Filmtips van de week

Filmtips van de week © -


I Love You Phillip Morris:

Jim Carrey en Ewan McGregor kruipen in de huid van een “übernicht”.   I Love You Phillip Morris vertelt het verhaal van Steven Russell die na een ernstig auto-ongeluk beseft dat hij homoseksueel is. Hij wil het maximale uit zijn leven halen, maar zijn zwendelpraktijken doen hem al snel in de cel belanden. Daar wordt hij verliefd op celgenoot Phillip Morris.
Zwarte komedie van Glenn Ficarra en John Requa, met Ewan McGregor en Jim Carrey in glansrollen.
Woensdag 24 juli om 20u35 op 2BE


Bekijk deze film met TV Overal
 
 
 
 

Astro Boy

Astro Boy © /


In de futuristische stad Metrocity wordt veel gebruik gemaakt van robots, ontworpen door de briljante wetenschapper Tenma. Wanneer zijn zoon Toby doodgaat, besluit hij een robot te maken die precies op het jongetje lijkt en zelfs diens herinneringen krijgt.


Animatiefilm van David Bowers met de stemmen van Freddie Highmore en Kirsten Bell.
donderdag 25 juli om 15u25 op vtm

 

Crank: High Voltage

Crank: High Voltage © /


Drie maand nadat hij een net niet dodelijke val heeft gemaakt wordt Chev Chelios wakker en ontdekt hij dat zijn onverwoestbare hart bij hem is weggehaald en vervangen werd door een kunsthart op batterijen. Op de vlucht voor een Mexicaanse maffialeider en de Chinese triades wendt Chev zich tot Doc Miles voor medisch advies.

Actiethriller van Brian Taylor Mark Neveldine met Jason Statham en Amy Smart.
donderdag 25 juli om 20u40 op VIER

Mission: Impossible

Mission: Impossible © /


Tom Cruise kruipt voor de eerste keer in de huid van geheim agent Ethan Hunt, die onterecht beschuldigd wordt van de moord op zijn teamgenoten.

Actiethriller van Brian De Palma, gebaseerd op de gelijknamige reeks uit de jaren zestig.  Met Tom Cruise en Jon Voight.
vrijdag 26 juli om 21u50 op Eén
 

James Bond: Dr. No

James Bond: Dr. No © /


De Britse geheim agent James Bond reist naar Jamaica om de verdwijning van collega STrangways te onderzoeken. Al snel komt Bond erachter dat STrangways op een raadselachtige wijze vermoord is en dat diens dood deel uitmaakt van een afschrikwekkend complot.

Bondfilm van Terence Young met Sean Connery en Ursula Andress.
vrijdag 26 juli om 20u40 op VIER
 

The Pink Panther

The Pink Panther © /


Een bekende voetbalcoach werd vermoord en zijn ring werd gestolen. De ring bevat een gigantische diamant, de “Pink Panther”. De Franse overhead heeft een topdetectieve nodig, maar die is er niet en dus wordt inspecteur Jacques Clouseau op de zaak gezet.

Komedie van Shawn Levy met Steve Martin en Kevin Kline.
 
vrijdag 26 juli om 21u op vtm
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook