Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

De nieuwe clip van Natalia is een weergaloos succes op YouTube maar kwatongen beweren dat er iets niet klopt, het pas geopende restaurant van Piet Huysentruyt is meteen één van de beste ter wereld, Véronique De Kock moet dan toch niet met pensioen en de nieuwe vriendin van Bartel Van Riet heet ... Lees er hier alles over!

Kocht Natalia muisklikken voor haar nieuwe clip?

Kocht Natalia muisklikken voor haar nieuwe clip? © -

‘Boom', de nieuwe single van Natalia, doet het schitterend ... of toch niet? De YouTube-clip ging op één nacht van 187 000 naar 1 250 000 views. Het was singer-songwriter Tom Helsen die op de sociale media het vuur aan de lont stak:De muziekbusiness, it’s all fake. Tegenwoordig kan je al views op YouTube kopen’, postte hij. ‘Er bestaan zelfs heuse clickfarms in lageloonlanden waar werknemers niets anders doen dan urenlang hetzelfde videofilmpje bekijken. Het is weinig waarschijnlijk dat een zangeres als Natalia, die enkel in Vlaanderen scoort, zulke cijfers haalt in zo’n korte tijdsspanne’, reageren sociale media-experts. Het platenlabel van de Kempense zangeres valt uit de lucht: ‘Iemand wil Natalia schade berokkenen’, klinkt het daar.
 

Bartel Van Riet is vrijgezel-af

Bartel Van Riet is vrijgezel-af © -

Dames die hun pijlen hebben gericht op Bartel Van Riet mogen de strijd opgeven. De ideale tuinman/schoonzoon is namelijk van straat geraakt. Hij zou samen zijn met actrice Joy Anna Thielemans, die onder meer bekend is omdat ze in de soap Thuis in de huid kruipt van Jana. De twee willen voorlopig geen commentaar kwijt.

Elke Vanelderen wil graag tweede kindje met Regi

Elke Vanelderen wil graag tweede kindje met Regi © -

Regi Penxten en Elke Vanelderen werden een paar maanden geleden de trotse ouders van Ellie Martha. Mevrouw Regi voelde zich de eerste maanden niet al te best, maar nu zou ze toch graag snel opnieuw aan kinderen beginnen. ‘Vijf maanden geleden zag ik er net uit als een aangespoelde walvis. Zelfs de t-shirts van Regi kon ik niet meer aantrekken. Maar dat hoort er gewoon bij. Dankzij intensief sporten en een beetje op mijn voeding letten is het toch in orde gekomen. Ik heb mijn echtgenoot nog niet kunnen overtuigen om aan een tweede te beginnen, maar wat niet is, kan nog komen’, vertelt Vanelderen in Het Laatste Nieuws.

Véronique De Kock verdwijnt dan toch niet van het tv-scherm

Véronique De Kock verdwijnt dan toch niet van het tv-scherm © -

Een tijdje geleden werd er beweerd dat Véronique De Kock haar job bij tv-zender Vijf kwijt was, maar dat blijkt niet te kloppen. 'Een journalist had geschreven dat ik naar ander werk moest uitkijken en iedereen nam het over. Bij Vijf vielen ze compleet uit de lucht want van een ontslag is nooit sprake geweest. Veel mensen spreken mij er nu nog altijd over aan. Maar de kijker is nog niet van mij af’, laat een zelfzekere Véronique weten. De ex-miss mag 'Storywood' gaan presenteren, een Hollywood-roddelprogramma.
 

Beyoncé naar concert met de fiets

Beyoncé naar concert met de fiets © -

Hoezo, Beyoncé heeft sterallures? Toen ze een paar dagen geleden op een boogscheut van haar woning moest optreden, besloot ze haar chauffeur niet lastig te vallen en ging ze gewoon … met de fiets. Ze deelde een foto van het vijf kilometer lange tochtje met haar fans. 'Ik fietste naar Barclays voor mijn laatste optreden’, was het onderschrift dat te lezen stond onder de foto. De fans waren behoorlijk onder de indruk van de trappende R&B-ster en konden hun geluk niet op toen Jay-Z ook nog eens verrassingsgast bleek te zijn op haar concert.

Daan gaat acteren

Daan gaat acteren © -

Daan is niet uit het nieuws weg te branden: vorig weekend zorgde hij nog voor opschudding door op een Antwerps festival een gitaar stuk te slaan op het podium en vervolgens na amper een half uur concert doodleuk van het podium te stappen, nu raakte bekend dat hij binnenkort gaat acteren. In de eerste langspeler van de Gentse cineaste Lydia Rigaux speelt hij de rol van een dominante vader in een gezin met een labiele moeder en twee kinderen. Het is het acteerdebuut voor de zanger, die eerder de muziek leverde voor films als ‘Verboden te zuchten’ en ‘Meisje’.

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas uit elkaar?

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas uit elkaar? © -

Kwatongen fluisteren dat het huwelijk van Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas voorbij is. De twee zouden de scheiding hebben aangevraagd. De psychische problemen en de alcoholverslaving van Catherine zouden aan de basis liggen. De twee werden voor het laatst samen gefotografeerd in april. De actrice heeft een bipolaire persoonlijkheidsstoornis. Ooit grapte ze dat ze thuis wegvlucht in een aparte kamer als de mentale problemen de kop opsteken.

Restaurant Piet Huysentruyt bij de beste ter wereld

Restaurant Piet Huysentruyt bij de beste ter wereld © -

Piet Huysentruyt boert niet slecht: amper een paar maanden na de opening van zijn restaurant staat het etablissement al in de top 60 van beste restaurants ter wereld, weten de journalisten van Het Laatste Nieuws. In 2006 sloot hij zijn eethuis in Frankrijk om meer in België te vertoeven, maar onlangs renoveerde hij het alweer en heropende onder een andere naam: 'Likoke'. Met succes, blijkt nu dus. Vroeger kloeg de populaire vtm-kok er wel eens over dat hij zelfs in Frankrijk werd overstelpt door BV-spottende Vlamingen, maar sinds hij zijn ongenoegen ventileerde tonen de toeristen volgens hem wat meer respect.

De 'froefroe' van Catherine beroert de gemoederen

De 'froefroe' van Catherine beroert de gemoederen © -

Sinds de sociale media bestaan, zijn nieuwsuitzendingen interactiever dan ooit. Vtm-anker Catherine Moerkerke kreeg er afgelopen week mee te maken toen ze via Twitter een opmerking kreeg over haar kapsel, terwijl ze toch bekendstaat als het stijlicoon van de redactie. 'Catherine moet haar froefroe eens laten knippen’, luidde het snoeiharde oordeel. Merkwaardig genoeg volgde er meteen een antwoord via de officiële Twitter-account van de vtm-nieuwsdienst: ‘Dat vindt Cathérine zelf ook en dat gaat ze dan ook doen’, stond er te lezen.
 

Stylist van Lady Gaga hield het voor bekeken

Stylist van Lady Gaga hield het voor bekeken © -

Nicola Formichetti was jarenlang stylist van Lady Gaga, maar hij gaf er de brui aan omdat de job volgens hem niet vol te houden is. ‘Ze verandert twaalf keer per dag van outfit. Het is gekkenwerk. Ze zal altijd mijn beste vriendin blijven, maar iemand anders zal mijn taak nu overnemen. Ik kan dit niet elke dag blijven doen’, vertelt Formichetti in de pers. De nieuwe stylist laat uitschijnen dat het allemaal zo erg niet is: 'Haar outfits zijn ingetogener geworden, maar daarom niet minder saai.’ zegt hij.
 

Astrid Bryan: 'John heeft me zelfs niet meer proberen te overtuigen'

Astrid Bryan: 'John heeft me zelfs niet meer proberen te overtuigen' © -

Astrid Bryan besloot een tijdje geleden om te zwijgen over de breuk tussen haar en John, maar nu doet ze toch haar boekje open. ‘Neen, ik ben niet degene die is vreemdgegaan. En het ergste is dat hij nog alles ontkent ook. Hoe kan je zo hard het been stijf houden terwijl de bewijzen zwart op wit op tafel liggen? Hij heeft altijd geweten dat het gedaan zou zijn als er bedrog in het spel kwam, maar hij heeft me zelfs niet meer proberen te overtuigen en hij lijkt me helemaal niet in zak en as te zitten. Da’s pijnlijk’, aldus een kordate Astrid.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook