Deze week in de bioscoop

Deze week in de bioscoop © YouTube

The Internship -

Twee veertigers worden ontslagen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze helemaal opnieuw moeten beginnen en en gaan aan de slag bij een groot internetbedrijf. Ze liggen echter al snel in de clinch met jonge twintigers als ze een poging doen om in het bedrijf hogerop te geraken.
 
Komedie van Shawn Levy met Vince Vaughn, Owen Wilson, Will Ferrell, …
 
 

Verschrikkelijke Ikke 2 (Despicable Me 2)

Verschrikkelijke Ikke 2 (Despicable Me 2) © YouTube

Gru heeft het schurkenleven vaarwel gezegd. Tot de Anti-venijn-liga hem op een dag rekruteert. Ze hebben zijn hulp nodig bij het uitschakelen van een machtige misdadiger. Door die taak komen Gru en zijn minions in benarde situaties terecht ...
 
Animatiefilm van Chris Renaud en Pyer Coffin. De Vlaamse versie heeft de stemmen van Koen Van Impe, Tine Embrechts, Walter Baele, ...

Mud

Mud © YouTube

De gevaarlijke misdadiger Mud is op de vlucht voor de wet en voor een aantal meedogenloze premiejagers. Hij raakt bevriend met de veertienjarige Ellis en haar vriend. Mud wil hun hulp om uit de handen van zijn achtervolgers te blijven en om zijn knipperlichtrelatie met Juniper weer op te pikken.
 
Drama van Jeff Nichols met Reese Whitherspoon, Matthew McConaughey, Michael Shannon, Tye Sheridan, …
 

Before Midnight

Before Midnight © -

Céline en Jesse wonen in Parijs en zijn de trotse ouders van een tweeling. Jesse probeert ondertussen een waardevolle relatie vol te houden met Hank, de zoon uit zijn vorige huwelijk die bij zijn ex in Chicago woont. ‘Before Midnight’ volgt hun beslommeringen terwijl ze op vakantie zijn in Griekenland. De film is een vervolg op ‘Before Sunrise’ en ‘Before Sunset’.
 
Drama van Richard Linklater met Julie Delphy, Ethan Hawke, Seamus Davey-Fitzpatrick, ...
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook