LONE RANGER – win jouw tickets voor de avant-première!

LONE RANGER – win jouw tickets voor de avant-première!


LONE RANGER, de nieuwe actie-/avonturenfilm van Disney, zal vanaf 7 augustus in de bisocoop te zien zijn. Johnny Depp vertolkt de wijze Indiaan Tonto in het verhaal over hoe politieagent en Texas Ranger John Reid (vertolkt door Armie Hammer) zich ontpopt tot een legende. De kijker wordt meegenomen op een sneltrein vol epische verrassingen en grappige gebeurtenissen!

Voor de avant-première van de film, hebben JustForYou en Skynet, een volledige bisocoopzaal voor jullie vrijgemaakt, op 25 juli in Kinepolis Brussel!

Klik hier en win jouw tickets!
 
 

Lone Ranger, geproduceerd door het team achter de "Pirates of The Caribbean"- blockbusters!

Lone Ranger, geproduceerd door het team achter de "Pirates of The Caribbean"- blockbusters! © Walt Disney Pictures


Voor de productie van Lone Ranger, hebben producer Jerry Bruckheimer (Top Gun, Armageddon, Pearl Harbor) en regisseur Gore Verbinski (Rango, The Weather Man) samengewerkt. Ze zijn tevens het team achter de Pirates of The Caribbean-blockbusters – en brengen ons nu deze spannend avontuur doordrenkt van actie en humor, waarin de beroemde gemaskerde held, Lone Ranger, opnieuw tot leven wordt gebracht.
 
Klik hier en win jouw tickets!
 
 

Johnny Depp vertolkt een eigen versie van het personage !

Johnny Depp vertolkt een eigen versie van het personage ! © Walt Disney Pictures


Meester in vermomming, Johnny Depp, speelt opnieuw een kleurrijk karakter: de Indiaan Tonto. Als grote fan van de originele tv-serie, heeft de acteur zelf  zijn eigen versie van het personage gecreëerd.  De producenten van de film zijn tot de vaststelling gekomen dat zijn  visie perfect paste binnen het door hen gecreëerd filmbeeld.

Depp is de hoofdrolspeler en speelt tegenover Armie Hammer (The Social Network, J.Edgar).
 
Klik hier en win jouw tickets!
 
 

De cowboy school

De cowboy school © Walt Disney Pictures


Drie weken voor de start van het filmen van Lone Ranger heeft de hele cast  deelgenomen aan een echte opleiding tot de echte 'western' wereld! Op het programma: paardrijden, abseilen, opleiding schieten met vuurwapens, ... Omringd door stuntmannen, paardenfokkers en dealers, de acteurs moesten zich leren gedragen als echte cowboys!
 
Klik hier en win jouw tickets!
 
 

De cult-serie aangepast voor het grote scherm!

De cult-serie aangepast voor het grote scherm!


Lone Ranger is gebaseerd op een Western serie uit de VS, verschenen op de radio in de jaren 1930, die uitgegroeid is tot een echte cult-serie. Het vertelt het verhaal van John Reid, een voormalige Texas Ranger die vecht tegen onrecht en opereert onder de naam van de "gemaskerde Lone Ranger" en krijgt daarbij de hulp van de wijze Indiaan Tonto.

Naast de 2956 afleveringen die op de radio uitgezonden werden, was de tv-serie een groot succes  tussen 1949-1957. Het personage blijft een symbool van de Amerikaanse verbeelding!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook