Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

Lesley-Ann Poppe gooide de spullen van haar man buiten, Bart Peeters wil de Eurosong-voorrondes niet meer presenteren, Wentworth Miller komt uit de kast en de Aldi-folder met daarin het éénjarige dochtertje van Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé zorgde voor beroering. Wat gebeurde er nog bij de sterren? Je leest het hier!
 
 
 

Dochter Ignace Crombé maakt reclame voor Aldi

Dochter Ignace Crombé maakt reclame voor Aldi © -

Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé en de liefde van zijn leven, Trisha, haalden afgelopen week de media toen bleek dat hun éénjarig dochtertje in de reclamefolder van supermarktketen Aldi figureert. De baby zit op een tapijt en prijst onder meer een roze body met lange mouwen aan. Trisha was zo fier als een gieter en laat op Facebook weten dat de gratis folder van de winkelketen deze week 'interessanter is dan gewoonlijk'. Maar Stéphanie, de dochter van Ignace uit diens eerste huwelijk, kon haar scepsis op Twitter moeilijk onder stoelen of banken steken: ‘Ik mag niet klagen over mijn jeugd. Ik ben nooit model geweest voor de reclamefolder van Aldi’, schreef ze.

Bart Peeters wil Eurosong niet meer presenteren

Bart Peeters wil Eurosong niet meer presenteren © -

De VRT pakt volgend jaar weer eens uit met een nieuwe formule om de preselecties voor Eurosong te organiseren. Vroeger werden er grootse shows uitgezonden, maar die kostten een aardige duit en omdat België meestal toch onderaan eindigt, besloot men een paar jaar geleden om zonder veel poeha zelf een kandidaat te kiezen. Nu willen de programmamakers het roer opnieuw omgooien en behoort zelfs een finale in het Sportpaleis tot de mogelijkheden. Maar op Bart Peeters hoeven ze niet meer te rekenen: de joviale tv-figuur bedankt feestelijk voor de job van presentator. ‘Ik heb me muzikaal geout en heb duidelijk gemaakt waar ik voor sta in de muziek. Het Eurosonggenre hoort daar niet bij’, vertelde Peeters klaar en duidelijk. Wie de presentatie nu voor zijn of haar rekening zal nemen, is nog niet bekend.
 

Koen De Graeve waagt zich aan een zangcarrière

Koen De Graeve waagt zich aan een zangcarrière © -

Koen De Graeve is niet alleen een verdienstelijk acteur, hij ook een aardig nootje zingen. Zondagavond trad hij met zijn band De Post voor het eerst op in zijn dorp Mere. ‘We hebben al vaak in de studio gezeten en heel wat materiaal opgenomen, maar om allerlei redenen is de zaak nooit afgewerkt. Volgend voorjaar hopen we het album uit te brengen en in het najaar gaan we op tournee. Muziek is altijd mijn passie geweest en ik heb een redelijk arsenaal aan songs’, aldus Koen. Zijn levensgezellin Ariane zit trouwens in het achtergrondkoor.
 

Nicolas Liébart zit zonder werk

Nicolas Liébart zit zonder werk © -

Nicolas, de echtgenoot van Debby Pfaff, zit alweer thuis zonder werk. ‘Ik heb rugproblemen en mag van de dokter helemaal niets doen’, laat de schoonzoon van Jean-Marie weten. Een aantal jaar geleden beweerde Nicolas in de pers dat hij 'zijn zetel niet uitkomt voor minder dan tienduizend euro per maand'. Uiteindelijk opende hij een danscafé dat na een paar maanden over de kop ging. Later liet hij horen dat hij een nieuwe job had, maar kwatongen beweren dat hij daarmee gewoon zijn deelname aan het tv-programma ‘De Vliegende Hollander’ bedoelde, waarin sterren het tegen elkaar opnemen tijdens een wedstrijdje schansspringen. Da’s nu dus alweer afgelopen, want hij moet een paar weken platliggen. ‘Veel feesten is er dus niet meer bij. Alhoewel: vorige week was ik wel uitgenodigd op het huwelijk van Sven De Ridder. Zonder Debby, want die was ziek. Daar heb ik de tent ’s morgens mee gesloten’, liet Nicolas weten.
 

Wentworth Miller out zich als homo

Wentworth Miller out zich als homo © -

Wentworth Miller heeft het helemaal gehad met het gedoe rond de antihomowetten in Rusland en komt publiekelijk uit de kast. De aanleiding is een uitnodiging voor het Filmfestival van Sint-Petersburg, die hij beleefd afsloeg omdat hij verontrust is over de situatie in het land. ‘Je kunt mensen met dezelfde geaardheid als mezelf niet verbieden om liefdevol met elkaar om te gaan’, schreef hij in een open brief. Al laat hij de deur nog op een kier: ‘Als de omstandigheden verbeteren, ga ik misschien toch nog naar Rusland', vertelde de acteur die zijn sporen verdiende in de serie ‘Prison Break’.
 

Grote schoonmaak ten huize Poppe

Grote schoonmaak ten huize Poppe © -

Vorige week leek een verzoening tussen Lesley-Ann Poppe en haar man dichtbij, maar nu waait de wind uit een andere richting: Poppe liet een verhuiswagen aanrukken en smeet alle spullen van haar echtgenoot erin. ‘De spullen van Benjamin moeten buiten. Dit is een zware beslissing, maar zo is het leven nu eenmaal. Hoe het daarna verder moet, weet ik nog niet precies. Dit is alvast een stap die ik nu moet zetten. Ik ga me nu op mijn werk storten en me bezighouden met de lancering van mijn nieuwe boek, zo heb ik de kans niet om me alleen te voelen’, besluit de bekende blondine.

Dode man gevonden in huis Olivia Newton-John

Dode man gevonden in huis Olivia Newton-John © -

In de woning van actrice en zangeres Olivia Newton-John in Florida werd een paar dagen geleden een lijk gevonden. Het bleek om een doodgeschoten man te gaan. De actrice en haar echtgenoot waren niet in het huis op het ogenblik van de feiten. Het is nog niet bekend hoe de vork precies in de steel zit. In een lokale krant werd beweerd dat het om zelfmoord ging, maar de politie wilde geen commentaar kwijt. Het slachtoffer was geen bewoner of een familielid van de eigenaars.
 

Roos Van Acker wil kinderen

Roos Van Acker wil kinderen © -

Roos Van Acker heeft al een tijdje een vriend en voelt nu haar biologische klok tikken. Maar ze is bang dat ze te oud aan het worden is voor een kind. ‘Ik wil geen oude moeder zijn. Ik geef mezelf nog drie jaar om te beslissen of ik kinderen wil of niet.’ Roos voegt er alvast aan toe dat ze niet perse zelf kinderen op de wereld wil zetten, ook adoptie behoort tot de mogelijkheden. 'Er zijn meer dan genoeg arme en eenzame kinderen op de wereld en het lijkt mij mooi om hen te helpen’, vertelde Roos in de pers.
 

Ashton Kutcher topverdiener in Hollywood

Ashton Kutcher topverdiener in Hollywood © -

Ashton Kutcher is de best betaalde televisie-acteur van het afgelopen jaar. Per aflevering van de reeks ‘Two And A Half Men’ verdient hij maar liefst 560 000 euro. Een bedrag dat je per seizoen met twintig mag vermenigvuldigen. De tweede in de lijst is Mark Harmon uit 'NCIS', die bijna 400 000 euro per episode krijgt. Claire Danes ('Homeland') en Michael Weatherly ('NCIS') verdienen 190 000 euro per aflevering.
 

Stromae is weer van straat

Stromae is weer van straat © -

Het broodje van Stromae is gebakken: toen hij even geleden zijn nieuwe album signeerde bij een Brusselse platenboer stonden de fans in lange rijen te wachten, en nu is hij Tatiana Silva blijkbaar ook stilaan vergeten: hij heeft namelijk een nieuw lief. Is ze bekend of niet? Dat zullen we niet snel te weten komen, want de Belgische zanger van Rwandese afkomst is erg discreet wat zijn privéleven betreft. ‘Iedereen heeft dingen die hij niet met heel de wereld wil delen. Ik zal mijn vriendin nooit ter sprake brengen', zo zette hij de puntjes op de i.

Ben Affleck kruipt in de huid van Batman

Ben Affleck kruipt in de huid van Batman © -

Ben Affleck zal in de film 'Man of Steel II' de rol van Batman spelen. Dat heeft filmmaatschappij Warner Bros. laten weten. Affleck vervangt Christian Bale. Die vertolkte de rol in ‘Batman Begins', ‘The Dark Knight’ en ‘The Dark Knight Rises’ en was ook nu de eerste keuze van regisseur Zack Snyder. Maar Christian wilde er liever mee stoppen. In het tweede deel van 'Man of Steel' krijg je Superman (een rol van Henry Cavill) en Batman in één film te zien.
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook