Filmtips van de week

Filmtips van de week © -

Flashdance
 
Alex Owens werkt overdag als lasser in een staalfabriek en 's avonds danst ze in een bar. Ze droomt van een carrière als profdanseres. Met de steun van haar mentor Hanna Long en haar vriend Nick Hurley besluit ze auditie te doen aan een prestigieuze dansschool ...
 
Drama van Adrian Lyne met Jennifer Beals, Michael Nouri, Belinda Bauer, …
Vtm, woensdag 31 juli, 21u40
 
Bekijk films met TV Overal
 
 
 
 

Along Came A Spider

Along Came A Spider


Politiepsycholoog Alex Cross geeft er de brui aan wanneer zijn collega sterft en hij zich daarvoor verantwoordelijk voelt. Toch gaat hij terug aan de slag als de dochter van senator Hank Rose verdwijnt. Het meisje werd ontvoerd door Gary Soneji, een leraar op de privéschool waar ze studeerde. Cross krijgt hulp van FBI-agente Jezzie Flannigan.
 
Thriller van Lee Tamahori met Morgan Freeman, Monica Potter, Michael Wincott, …
2BE, donderdag, 20u35
 
 

Anger management

Anger management © YouTube


Zakenman Dave Buznik wordt na een incident onterecht naar een zelfbeheersingscursus gestuurd. Daar ontmoet hij instructeur Dr. Buddy Rydell, die zelf nogal problemen blijkt te hebben met zijn zelfbeheersing.


Eén, vrijdag 2 augustus, 21u50
Komedie van Peter Segal met Adam Sandler, Jack Nicholson, Marisa Tomei, …
 

Licence To Kill

Licence To Kill © -


In Key West werd een vriend van geheim agent James Bond zwaar toegetakeld door drugsbaron Franz Sanchez. Tegelijkertijd krijgt 007 van zijn overste M een nieuwe taak toegewezen, maar Bond zint op wraak en weigert de opdracht. Hierdoor verliest hij tijdelijk zijn vergunning en kan hij op eigen houtje werken.
 
Actiefilm van John Glen met Timothy Dalton, Carey Lowell, Robert Davi, …
Vier, vrijdag 2 augustus, 20u30
 
 

A Few Good Men

A Few Good Men © -


Advocaat Daniel Kaffee gooit het wel eens op een akkoordje. Hij wordt gevraagd om twee militairen te verdedigen die verdacht worden van moord. Kaffee ontdekt dat de twee jongens in opdracht van kolonel Nathan Jessup handelden. Helaas heeft hij daar geen bewijzen voor, dus de onschuld van de mariniers bewijzen lijkt een onmogelijke taak …
 
Drama van Rob Reiner met Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, …
Vtm, zaterdag 3 augustus, 22u30
 

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona © -


Vicky en Cristina zijn twee Amerikaanse vrouwen die de zomer in Barcelona doorbrengen. Daar ontmoeten ze een Spaanse schilder zijn gekke ex-vrouw. De vier raken verwikkeld in een romantisch avontuur.
 
Romantische komedie van Woody Allen met Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Javier Bardem, …
Canvas, zondag 4 augustus, 20u45
 
 

Indiana Jones And The Temple Of Doom

Indiana Jones And The Temple Of Doom © YouTube


Avonturier-archeoloog Indiana Jones belandt met de Chinese weesjongen Short Round en de zangeres Willie Scott in een dorp in de Mayaporeheuvels in India. De inwoners treuren er om de ontvoering van hun kinderen en de diefstal van hun heilige steen. Indy gaat op ontdekkingstocht.
 
Avonturenfilm van Steven Spielberg met Harrison Ford, Kate Capshaw, Dan Aykroyd, …
Vier, maandag 5 augustus, 20u30
 
 

Bloedbroeders

Bloedbroeders © -


De jaren ‘60. Simon, die uit een arbeidersgezin komt, is bevriend met de rijke broers Arnout en Victor en brengt de zomer door op het landgoed van hun familie. Op de zolder van de villa houden ze de kleine crimineel Ronnie verborgen, die op de vlucht is voor zijn vader en de politie. Aanvankelijk vinden de jongens het allemaal best, maar wanneer Ronnie hen probeert te chanteren, beginnen ze hem vervelend te vinden. Ze bedenken een plan om van hem af te geraken...
 
Thriller van Arno Dierickx met Matthijs van De Sande Bakhuyzen, Erik van Heijningen, Sander Van Amsterdam, …
Nederland 3, dinsdag 6 augustus, 22u05
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook