Het showbizznieuws van de week

Wat gebeurde er deze week in het universum van de sterren?

Het showbizznieuws van de week © photonews

VRT-monument Jan Becaus gaat weldra met pensioen en zijn collega's laten weten dat ze zijn onberispelijke uitspraak en schuine grappen zullen missen, Astrid en den John zijn uit elkaar maar nemen nog snel samen een videoclip op, Jo Vally is niet vies van een beetje botox en Kevin Janssens dreigt met een proces als er foto's van Josje en hem gepubliceerd worden. Al het nieuws uit showbizzland lees je hier!
 

Jo Vally: 'Ja, ik gebruik botox'

Jo Vally: 'Ja, ik gebruik botox' © photonews

‘Ja, natuurlijk ben ik ijdel. Iedereen wil er toch goed uitzien? Maar om je leeftijd kan je niet heen, en dus kan het geen kwaad om de zaak een beetje op te kalefateren en komaf te maken met denkrimpels’. Aan het woord is Jo Vally, die ootmoedig toegeeft dat hij niet vies is van een beetje botox. ‘Ik draai mee in de showbizz, en ik moet toegeven dat ik graag in de belangstelling sta. Dan is een mooi voorkomen meegenomen’, besluit de Vlaamse charmezanger.

Kevin Janssens wil geen foto's met Josje gepubliceerd zien

Kevin Janssens wil geen foto's met Josje gepubliceerd zien © -

Zijn Josje van K3 en Kevin Janssens nu een koppel of niet? Op Twitter pakte de acteur alvast uit met dit mysterieuze bericht: ‘Het is onmogelijk zei Trots, het is riskant zei Ervaring. Het heeft geen zin, zei Rede. Geef het een kans, fluisterde het Hart’. Een fotograaf die een kiekje van de twee wilde schieten tijdens het festival 'Soulfest' in Antwerpen, kreeg alvast een flinke veeg uit de pan: ‘Als je een foto publiceert, doe ik je een proces aan’, klonk het volgens Het Laatste Nieuws. Ook Johnny De Mol, de ex-van Josje, zou al een nieuw lief hebben.
 

Robert Downey Jr. best betaalde Hollywoodacteur

Robert Downey Jr. best betaalde Hollywoodacteur © photonews

Robert Downey Jr. was tussen juni 2012 en juni 2013 de best betaalde Hollywoodacteur. Volgens het zakenblad Forbes verdiende hij in die periode ongeveer 57 miljoen euro. Dat heeft hij vooral te danken aan zijn rol in ‘The Avengers’. Andere toppers in de lijst zijn Channing Tatum (45 miljoen euro) en Hugh Jackman (42 miljoen euro). De rest van de top-10 bestaat uit Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Leonardo DiCaprio, Adam Sandler, Tom Cruise, Denzel Washington en Liam Neeson. In de top-10 staat geen enkele vrouw.
 

Astrid en den John uit elkaar maar toch samen in clip

Astrid en den John uit elkaar maar toch samen in clip © -

Bizar: Astrid en den John zijn geen koppel meer, maar hebben nog wel even snel samen een muziekclip opgenomen. Ze zijn te zien in de video 'Don't Stop Now' van Kenny G, die een paar weken geleden werd opgenomen, toen ze al uit elkaar waren. Ook voetballer Kevin De Bruyne en broer Laurens duiken op in de clip. Astrid benadrukt dat zij en haar ex-partner geen ruzie hebben. Ondertussen doet het gerucht de ronde dat John Bryan afgeperst werd door een Filipijnse die comprommiterende foto’s van hem online wilde zetten. Ze eiste twee miljoen dollar om te blijven zwijgen, waarna John een klacht indiende wegens afpersing. De zaak zou al dateren van 2011 maar zou nu pas aan de oppervlakte gekomen zijn.

Silvy De Bie vierde nieuwe release met veel alcohol

Silvy De Bie vierde nieuwe release met veel alcohol © photonews

BV’s kijken ook wel eens te diep in het glas. Als je iets te vieren hebt, mag dat misschien wel een keertje, moet Silvy De Bie (bekend van de dancegroep Sylver) gedacht hebben toen ze in op het strand van Oostende haar nieuwe single ‘Straight Up’ mocht voorstellen. Na die voorstelling werd er een stevig feestje gebouwd en de zangeres postte een paar foto’s op Instagram die niet veel aan de verbeelding overlieten, met onderschriften als ‘Ik denk dak een bikke zat zen’ en ‘Red Bull geeft je vleugels’. Het duurde dan ook niet lang of de media namen de foto's over.

Iwein Segers betrokken bij een ongeval in de States

Iwein Segers betrokken bij een ongeval in de States © photonews

Iwein Segers keek uit naar een relaxte vakantie aan de westkust van de U.S.A., maar dat draaide even anders uit: zijn visakaart werd geweigerd waardoor hij zijn hotel moest verlaten en hij was betrokken bij een verkeersongeval dat uiteindelijk tot een kettingbotsing leidde. ‘Na het ongeval begon een politieman me van alles en nog wat te beschuldigen. Hij deed heel vervelend, ik was compleet in shock. Gelukkig was alles na enkele telefoontjes opgelost en kon ik naar San Francisco reizen, waar ik van onheil gespaard ben gebleven’, vertelt het VIER-gezicht.

Koen Wauters opgelicht door gulle geldschieter

Koen Wauters opgelicht door gulle geldschieter © photonews

Ook al dikke pech voor Koen Wauters: hij werd samen met zijn raceteam KRK opgelicht. Een man beloofde hen te sponsoren voor plusminus 500 000 euro, er werd een contract opgesteld, maar nadien verdween de mysterieuze Messias met de noorderzon en kon Koen fluiten naar zijn geld. Daarop ontbond hij zijn team en verkocht hij alle materiaal om uit de schulden te geraken. Ondertussen is de vermeende geldschieter terug opgedoken. ‘Koen Wauters kletst uit zijn nek’, was zijn reactie.
 

Rihanna liet weer op zich wachten

Rihanna liet weer op zich wachten © photonews

Fans van Rihanna moeten geduld hebben, da’s al langer bekend. Een paar dagen geleden dook ze weer veel te laat op voor een  concert in Monte Carlo. Dat zou om halfnegen ’s avonds beginnen, maar ze arriveerde pas na halftwaalf. ‘Nog steeds geen Rihanna. Ze is verdwaald in een twee vierkante kilometer groot land’ en ‘Het is een recordvertraging, maar we houden nog steeds van haar’, tweetten haar fans, die lichtjes ontgoocheld waren. De aanwezigen telden zeshonderd euro neer voor een concert met diner.
 

De Kotmadam troeft FC De Kampioenen af

De Kotmadam troeft FC De Kampioenen af © -

'FC De Kampioenen' is binnenkort niet langer de langstlopende Vlaamse komische serie ooit. De lotgevallen van Carmen, Bieke, Marcske en de anderen waren goed voor éénentwintig seizoenen, maar de ploeg van 'De Kotmadam' begint binnenkort aan het inblikken van een tweeëntwintigste jaargang. Hoofdrolspeelster Katrien Devos is nog altijd even enthousiast: ‘Elk nieuw seizoen ben ik als een kind die een nieuwe doos vol speelgoed krijgt’, laat ze weten.

Jonas Govaerts blikt eerste Vlaamse horrorfilm in

Jonas Govaerts blikt eerste Vlaamse horrorfilm in © photonews

Regisseur Jonas Govaerts is begonnen aan de opnames van ‘Welp’. Een historisch moment, want volgens de media is het de allereerste Vlaamse horrorfilm. Het draait allemaal rond Sam, een twaalfjarig jongetje met veel fantasie dat op kamp gaat met zijn scoutsgroep. Wanneer ze hun kamp in het bos opbouwen, voelt Sam dat er iets niet pluis is. Hij ontmoet een gemaskerd kind, dat een helper blijkt te zijn van De Stroper, een psychopaat die een hele resem gesofisticeerde vallen heeft opgesteld in het bos en de welpen één voor één wil afslachten. Afwachten wat het gaat worden!

Jan Becaus gaat 'wat in de tuin krabben'

Jan Becaus gaat 'wat in de tuin krabben' © photonews

Het zit er bijna op voor Jan Becaus. Het legendarische nieuwsanker heeft z’n vijfenzestigste verjaardag gevierd en is dus pensioengerechtigd. Op 21 juli gaat Becaus, die volgens zijn collega Freek Braeckman altijd de grappenmaker van de nieuwsdienst geweest is, er nog eens vol tegenaan met een marathonuitzending over de troonswissel. Daarna hangt hij zijn nieuwslezerspet aan de wilgen. ‘Ik mocht nog langer blijven, maar daar had ik geen zin in, want dan hou je de carrière van andere mensen tegen. Ik heb trouwens nooit gevraagd om het 19 uur-journaal te mogen presenteren, dat hebben ze me opgedrongen. Maar goed, ik zie het als een opwaardering. En het blijft uiteraard een voorrecht om dit werk te mogen doen. Nu ga ik reizen, klarinet spelen en wat in mijn tuin krabben’, aldus een goedlachse Becaus. Vele tv-kijkers zullen zich hem blijven herinneren om z'n onberispelijke en erg Britse uitspraak van het Engels.
 
 

Vrouw beweert dat ze een kind heeft met Liam Gallagher

Vrouw beweert dat ze een kind heeft met Liam Gallagher © photonews

De Amerikaanse krant New York Post publiceerde vorige week een verhaal over een Britse rocker die een buitenechtelijk kind zou hebben verwekt bij een Amerikaanse vrouw die nu miljoenen van hem eist. Nu menen ze te weten dat het om Liam Gallagher gaat. De vrouw beweert dat ze een affaire met Gallagher heeft gehad en dat hij de vader is van haar dochtertje, dat nog geen jaar oud is. Ze zou gedreigd hebben Liams vrouw te benaderen als hij niet betaalt. Liam is getrouwd met Nicole Appleton, ex-zangeres bij All Saints. Hij heeft al een buitenechtelijk kind dat werd verwekt toen hij samen was met Patsy Kensit. Daarnaast heeft hij twee zoons, één met Nicole en één met Patsy.
 

Otto-Jan Ham vader van eerste kindje

Otto-Jan Ham vader van eerste kindje © photonews

Otto-Jan Ham is vader geworden van Dolores. Zowel zijn vriendin als het kindje zouden het prima stellen. Vorige week maakte Otto-Jan nog bekend dat hij Studio Brussel definitief inruilde voor VIER. Hij werd bekend als presentator op Studio Brussel en trok onlangs samen met Jelle De Beule en Elise Crombez de wijde wereld in voor het reisprogramma ‘Is ’t nog ver’.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook