22 december. Hij maakte het nieuws zelf bekend op zijn website. ‘Ik zit bij Oud Sluis letterlijk en figuurlijk aan mijn plafond. Het was een ongelooflijk intense periode in mijn leven. Ik heb 25 jaar lang alles gegeven om dat restaurant naar de internationale top te brengen’, luidde de korte mededeling.
 

Véronique De Kock gedumpt door VIJF

Véronique De Kock gedumpt door VIJF © photonews


Ook Véronique De Kock is niet bepaald in een opperbeste stemming, want televisiezender VIJF zet haar zonder boe of ba aan de deur. 'Zoveel jaren van loyaliteit, en dan dit, zonder enige uitleg! Ik ben zesendertig, mijn houdbaarheidsdatum zal verstreken zijn, zeker, maar wat moet ik anders gaan doen dan presenteren? Modeshows lopen wanneer je pas bevallen bent, is geen optie. Maar ik praat al met andere zenders, hopelijk levert dat iets op’, laat Véronique horen. De ex-miss werkte op VIJF mee aan de programma’s ‘Huizenjacht’ en ‘Grootste Plannen’.
 
 

Sylvie De Bie veegt Dag Allemaal-journalisten de mantel uit

Sylvie De Bie veegt Dag Allemaal-journalisten de mantel uit © photonews


Sylvie De Bie is razend over een artikel dat Dag Allemaal heeft gepubliceerd. Het blad pakte uit met een interview met de zangeres, waarin staat dat ze zich af en toe laat behandelen met botox, dat haar ex wil dat hun dochter zich bekeert tot de islam en dat het niet zo denderend gaat met haar winkel in Antwerpen. Maar volgens Sylvie strookt dat niet bepaald met de waarheid, en ze trok op Twitter flink van leer tegen het weekblad: ‘Fuck you Dag Allemaal, most shitty magazine ever’, waren de niet mis te verstane bewoordingen.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook