Het showbizznieuws van de week

In het universum van de bekende koppen is het nooit windstil

Het showbizznieuws van de week © -


Lesley-Ann Poppe is in shock nadat bekend raakte dat haar man werd afgeperst door een prostituee, Eva Pauwels is razend op de mensen van Story, Paul Jambers laat weten dat zijn vrouw tien keer meer verdient dan hijzelf en dat men hem vaak aanspreekt met 'Meneer Naessens' en Johnny Depp denkt eraan om te stoppen met acteren. Hier lees je wat er deze week gebeurde in het universum van de sterren!
 

Lesley-Ann Poppe is 'geschokt'

Lesley-Ann Poppe is 'geschokt' © photonews


Lesley-Ann Poppe zit in zak een as nadat in alle bladen te lezen stond dat haar man een slippertje maakte met een prostituee, die hem vervolgens begon te chanteren. Toch probeert ze de moed erin te houden: ‘Dit is een schok, maar het leven gaat door. Vandaag richt ik me op mijn werk. Mijn boek moet af en de school moet worden gerund. Het onderzoek rondom Benjamin loopt ook nog, dus momenteel kan ik me niet uitspreken over de grond van de zaak. Of ik hem blijf steunen? Dat weet ik niet. Het is te vroeg om daar uitspraken over te doen. Daar zal ik later wel over praten’, vertelt Lesley-Ann in Het Laatste Nieuws. In die krant stond ook te lezen dat de echtgenoot van de beroemde blondine ondertussen zijn koffers kon pakken.

Eva Pauwels kwaad op Story: 'Ik ben al twee weken nuchter!'

Eva Pauwels kwaad op Story: 'Ik ben al twee weken nuchter!' © photonews


Eva Pauwels komt tegenwoordig weer vaak in het nieuws, al is dat niet altijd op een even flatterende manier. De ex van Jacques Vermeire is nu razend op de journalisten van Story, die een niet al te fraaie foto van haar publiceerden. Op het plaatje is een tandenloze Eva te zien en er werd beweerd dat ze weer vaak dronken zou zijn. ‘Dat verhaal is al oud, ik heb zelfs al twee weken niet meer gedronken! 's Avonds drink ik tegenwoordig van die alcoholvrije wijnen of cocktails. Maar als mijn man volgend weekend thuiskomt, zullen we dat vieren met mosselen en daar hoort natuurlijk een lekker flesje wijn bij. De non ga ik nu ook niet uithangen’, laat Eva optekenen.

Lien Van de Kelder stapte in het huwelijksbootje

Lien Van de Kelder stapte in het huwelijksbootje © photonews


Lien Van de Kelder is onlangs bevallen van een gezonde dochter, en nu raakte bekend dat de actrice getrouwd is. Lien en haar partner wilden daar niet te veel tamtam rond maken en vierden de heuglijke gebeurtenis met een barbecue. De kersverse echtgenoot heet Hans Herbots en is regisseur. Hij tekende onder andere voor de films ‘Falling’ en ‘Bo’ en werkt momenteel aan ‘De Behandeling’, een thriller die is gebaseerd op een boek van de Engelse schrijfster Mo Hayder.

An Lemmens bestolen op Tomorrowland

An Lemmens bestolen op Tomorrowland © photonews


Tomorrowland heeft er een geslaagde editie op zitten, maar voor An Lemmens ging het iets minder goed: toen ze wakker werd waren haar gsm en geld niet meer te vinden. Ze nodigde de mogelijke dief via de sociale media vriendelijk uit om alles netjes terug te brengen. An had trouwens stevig gevierd: samen met haar vriend huurde ze een VIP-restaurant om het festival in stijl af te sluiten. Ook Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine was daar naar verluidt te gast.

Stopt Johnny Depp met acteren?

Stopt Johnny Depp met acteren? © photonews


Johnny Depp is vijftig geworden en geeft schoorvoetend toe dat hij eraan denkt om te stoppen met acteren. Soms denk ik wel eens aan alle dialogen die ik in één jaar heb geleerd en opgezegd. Dan realiseer ik mij dat ik meer uitgeschreven woorden heb gesproken dan mijn eigen tekst. Ik wil nog wel andere dingen doen dan acteren. Meteen stoppen doe ik niet, maar ik denk ook niet dat het nog heel lang zal duren’, vertelt Johnny, die binnenkort te zien is in de film ‘The Lone Ranger’. Hij liet ook weten dat hij graag nog eens in de huid zou kruipen van Jack Sparrow.

Auto reed binnen op het werk van Lyndsey Pfaff

Auto reed binnen op het werk van Lyndsey Pfaff © photonews


Lyndsey Pfaff werkt tegenwoordig als vastgoedmakelaar, en ze beleefde afgelopen week de schrik van haar leven toen een éénennegentigjarige man iets te enthousiast met de deur in huis viel. Hij ramde met zin auto de etalage van het bedrijf in Brasschaat waar de dochter van Jean-Marie werkt. Het Peugeotje veroorzaakte wat schade aan het gebouw maar Lyndsey kwam ongeschonden uit de strijd.

Stephanie Planckaert, Sergio en Tanja Dexters nemen een duik

Stephanie Planckaert, Sergio en Tanja Dexters nemen een duik © photonews


Binnenkort kan tv-kijkend Vlaanderen vol bewondering voor het scherm zitten of zich verkneukelen in de duikkunsten van heel wat bekend volk. Vtm komt namelijk op de proppen met het programma ‘De Grote Sprong’, waarin de bekende koppen zich aan het schoonspringen wagen. Stephanie Planckaert klinkt alvast enthousiast: ‘Ik zal nog flink moeten oefenen, maar het is toch een leuke uitdaging. Een nieuwsgierige journalist wilde ook weten of ze haar badpak of bikini zal aantrekken. ‘Een bikini? Nee, dan kan je net zo goed naakt meedoen als je van tien meter moet springen. Het is wel de bedoeling dat alles op zijn plaats blijft zitten hee’, klonk de reactie. Ook onder andere Gella Vandecaveye, Hanne Troonbeeckx, Tanja Dexters, Michael Pas, Kato en Sonja Kimpen tekenen present voor het nieuwe programma.

Jan Becaus geniet van zijn pensioen

Jan Becaus geniet van zijn pensioen © photonews


Jan Becaus heeft de VRT verlaten langs de grote poort. Afgelopen woensdagavond presenteerde hij zijn laatste journaal, en die dag werd hij voortdurend aangeklampt door collega’s die hem kwamen gelukwensen. Hij kreeg een portie worst van een slager - Becaus is een slagerszoon - en de koninklijke familie stuurde hem een telegram. Aan het einde van de nieuwsuitzending werd hij ook nog eens bedacht met bloemen en een daverend applaus. Becaus werd bekend door zijn onberispelijke uitspraak en velen waren fan van zijn Engels. Volgens Freek Braeckman haalde hij zijn neus ook niet op voor een schuine grap, maar dan ‘altijd met stijl’. 'Ik ben 29 jaar nieuwslezer geweest, in goede en kwade dagen. Ik heb het altijd een voorrecht gevonden om u te vertellen wat er in de wereld gebeurd was. U was een fantastisch publiek’, besloot Becaus.

Paul Jambers: 'Ze spreken mij aan met meneer Naessens'

Paul Jambers: 'Ze spreken mij aan met meneer Naessens' © photonews


Paul Jambers geeft schoorvoetend toe dat hij er serieuze bedenkingen bij had dat z’n vrouw kookboeken ging schrijven. ‘Ik dacht: wat gaat Pascale nu eigenlijk doen? Is het bezigheidstherapie? Er waren al zo veel BV’s die boeken schreven, en ik vreesde gelijk te krijgen toen we maar geen uitgever vonden. Maar kijk, gelukkig had ik het mis: haar drie werken staan in de top-10 van best verkopende kookboeken. In Parijs won ze een prestigieuze prijs, en ze verdient momenteel tien keer meer dan ik. Daar heb ik niets op tegen, het is zelfs fantastisch. Laatst sprak iemand me zelfs aan met ‘Meneer Naessens’, maar misschien was dat gewoon om me te treiteren’, laat Jambers horen.

BBC excuseert zich voor getekende penis op hoofd William

BBC excuseert zich voor getekende penis op hoofd William © photonews


De Britten verslikten zich flink in hun koffie toen ze donderdagochtend naar het programma ‘BBC Breakfast’ keken. Op een bepaald moment verscheen namelijk een foto van prins William in beeld, met een getekende penis op zijn hoofd. Het tafereel was maar een paar seconden te zien, maar dat was voor de oplettende kijkers genoeg om de foto meteen massaal te tweeten. Het bewuste fragment kwam uit een promotiefilmpje voor de muzikale comedygroep Barbershopera, die later in het programma te gast was. Ze maakten een nummer dat  'I could have married Kate' heet. Bij de Engelse openbare omroep haastten ze zich met excuses: ‘Het filmpje werd ons geleverd door Barbershopera en we hebben het aanstootgevende materiaal erin niet opgemerkt. We excuseren ons hiervoor.'

Basta-belspelletjesspecialist doet weer van zich spreken

Basta-belspelletjesspecialist doet weer van zich spreken © -


In Vlaanderen behoren belspelletjes definitief tot het verleden, en dat hebben we mede te danken aan wiskundeknobbel Gaëtan De Weert, die er in het Eén-programma Basta in slaagde om aan te tonen dat zo’n spelletje praktisch niet te winnen valt. In Franstalig België bestaan de belspelletjes echter nog, en dus besloot Gaëtan zijn pijlen te richten op een uitzending van ‘Luna Park’ op RTL-TVI. De opdracht leek op het eerste zicht makkelijk: een vrouwelijke voornaam met een 'a' en een 'r', maar men zocht uiteraard een onmogelijke naam. Toch gaf De Weert het juiste antwoord: Kardiatou. Zo won hij tot grote verbazing van de presentator de jackpot van tweeduizend euro. ‘Om hun verlies te compenseren sluiten de belspelorganisatoren de ene na de andere uitzending af zonder dat er iemand een prijs wint. Dat is volledig tegen de wet’, reageerde Lieven Scheire via de sociale media.

Angelina Jolie is de best betaalde actrice

Angelina Jolie is de best betaalde actrice © photonews


Angelina Jolie is de best betaalde actrice op deze aardkloot. Ze verdiende tussen juni 2012 en juni 2013 ongeveer 25 miljoen euro. Jennifer Lawrence (ongeveer 18 miljoen euro) en Kirsten Stewart (ongeveer 16 miljoen euro) zijn een paar andere acterende vrouwelijke grootverdieners. De schattingen van Forbes zijn gebaseerd op bevragingen bij producers, advocaten, managers en medewerkers uit de filmindustrie.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook