Het showbizznieuws van de week

De geruchtenmolen draait na de breuk tussen Astrid en den John op volle toeren: heeft ze een verhouding met een voetballer? Was haar relatie met 'den John' gewoon handig om een Amerikaans paspoort te krijgen? Verder in showbizzland: Josje ging tijdens Rock Werchter wel erg vriendschappelijk om met Kevin Janssens, en Regi geeft Helmut Lotti een flinke veeg uit de pan. Lees er hier alles over!

Het showbizznieuws van de week © -


De geruchtenmolen draait na de breuk tussen Astrid en den John op volle toeren: Wat is er precies gebeurd? Heeft ze een verhouding met een voetballer? Ging den John vreemd? Verder in showbizzland: Josje ging tijdens Rock Werchter wel erg vriendschappelijk om met Kevin Janssens en Regi geeft Helmut Lotti een flinke veeg uit de pan. Lees er hier alles over!
 
 
 
 

Astrid en den John: 'Er was geen ander in het spel'

Astrid en den John: 'Er was geen ander in het spel' © -


‘Ik wil jullie toch even laten weten dat het goed met mij gaat. We kunnen nog altijd goed met elkaar overweg en wonen voorlopig zelfs nog onder hetzelfde dak’: zo klonk Astrid Bryan tegen de pers nadat bekend raakte dat de romance met den John op de klippen gelopen is. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren: ‘Amazing Astrid’ werd al gelinkt aan een zakenman, een cameraman en voetballer Kevin De Bruyne. Ik lach me rot om die roddels, maar voor de betrokkenen zijn al die loze beweringen allerminst prettig’, klinkt het bij haar woordvoerder.
 

Heeft Josje haar zinnen gezet op Kevin Janssens?

Heeft Josje haar zinnen gezet op Kevin Janssens? © -


De boekskens hebben alweer hun handen vol aan Josje van K3: nadat ze het voor bekeken hield met de Nederlandse acteur Johnny De Mol, werd ze op Rock Werchter gespot met niemand minder dan … Kevin Janssens. De twee konden het blijkbaar bijzonder goed met elkaar vinden op de wei, getuigen omstaanders. De blondine draaide naar verluidt constant om hem heen. Of er iets serieus op til is, wil nog niemand bevestigen. Kevin Janssens had eerder relaties met Natalia en An Lemmens.
 

Francesca Vanthielen denkt niet meer aan kinderen

Francesca Vanthielen denkt niet meer aan kinderen © -


Francesca Vanthielen heeft haar kinderwens opgeborgen. ‘Neen, aan kinderen denk ik al niet meer’, zucht ze. ‘Vroeger was kinderloos zijn een taboe. Ik heb altijd gedacht dat ik kinderen zou krijgen, maar de juiste partner op het juiste moment ontmoeten lukte niet. Je kan niet alles in de hand hebben natuurlijk, en zestig zijn als mijn kind gaat studeren, dat zie ik niet zitten’, vertelt ze in de krant.
 

Eva Daeleman: 'Misschien verhuis ik ooit naar de U.S.A.'

Eva Daeleman: 'Misschien verhuis ik ooit naar de U.S.A.' © -


Televisiepresentatrice Eva Daeleman ziet een verhuis naar de States wel zitten, al is dat nog niet voor meteen. ‘Misschien vertrek ik ooit wel voorgoed naar Amerika. Ik ben net terug van een vakantie in de Verenigde Staten, en ik stond er van versteld hoe vriendelijk de mensen daar zijn. Ze zijn erg positief ingesteld en vragen hoe het met je gaat als je ergens komt. Een hele verademing in vergelijking met ons land. Belgen zijn vaak erg nors, en bovendien is het hier niet al te proper: toen ik op Zaventem aankwam, viel het mij meteen op in wat voor een vuil land wij eigenlijk leven’, aldus Eva in Humo.

Regi: 'Als ik zoals Helmut Lotti begin, sla me dan!'

Regi: 'Als ik zoals Helmut Lotti begin, sla me dan!' © -


Helmut Lotti heeft een opvallende carrièrewending ondergaan: hij brengt tegenwoordig kleinkunst. Maar niet iedereen kan zijn switch naar Nederlandstalige liedjes smaken. Regi heeft er bijvoorbeeld zijn bedenkingen bij: ‘Ik snap er niks van. Dit is een schoolvoorbeeld van hoe je het niet moet aanpakken. Als ik ooit zoals Helmut begin, sla mij dan. Eigenlijk zegt hij nu: Bedankt om die Tiritomba-cd's te kopen, maar ik vind het eigenlijk maar bagger. Plus: als je wil dat de meerwaardezoekers je aanvaarden, mag je vooral niet te luid schreeuwen hoe alternatief je wel bent geworden. Ik hoorde een interview met Helmut op Radio 1, waarin hij in elk antwoord een aantal boeken en kunstenaars probeerde te vernoemen terwijl de vragen daar niet eens over gingen. Ik wens hem veel succes, maar ik had het compleet anders aangepakt’, laat de populaire dj weten in P-magazine.

Fotograaf verkoopt foto's van Denzel Washington die andere vrouw kust

Fotograaf verkoopt foto's van Denzel Washington die andere vrouw kust © -


Een fotograaf die een  paar schandaalfoto’s van Denzel Washington maakte, wil daar nu grof geld voor vangen. Op de foto’s is de Amerikaanse acteur te zien terwijl hij een andere vrouw kust. De man die de kiekjes schoot probeert ze nu aan de meest biedende website te verkopen. Denzel is al dertig jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Pauleta.

Otto-Jan Ham weg bij Studio Brussel

Otto-Jan Ham weg bij Studio Brussel © photonews


Otto-Jan Ham volgt Lisa Smolders naar de uitgang bij Studio Brussel. Hij gaat zich volledig op z'n werk bij VIER concentreren. Op de commerciële zender was hij al te zien in het reisreportagemagazine ‘Is ’t nog ver’, maar nu combineert hij zijn tv-werk dus niet meer met een job bij Studio Brussel. Otto-Jan gaat een dagelijks magazine presenteren.
 

Marijn Devalck zet een punt achter zijn acteercarrière

Marijn Devalck zet een punt achter zijn acteercarrière © photonews


Balthazar Boma is niet meer. Acteur Marijn Devalck zegt zijn alter ego definitief vaarwel en gaat zich concentreren op z’n ambt als schepen van Cultuur en Armoede in het Oost-Vlaamse Brakel. Hij blikt tevreden terug op z’n carrière, maar klinkt toch ook een beetje sceptisch: ‘Ik heb veertig jaar lang kunnen en mogen doen wat ik wilde. Wat moet ik nog bewijzen? Enkel een Vlaamse film stond nog op mijn verlanglijstje, en die droom is met de filmversie van 'FC De Kampioenen' uitgekomen. Als ik terugkijk op mijn carrière, heb ik me maar al te vaak onder de prijs gewerkt. Nu is het genoeg geweest, ik laat me niet meer uitbuiten. De fans moeten echter niet wanhopen: ik zing nog altijd en heb een succesvol theaterprogramma. Maar nu ga ik voor het eerst in vijftien jaar even vakantie nemen’, aldus Marijn.
 

Stacy Keibler en George Clooney definitief uit elkaar

Stacy Keibler en George Clooney definitief uit elkaar © -


De Amerikaanse media weten het zeker: Stacy Keibler heeft definitief gebroken met George Clooney. Als reden doet het gerucht de ronde dat de vrouw kinderen wilde, maar dat George dat niet zag zitten. In de entourage van de twee klinkt het dat ze zonder veel ruzie uit elkaar zijn gegaan en dat ze nog vriendschappelijk met elkaar omgaan.

Opnames reeks over cannabiskwekers in volle gang

Opnames reeks over cannabiskwekers in volle gang © photonews


Voor de nieuwe VRT-serie 'Eigen Kweek' trokken acteurs Sien Eggers en Dirk Van Dijck naar het rustige dorpje Wijtschate. Het verhaal gaat over de familie Welvaert. Ze houden zich bezig met aardappelen kweken maar ze willen de illegale toer opgaan en het proberen met cannabis. ‘Of ik zelf wel eens een joint heb gerookt? Ik was een tiener eind jaren zestig, wat denk je?', luidde zijn antwoord. Toch is er op de set geen enkele wietplant te vinden: alle plantjes die in de serie worden gebruikt komen van een kweker uit Leuven die ze teelt om er kledingstukken van te maken. De reeks telt amper zes afleveringen, maar da’s volgens Van Dijck geen bezwaar: ‘Ik heb al veel Vlaamse series met dertien afleveringen gezien, en dat waren maar al te vaak vijf te veel’, vertelt hij.

 
 

Christoff weet niet hoeveel geld er op zijn rekening staat

Christoff weet niet hoeveel geld er op zijn rekening staat © -


Christoff heeft zijn nieuwe cd voorgesteld, en een nieuwsgierige journalist wilde wel eens weten of dat financieel goed zit, zo’n carrière als Vlaamse zanger. ‘Ik heb er eerlijk waar geen idee van hoeveel geld er op mijn rekening staat. Mijn moeder regelt de financiën, zij kent de bedragen tot op de laatste eurocent. Het laatste wat ik wil is 's nachts na een concert nog mijn papierwinkel in orde brengen, dus haar hulp komt van pas’, luidde het verrassende antwoord van Christoff in Het Nieuwsblad.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook